Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MONI care DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

http://www.dropshots.com/jerpelm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna fetele!
Mireluta draga mea am plans de mila ta! Doamne cat ai mai avut de suferit saracuta de tine! Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si sa te refaci rapid! Biata de tine, si cat de curajoasa iesti! "LA multi ani!" mamei tale, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de prezenta ei cat mai mult! Te pupicim, te iubim si te imbratisam din tot sufletul
"La multe luni!" si bebeilor nascuti azi:
Mario de Irina
Stefan de Strumfi
Davina de Ciupercuta
Vlad de Roxit
Sa fiti cuminti, sanatosi, papaciosi!

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mirela nasol cu problemele tale de sanatate...hai sa aud ca esti refacuta si ca ai scapat de belele..
Noi bine si fara dinti...papam fructe la borcan, dar legume ba, de nici un fel!

Alina te capia Bia de te lasam cu ea pentru 50 Cent!
La multi ani pentru sarbatoritii nostri..sanatate multa si sa cresteti mari de tot!
Si acum sa stiti ca eu ma laud cu printesica mea, mai ales in poza asta ca-i frumoasa aici de pica
!

poze noi-15 iunie - printesa mea
diverse
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca

http://www.dropshots.com/utocatalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

LA MULTI ANI BEBEILOR NASCUTI AZI!!!!!!!!!mi-am pierdut obiceiul de a ura ,de cand nu am mai intrat
INGRID,cine te-a suparat!????????la dienutza mica
IOANALUI RAZVANEL,MULTUMESC DE URARI
MONI
MARCH
ALINA,cum mai esti cu urechea?
SIMO
ANASEBESI sar'mana de cantecul cu luna,tare-i place lui dani
LA TOATE

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Moni am citit despre cazatura Dianei in freza...sper ca a fost numai sperietura...cunosc rasucirile in pat ca si Bia practica la greu si chiar cu mine linga ea, de multe ori mi-e ca imi face figura si se intoarce fara sa fiu atenta, iar la noi patul e inalt..

poze noi-18 iunie - in fund si nu numai
Ciresica Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, ieri nu am vrut sa comentez "incidentul" dar ma gandeam asta noapte la supararea lui Ingrid. Draga mea, eu zic ca te-ai suparat ca vacarul pe sat....de fapt problemele tale sunt de alta natura, doar ca aveai nevoie de un pretext ca sa te "zborsesti" la cineva......e ok daca suntem noi, atat timp cat nu se depaseste bunul simt (deocamdata nu a fost cazul)...ai vazut ca toate te-am inteles si sustinut, nu stiu daca are sens sa stai in umbra cand aici ai gasit atatea brate deschise si umeri pe care sa plangi. Evidente ca esti obosita, surmenata si DISPERATA.....nu e usor sa fii mamica, iar cine nu e de acord cu mine mananca kkt, chiar daca ai cel mai cuminte copil din lume tot clachezi pe undeva....asa ca incearca cel putin sa profiti de prietenia virtuala din secta si sa te plangi cand ai nevoie, te vei simti mai bine si tu si familia ta. Sunt convinsa ca ti-e greu si ca ai ajuns intr-un impas, dar cu ajutorul lui Dumnezeu toate se rezolva. Uita-te numai la Mireluta si vei vedea ca exista si probleme mult mai mari pe lumea asta.....si vezi ce optimista este?! Si pe mine ma apuca uneori bazdacu dar realizez ca sunt oameni mult mai nenorociti decat mine pe pamantul asta si macar mi-a dat Dumnezeu un copil sanatos (asa cum ne-a dat tuturor) si este un motiv suficient ca sa fiu fericita. Iar pesimista din mine a ajuns la o concluzie de cand s-a nascut puiul meu : fericirea consta in lucruri marunte! Stiu ca e stereotipic dar e mare lucru sa constientizezi asta.
Si pe mine ma apuca uneori disperarea cand vad ca Razvan nu se taraste de-a busilea, ca nu se intoarce de pe o paret pe alta decat ca sa cada din patutul lui in pat la mine, ca nu gangureste toata ziua (mai degraba scoate niste sunete de zici ca e Pana-de-Vultur si isi cheama tribul), ca nu papa mereu cum trebuie si ca e sub greutate (unde mai pui ca e si primul nascut din "secta")dar in alta ordine de idei ma bucur de celelalte lucruri pe care le face: ca e toata ziua cu gura pana la urechi, ca se lumineaza cand intru eu in camera, ca e cuminte si rabdator iar pentru mine si Cristi (si alte cateva persoane pe care le poti numara pe degetele de la o mana) este centrul universului, "lombelico del mondo" ........sunt convinsa ca in fiecare dintre copiii nostri zace un mic "geniu" si depinde doar de noi sa-l descoperim!
Asa ca, capul sus si zambeste.....bucura-te de printesa ta, care e un copil special si gandeste-te ca Dumnezeu te-a ales pe tine sa fii mamica acestui ingeras si ai responsabilitatea sa il intelegi, ocrotesti, mangai si iubesti!
Te pupam si te asteptam

Ioanalui www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

"La multe luni!" bebeilor nascuti azi: Mario de Irina, Stefan de Strumfi, Davina de Ciupercuta, Vlad de Roxit

Ana_m mami nu am schimbat parola nu am schimbat nimic nici coperti ale albumelor si nici poze nu ma bagat sau scos. Eu nu am umblat fara sa cer voie dupa cum am facut si cu parola. Nu imi permit sa fac nimic de capul meu fara sa va intreb pt ca nu este forumul meu, este forum pt toata lumea unde venim ne spunem oful, ne simtim bine, aflam raspunsuri la intrebari si zic eu ca legam prietenii.
Asa ca eu va pup pe toate!
Daca am suparat pe cineva cu schimbarea parolei imi cer iertare inca o data. Si va rog sa dati parola tuturor carora voi considerati ca trebuie sa o aiba. Am 2 rugaminti carenu aveti parola spuneti si haideti sa facem un tabel cu cele care o au, dar acest tabel sa nu fie la vedere...adica sa il poata verifica/completa numai cele care au parola.
Eu pot pune acest tabel completat de mine pe contul comun dar NUMAI DACA VRETI SI VOI SI VREAU PAREREA TUTUROR CELOR CARE AU PAROLA.

Teolinda mami cu ce te-am suparat asa rau ... eu nu am umblat!

Moni ...experiente TARI! WAW!!!!!

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Mirela Iti doresc din tot sufletul sa te faci bine cat mai repede, sa te poti bucura de vara, de Dani si de tot ce te inconjoara! Iti tin pumnii!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bai..la mine cine a umblat in pozele de pe siteul nostru si mi-a pus alt cover..vedeti ca vin si io cu

poze noi-18 iunie - in fund si nu numai
Ciresica Bianca

Mergi la inceput