Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)
Raspunsuri - Pagina 11
cosmi1975 spune:
BEE poate ai dreptate dar dim nu pot iesii afara si cand or venii caldurile ce fac? fetelor cand ma gandesc ca tb sa i dau sucul de morcov imi vine rau ca nu i place dar o sa i dau si mar pai pana cand o viata amara?GIOVA sper ca ai primit datele ca eu acum ma initiez in ale calculatorului.
bibilica
Giova spune:
Cosmi bine ai venit. am primit PM-ul imediat ma uit la el.sa termin cu cititul.
Bee, cremele de la Chicco le-ai vazut? nu m-am uitat inca pe nici una, ca pana in sept. cand mergem...dar oricum tre sa iau mai repede. cap sec ce sunt. Marco e bronzalit pe maini si picioare, si culmea ca s-a inegrit direct. seamana cu tat-su.
Liliana cred ca te-a enervat socrul.
Lasa draga mea puradeul in pace, ca se intoarce el, zice si el mama, tata cand o vrea. Marco n-a mai zis mama, , dar va zice cand o vrea muschii lui, pardon, grasimile lui. Macar aici seamana cu mine, la colaceii de la burta.
Mirela imi pare tare rau pt. tine. bine ca ai depistat cauza si ca te-ai intors la dani acasa. si insanatosire grabnica iubita.
Alina vreau sa-l duc macar o data la inot sa vedem cum se comporta. Lui Clau i se pare enorm de mult 250.000 lei, caci noi parintii tre sa facem tot. doar ca-l bagam in apa lor, platim atat. sa vedem acum ce si cum e pe acolo. dar tre sa-mi cumpar casca prima data.
Sa intru si eu in mail sa vedem ce s-a intamplat la albume.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco
anasebe spune:
Astery Ai dreptate. Si eu eram super complexata ca fii-miu nu facea nimic decat sa se uite de jur imprejur. Ma mai consolam cu Giova, ca stiam ca si Marco e la fel. Dar uite ca s-a schimbat si acum amandoi sunt mai miscaciosi.
Giova Marco e mortal in filmuletul cu paharul. Cum iti rezista urechile, mama, ca la ce delfin ai! Pupici baiatului scump!
Cu pozele io zic ca-i in felul urmator: ne uitam dar nu avem intotdeauna chef sau timp sa le comentam. Plus ca mie personal mi se intampla sa ma uit acum la poze si de abia peste nu stiu cat timp sa scriu pe DC. Si pana atunci uit pe cine am vazut. Dar nu trebuie sa ne suparam, toate am pus poze care nu au fost comentate. So what?!
Gio a pus o gramada de filmulete cu Marco pe care am avut timp sa le vad de abia acum 2 zile! Dar m-am amuzat pe cinste. Dar nu s-a suparat Giova pe mine, nu?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Io azi nu ies cu copilul din casa. Dar ce-o sa fac de acum inainte? Ca doar nu l-oi scoate la 6 dimineata afara?!
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
cosmi1975 spune:
adica cam ce ar tb sa faca stefanut la 4 luni si 1 sapt ca vb lui anasebe nu face decat sa priveasca si sa gangure altceva nimic . Fetelor ?????????????????
bibilica
anasebe spune:
Gio De ce spui mama ca Marco e gras? Nu e, arata foarte bine! Ochii tot albastrii sunt? Cat despre pastilele cu crom am inteles ca sunt bune, adica chiar iti taie pofta de dulciuri. Ar trebuii sa le incerc si io!
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
utocatalina spune:
Neata fetelor..mie mi-a fost foarte rau azi noapte..am crezut ca mor..am mincat un cheeseburger de la MC si seara m-a apucat un rau si o ameteala de am simtit ca ma duc..l-am sunat pe Dan si era la Iancului..Bia adormita s-a trezit si a inceput si ea sa plinga de la dinti si am leganat-o pe picioare si mi-era frica sa nu mi se faca rau si sa cada fata de pe mine..a adormit repede si am pus-o in pat si dan m-a gasit zacind..si acum mi-e rau!Asa ca orice plan s-a dus pe apa simbetei! Ca sa fie totul misto, Bia nu amincat decit 40 de fructe dar bagase si 100 lapte si a borit acum toata masa si are un 37.6, sper ca de la dinti!Deci sfarsit de sapt. si inceput de alta fain, nu?
In fine, apropo de ce zici Teolinda cu aparitia dintilor aiurea..mie si nasei ni s-a parut ca este umflat in stinga jos linga incisivul central stinga care ar trebui sa apara, asa ca nu m-ar mira sa apara si la noi aiurea...ma minunez totusi de cei 6 dinti..misto..a..si las ca sunt sigura ca ai fost faina la petrecere
Bombonica pune mai fata poze cu baieteii sa ma delectez si io!
poze noi-15 iunie - printesa mea
poze noi-18 iunie - in fund si nu numai
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
utocatalina spune:
Eu sa vad dupa 6:30 cum e...si o scot daca mere...dimineata eu nu pot..mi-e lene si nu-mi vine...
Clar..dupa 3 zile de pauza la dinti, ne apuca iar!
Giova cu tine seamana Marco la burti..? Si Bia cu mine!
poze noi-15 iunie - printesa mea
poze noi-18 iunie - in fund si nu numai
mamicuta de ciresica - BOTEZ BIA MARGICA
Ciresica Bianca
http://www.dropshots.com/utocatalina
Bee spune:
Giova, dar cat are baiatul nasilor? Il indopi pe Marcolino cu ceai? Macar e hidratat. BAfta la slabit c se apropie momentul. CAt despre pofta de dulciuri, parerea mea e ca doar ambitia ta poate sa-ti taie pofta. REstul "leacurilor" sunt povesti.
Cosmi, de ce-i mai dai suc de morcov daca nu vrea?
Giova spune:
Alina ma bucur ca n-are Ayan nimic.
Moni, la cat de zvapaiata e Di, ma mir ca numai acum a aterizat. Bine ca nu s-a intamplat nimic si grija maxima. si eu am inceput sa nu-l mai las ca pana acum. e sub urmarie generala.
Anasebe nu m-am suparat maica. dar stii ce am observat la mine: mi-e mult mai usor sa vad pozele puse la semnatura. de aceea si eu pun mai multe poze acolo, decat in mail-ul comun, unde tot n-am apucat sa intru.
Sa vedem ce face Cromul.
Bee, asa e se apropie momentul, 2 luni mai sunt. Baiatul nasilor e cu 2 luni mai mare decat Marco. e un dulce: aplauda, face 2-2 cu manutele. Marco e mai baban ca el, dar Tudor se vede ca e mai maricel, mai matur, paseste, sunt 2 luni diferenta care se vad.
Cata ai grija de tine si nu mai manca tampenii de la Mc. cine vorbeste!!!! Eu si Irina eram fane cand eram si uite ce copii avem.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco