Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Am un verisor care lucreaza cu sticla si mi-a zis ca mi-ar putea face rost cam la 1 euro si ceva, dar trebuia sa-mi trimita niste poze pe mail sa vad cum arata (el e din Tg. Mures) si nu mi-a trimis. Eu ma gandeam sa luam suporturi din astea si sa punem inauntru clasicele bombonele albe (eventual + lumanarica sa-si dea seama lumea la ce servesc de fapt). Dar trebuie sa dau o raita la magazinele din Cluj sa vad daca pot gasi ceva la un pret acceptabil.
M-au apucat si pe mine in ultimul moment, de, ca pana acum n-am primit asa ceva la nuntile la care am fost si nu ma gandeam ca vor fi bine primite (doar bombonele oricum ma gandeam ca vor comenta nuntashii ca au primit doar atat in loc de prajituri). Daca iese bine, daca nu, ghinion.

Nico si mie imi plac suporturile nr. 2. Sunt tare finutze.
Vedeti ca am mai gasit ceva poze si le-am pus in photos (dati pe link-ul de la pregatiri si mergeti in albumul 'posibile marturii').

Elena, mersi de sugestie, dar nu stiu cine ne-ar face 80 de tablouashe in 2-3 saptamani.

Edit pt Sun (ca postam in acelasi timp): la Cd-uri ne-am gandit si noi, dar nu toata lumea are cd-player, deci a picat ideea (care de altfel ar fi fost ok si am fi iesit bine si la pret, firma avem chiar in Cluj care face asa ceva (am inteles ca undeva la 2 ron pe cd-ul tau, deci la cam 4 ron per total). Asta e, pacat, ramane sa bantui magazinele sa vad ce gasesc. De fructiere... hm, nu stiu ce sa zic, cat or fi putut costa, ca noi anul trecut am luat o fructiera pentru o verisoara de-a mea si ne-a costat aproape 40 de ron...

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna dimineatza!
Aly, la noi in zona (HD) dimineata dupa tort, se da ori o ciorbitza acra ori ceva virsli (carnaciori) cu paine si mustar. Tu dai daca vrei, ca doar e nunta TA.
Eu sunt ok, noutati nu mai am, doar ca am incercat sa-mi sun Dr. si nu sunt acolo pana la 9:30AM, asa ca sun intr-o ora sa-mi fac programare.
Va pupic pe toate si sa aveti o zi buna!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fetelor, mi-a fost foarte rau, cred ca am facut o cadere de tensiune, caci nu mai puteam respira, nu ma mai puteam ridica in picioare, am crezut ca lesin, si eu nu sunt bolnaviciosa de fel. Nici acum nu mi-e bine, am stari de voma, ameteli si dureri de cap. A mai trecut vreuna din voi prin asa ceva? Mi-a dat o colega un calciu, dar tot mi-e rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

cherry, o fi...??????? sau de la caldura...

of, fete, n-apuc sa scriu ceva k tb sa inchid k am treaba...si acum plec..poate maine... pa!

oricum, e de povestit!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Cher,fugi la farmacie si i-ati un test de sarcina...daca nu ai abuzat de cafea...hmmmm,stari de voma?...hai si zi-ne si noua vestea cea mare!!!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Cherry, si eu am stari din astea, de fapt, tocmai m-a apucat una acum. La mine de obicei e cadere de tensiune (ca am tensiunea mica) sau imi scade glicemia. De obicei rezolv cu cafea sau ciocolata (acum beau o combinatie de cioco calda si cafea si sper sa-mi treaca macar pana ma tarasc acasa).

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

fetelor va urez o zi buna in continuare
ne reauzim maine

bye, bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Cami, Razuca, nu cred ca e bb, desi azi este z.32 si nici urma de uratzi. Oricum, am facut un test in z.27 si a iesit negativ.pentru gandurile voastre bune

Aly, eu nu stiu sa am tensiunea mica, dar, din cauza caldurii, o fi scazut. Cafea nu prea beau, ca devin agitata rau.Sper sa-mi treaca, o sa mai iau un calciu diseara daca nu imi revin.fata si sa te faci si tu bine

Mergi la inceput

Cherry, si eu sa-ti treaca si tie.

Fetelor, tocmai m-a sunat verisorul respectiv, cica nu mai au decat cateva bucati pe stoc si la comanda fabrica, dar trebuie sa fie minim 200-250 bucati pentru comanda, mie imi trebuie doar 80 . Ultima sansa magazinele din Cluj (daca si acolo oi gasi atatea bucati cate imi trebuie mie).

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by cherry22

Fetelor, mi-a fost foarte rau, cred ca am facut o cadere de tensiune, caci nu mai puteam respira, nu ma mai puteam ridica in picioare, am crezut ca lesin, si eu nu sunt bolnaviciosa de fel. Nici acum nu mi-e bine, am stari de voma, ameteli si dureri de cap. A mai trecut vreuna din voi prin asa ceva? Mi-a dat o colega un calciu, dar tot mi-e rau

cherry

am patit-o si eu si tata ieri pe strada (nu eram impreuna, mi-a pov mama cand am sunat-o aseara, ca ii era asa de rau ca nici nu mai vedea; si era ora 6 dupa amiaza,deci nu mai era soare asa de puternic). mie mi-a trecut cu 2 tablete de calciu+magneziu. Dar intrebarea persista: de ce sa ni se faca rau asa brusc, din senin?!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput