Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)
Raspunsuri - Pagina 10
Ana_m spune:
Saluatre secta,
Cine mi-a schimbat si mie poza din album sa stii ca nu ma supar ca ceea care ai pus-o acum ca coperta imi place mai mult si eu habar nu aveam cum sa o schimb. Asa ca ......mersi
Mirela cum zicea si Bombo cred ca eu o luam razna de durere nu stiu cum rezisti. saraca ce dor trebiia sa iti fie de bebe. Eu nu pot sa imi dau seama ce se intampal acolo la voi ca parca aici in zona noastra nu e chiar asa
Teolinda sa stii ca pana la urma am fost si azi la mare ca a fost soare . M-am distrat cu mama , am ras de ma durut burta ca a picat mama in mare cum a izbit-o valul si eu am scos-o , si pe urma cand am intrat mai tarziu in apa , ama aterizat eu in fund ca am alunecat pe niste dracii de pietre si am ras de m-am capiat
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
marchplayer spune:
Neata....
Noi dormit bine si profund, pe la 1 noaptea ne-a cam bombardat cu artileria grea cerul dar s-a rezumat doar la niste tunete si fulgere, ploaia a plouat in alta parte!
Pai sa fiti invidioase pe Ana ca ea se si duce la plaja nu pe mine care doar o miros! Ana_m pupicei Francescai!
Bee hai fata ca va asteptam! Misto c ati fost la munte si v-ati recreeat.
Bombonico ai bagat poze si pe la noi cu noutatile?
hai ca plec la-mpins caruta! dupa ce adorm cupilu la pranz tre sa dau si o fuga prin C-ta. N-am nici un chef!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
anasebe spune:
Alina Am vzut pozele cu Ayan. E una in care Ayan sta in scaunul de masina, cu o mana pe un picior si cu gura pana la urechi - e superba.
Bee Ce-a facut Ana la bunici?
Ana_M E bine cu mama langa tine, nu?
andiaroro spune:
felelooor...........veni Bradu si-si puse poze la noi in album.......repede!!!!....... care sunteti fane.......io, din pacate, nu-s
ana si alexandre
Bee spune:
Neata fetele.
Chiaunela scrie din nou pe mine. Chiar 3 mese pe noapte e deja mult prea mult pentru nervii mei. Si in plus fii-mea parea ca ufera non stop de foame. , intr-un fel. Pai asta haleste toata portia de lapte pe o zi noaptea. Asta fiindca am lasat-o la bunica-sa care nu prea i-a dat "solide", ca o doare burtica. Azi clar tb sa-i dau 3 mese cu lingurita, ca altfel cat lapte sa-i dau sa compenseze? De aseara pana azi la 9 a mancat 650 ml de lapte.
Va riscati sa scoateti copilasii azi afara? CA o sa fie coacere mare de tot.
March, eu te invidiez ca impingi carutza! Asta e semn ca Ioana inca mai sta acolo.
Ana, deci i-ai facut cunostinta Clarei cu apa marii! CAt de calda e apa la voi? Si ce crema de soare ti-a zis pediatrul sa-i iei? CA si Clara are o piele alba alba vad. Eu in 3 zile plec la mare si n-am crema de soare, ca-s maniaca si nu ma pot hotari. N-am incredere in nimic. SI ma ia si groaza ca o dau pe gaza cu crema si asta-si baga mainile in gura pana la cot! PAi la cate chimicale au cremele de soare, in conditiile astea puteam sa bag lejer in gura fetei si Danonino si orice altceva "nenatural", ca tot acolo eram. . Un lucru e sigur, ce-i iau ei, fie si la mine ca eu am mult mai mari probleme cu pielea decat ea.
Moni, la munca si traggi cu ochiul?
fetele si sa aveti o zi buna!
cosmi1975 spune:
neata fetelor stiu e cam tarziu dar eu acu ma trezii sunt asa obosita de zi ci ca mi a dat cineva cu parul in cap. stefanut inca doarme cand s o face mare ce o muncii copilul asta habar n am ca mai devreme de 10 nu se trezeste sub nici un chip asa ca astept >ce mai faceti azi cu ce va omorati timpu?
bibilica
Bee spune:
Cosmi, am uitat sa-ti spun bun venit printre noi! Al tau micut o stii el ce-o stii de doarme atat. Bucura-te si nu te intreba prea mult. Daca se trezea zilnic la 6, iti puneai mult mai multe probleme. Poate si voua va place sa dormiti mai mult. CA eu toata viata m-am laudat ca sunt matinala si incepeam munca la 6 dimineata, iar acum fii-mea imi da clasa si ce-ash mai dormi! CAt despre omorat timpul, cred ca ma omoara el pe mine.
Giova spune:
Neatza!!!
, ce bine e iar in fata compului.
Mai fetele, au venit nasii, noi am insistat sa plece in dim. asta, dar sincer ieri dupa amiaza, mi-am cam pierdut rabdarea. Clau a observat, dar am reusit sa maschez cumva.
Bebeii au fost cuminti, al meu saracul e invatat cu galagia doarme peste tot, in schimb Tudor, e cu linistea-doar sta la casa, nu prea circula masini pe acolo, si pe afara era cam marait si nu putea dormi. ceea ce pe mine ma scotea din pepeni, ca pe cand sa ne plimbarim si noi, hop acasa sa doarma Tudor.
Am terminat de lecturat cap. trecut, il mai am pe asta.
Bee distractie faina la munte.edit: pana scrie eu te-ai intors de la munte.
Liliana deci eu sunt "mama padurii" acestui subiect?
Ingrid eu sunt de acord cu Astery, trebuie sa te sustinem, ca esti obosita, tensionata, dar cu o fata minunata. ai nevoie de noi si noi de tine. Nu mai fi neca, si eu am scris sapt. trecuta ca am pus poze, dar nimeni n-a zis nimic. asta e, eu nu ma supar. eu cand am timp si ma uit la poze, scriu fetelor. dar vezi ca multe suntem cam ocupate, si rar mai dam pe aici. exceptie: schimbul 3. sa nu dati cu rosii!!!!
Astery sunt de acord cu tine. si eu muream ca al meu nu se intoarce, ca nu face aia, ca nu sta nu stiu cum. dar m-am linistit cand am vazut ca a inceput, chiar daca mai tarziu ca altii. caci fiecare copil e unic si are ritmul lui de crestere.
Cata lasa domnule fata in pace. mananca cat vrea. tine cont ca e si cald si nu mai papa asa de bine. al meu breau la ceai in prostie si pappica mai putin. dar il inteleg.
Silvi mersi de diete. acum mi-am luat de la naturiste Crom forte, sa taie pofta de dulciuri si chiar si de papa. sa vedem daca functioneaza.
Nu am mai trimis hainutele, caci venim noi la Cluj- Gherla la sf. lunii iulie si sper sa ma intalnesc cu tine sa-ti dau pachetul. e ok asa? oricum sunt haine mai grosute, nu de vara. asa ca nu i le trebuie acum.
Citesc si mai revin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco