Bebelusi de ianuarie -februarie 2006( 71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miha68 spune:

Buna fetelor!
Am mai scapat si eu de 2 examene in weekend dar m-am facut de-o raceala... acum o tot tin p-asta mica ba cu spatele la mine ba la distanta ca nu vreau sa ia si ea raceala!

Aseara am zis ca innebunesc de cald... si e doar iunie!P-asta mica a scos-o sora-sa pe la 8 seara ca era mai bine afara, dar mai fusesem inainte pana la ortoped la Grigorescu, i-a facut radiografie si n-are nimic Slava Domnului! (cand am nascut-o mi-a spus neonatologa ca e suspecta de displazie de sold)

Am vazut ca discutati despre pastile de slabit, eu am vreo 15 kg in plus si mi-am luat un tratament naturist pt fibrom si chist, elixir din fructe de soc si extract de mladite de zmeur... Am citit prospectul la elixirul din fructe de soc si se pare ca e super pt slabit, evident doza difera dar e natural. Tot ce trebuie e doar sa nu se manance carne si sa nu se consume zahar si produse cu aditivi. O pustoaica de 19 ani a tinut o luna cu elixirul asta si a slabit 18 kg. Am zis ca imediat ce mai raresc alaptatul o sa trec si eu pe asta, mai ales ca trebuie sa-mi gasesc un job si stiti si voi ce se cauta

Multa sanatate celor care au nevoie!

Miha

http://community.webshots.com/album/550687772TSZHvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

'Neata fetelor.

Ilinca e usor anemica, asa ca trebuie sa luam fier. Problema e ca il varsam tot, iar de martea trecuta varsa in jet tot ce maninca la aproape fiecare masa; asa ceva n-am vazut in viata mea; ceva de speriat; balta se face pe pat, nu alta. Mi-e si frica sa ne jucam, sa ne ridicam in fundic, chiar la intervale mari de timp dupa masa. Dar acums e agita ea, se intoarce de pe spate pe burta, se agita...
De marti nu a pus pe ea nimic. Nu ca n-ar avea destule kg (7,9), insa mi-e ca o fi vreun bai. Ea n-are nici o treaba; varsa tot si apoi e vesela nevoie mare, ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic.
Stiu ca fierul provoaca varsaturi, insa fier ii dau doar de vineri.
O mai las citeva zile, apoi la doctor.
Bee, unde gasesc de cumparat niste ambitie din asta de care zici tu?

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Asta-i una.
Eu am bagat saptamina trecuta o viroza, cu niste dureri de git ingrozitoare; prin urmare, de miercuri am inceput sa iau antibioticce Ospen; la un moment dat ma gindeam ca de la ele varsa Ilinca (eu alaptez), insa varsaturile ei incepusera dinainte..
Asta-i inca una.
Apoi, acum vreo doua saptamini am bagat o trinta exact pe genunchi (afara, pe un capac de canal); de atunci ma omoara unul din genunchi, de cite ori il ating doar ma strafulgera ca un curent electric si urlu. Am facut vineri radiografie; e OK din acest punct de vedere,iinsa trebuie sa merg la ortoped ca s-ar putea cica sa fie un bai cu ligamentele; le-a simtit medicul la palpare.

Si uite asa. Mai am si altele, dar ajunge cu lamentarile.

Mergi la inceput

Cata, si eu am poftit aseara de la Mc. Nu mai mincasem de anul trecut. dar n-am patit nimic. Baga niste zuc de lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Beyyy dar au schimbat toate pozele. Cine si-a bagat coarnele??? e clar ca stie parola cine nu trebuie si-si bate joc de noi.

Ma bucur ca Anastasia e bine, a pus pe ea. doamne ajuta sa o tina tot asa.
Miha mai da-mi te rog toate datele voastre, ca nu le-am notat si mi-e lene sa caut in arhiva, plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Ana de France l-am vazut pe regele Alexandre.
Si pe Ayan cu ciupica rosie. ii sta foarte bine in rosu si se asorteaza cu masina.
Si pe bufleica de Bia am vazut-o, cum sta ea la nasica ei in brate.
Ana_m am vazut=-o si pe mica "spanioloaica".e o dulceata in rochita aceea alba.

Noi ne coacem in apartament. pana ne mutam in cel nou...nu mai avem nevoie de AC ca vine toamna. of, of.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

CATA, bestiale pozele cu Bia. pe bune, daca aveam baiat veneam in petit...
Din ce ma laudam ca Ioana mea doarme noaptea acu are program de trezit la 5 dimineata, papa putin tzitza si adoarme din nou. da e suficient sa-l dispere pe tat-sau care are de mers la serviciu dimineata. ieri a fost o caldura cumplita si azi e la fel...o sa iesim mai tirziu afara ca nu ma risc pe caldura asta.

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua!

Ma bag si io repede in seama ca dupa fug sa blenduiesc haleala puradelului ca acusi se straneste pe mine de foame.

Catalinooo iar bre cu febra . Bre nu mai rezist io dar Bia. Unde ati mai umblat de i-ar v-ati captusit cu ea?La MC Donalds zici? Oi fi tinut-o in curent soro.
Auzi...si vezi ca devi patetica cu "burtile" alea ale tale imaginare, acum poti sa te si superi daca vrei.

Deci e o intrusa care tot scormoneste prin poze. I-or placea bebelinii rau de tot.Sa se uite ea frate si pt mine ca mie abia imi ajunge timpul sa citesc ce se scrie pe-aici iar noaptea ... stau si eu la distractie (GIOVA - nah o rosie) n-am chef de poze si de diversificari ca doar toata ziua sunt in cratite.

Ma duc la treburile mele.

Deci canicula asta ne va tine imobilizate in casa iar asta micu .. il fac TARZAN.

Va doresc o sapt buna!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Bey nene ce "analfabeata"sunt.. am scris i-ar in loc de iar.
Doaaamne fereste! M-am grabit de m-am tampit! Mai bine ma duc sa ma racoresc ca mi s-au incins creierii de la caldura asta

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Pisoiiiii pe unde pisicesti?
Eu o scot pe pitica in parc de la 16.30 caci atunci vine soferul ...cine stie cunoaste!!!
Asa, deci, Cata ti-a fost rau astanoapte? Off...

Mai fetelor cred ca rade de se prapadeste, ce se prapadeste se tavaleste pe jos cel/cea care a misunat printre poze, cand citeste ce postam. Cred ca nu te-ai mai distrat de mult asa, nu?

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput