Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 7
cherry22 spune:
Briza, nu stiu de ce ni se face rau din senin. Eu am analizele la zi, sunt toate ok, asa ceva nu mi s-a mai intamplat, chiar m-am speriat, am vrut sa rog un coleg sa ma duca la spital, caci simteam ca ma sufoc si nu-mi putea reveni. A fost groaznic, nu mai vreau sa trec prin asa ceva.Tatal tau cum se simte?
fata
Alynutza spune:
Nici eu nu stiu, dar am stari de genul asta de ani de zile deja. Si "lipsuri din sistem" nu am, ca am facut si eu analize si Ca+Mg sunt ok.
Fetele, va seara faina! Eu fug repede acasa sa inghit ceva si dup-aia la nenea doctorul de dinti. Pe maine!
Nunta noastra
Pregatiri
Nadia1976 spune:
Va pupic, eu fug la farmacie!
fericita
Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
SunSmile spune:
MAi fetelor ma speriati....
Ia mergeti voi la un medic, pt vca nu-i normal deloc sa aveti starile astea. Cherry...eu tot sper ca la tine e altceva..."altceva-ul" care schimba vieti si le implineste!
Eu vaz ca in afara scarbelor de omizi, nu am nici o problema. Desi tensiunea e mica-mica si odihna pe locul tzashpe! Pic, pic...macar sa pic undeva unde nu sunt omizi....
No hai ca mai vb! Pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
diaan spune:
buna
Revin dupa mult timp
Ufff
Trebuie sa zic cuiva ca pocnesc
Suna azi si-i zice ca vineri are intalnire de 20 de ani de la treminarea facultatii si sa mearga cu ea la cursul festiv(daca asa se cheama)
Uff...
Ce draci am...
Normal ca el merge...
Ma gandesc asa oare daca are cariera la pamant chear trebuie sa-si ia fiul la 20 si de ani(24)sa se laude cu el?
Poate sunt si eu rea(nu poate sigur da na...)
Ma streseaza rau as vrea sa gasesc ceva mai important vineri de facut sa nu trebuiasca sa mearga cu ea da nu cred ca am sanse...
briza_marii spune:
Cherry tata se simte bine acum, dar ma cam speriasem si eu cand am auzit-o pe mama.
Am vb cu o prietena care lucreaza la un cab medical si ea zicea ca probabil de la caldura + oboseala fizica (cazul tatalui meu)+ oboseala psihica (stres - cazul meu).
la toate norici dragi; si multa santate.
Va las ca trebuie sa dau o fuga pana la nasi. Dc nu mai reusesc sa intru:- va rog sa ne tineti pumnii maine dimin ca depunem actele si sa prindem ora pe care ne-o dorim noi
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Himmelsduft spune:
Raza, bine ai venit si asteptam amanunte si desigur poze.
Vicky, da avem un cal al nostru pe care il tinem la o pensiune de cai, aproape de noi. E un cal alb, vezi poze cu el. Cind era mai mic avea mai multe pete negre pe el, acum s-a mai albit, dar tot manz se pare ca a ramas, cu obraznicaturile lui. Ieri avea iar o rana pe frunte, de bun ce e, s-o fi cu vreun alt cal. Dar ne bucuram asa cum e, chiar daca citeodata ne face griji, cum a fost acum vreo 4 saptamani, cind a trebuit sa vina dr, ca avea o punga de puroi la un picior.
Marina, pe burtic si sa ai grija de tine. la soacra ta ca e alaturi de tine.
Ali, nu te stresa iubi, uite un de la mine. Ai dreptate ca desi orice ati face tot o sa va auziti povesti. De asta is io bucuroasa ca m-am casatorit aici, ca nu au ce sa barfeasca cunostintele din .ro, ca nu le-am invitat, sic Sper ca la dentist a fost bine si nu te-a chinuit.
Si mie mi-e dor de Flavia, probabil se balaceste si vine super bronzata acasa. Eu cu alergia mea la soare fac concurenta laptelui.
Maine are ziua baiatul Bunicutei, oare ea ce mai face?
Cherry, Sun, Camelia, Nico, Briza, Kitty, Voicu-bebi, Roxanicea
Multa sanatate va doresc la toate voua si celor dragi voua.
Pup si restul fetelor, nenominalizate.
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
SunSmile spune:
Neata
O zi frumoasa va doresc!
Pup
EDIT: Buni sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si fericit si sa-ti ofere numai bucurii si satisfactii pt 100 de ani! La multi ani!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Raza de soare spune:
buni, La multi ani pt baiat, sa fie sanatos!
Fete, 'mneata!... e clar, e ceva cu caldura asta.. aseara am fost prin Selgros sa ne luam tv nou...si cum mergeam, simt ca ametesc...merg mai incet...puiu nu observa...si mai incet...ma opresc...ma clatin..si ma opresc intr-un raft..bine k nu am spart ceva! puiu, instantaneu langa mine... si ciudat, desi nu mancasem nimic (da, posibil sa-mi fie rau de la asta), am poftit la un Bounty...nici n-am avut rabdare sa-l platim...l-am desfacut si hap! si apoi oprire la Forneti...unde e boala mea! hap, hap si acolo! pana am ajuns la biroul de garantii, punga era goala... si gata raul!
brizule, cand poti, ma anunti! apropos, la mare nici n-as fi avut cum sa "uit" de tine, k hotelul era chiar pe strada Brizei si desigur, adia briza... e, pana si puiu ma vedea cum salivez pe langa vreun net-cafe...da' m-am tinut tare, am zis sa vb cand ma intorc.. da' mi-a fost dor de voi!
e... poate azi reusesc sa va zic cate ceva... de la nunta...
Proaspat casatorita...
Foto
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Prezenta si eu la datorie.
Him, acum 2 ani aveam aproape de casa o baza de echitatie, din pacate intre timp s-a desfiintat. Baietelul meu avea 2-3 ani atunci si isi facuse un prieten, un armasar superb, de 5 ani, Conte il chema. Un pur sange englez, de culoarea ciocolatei, sosete albe la picioare si o steluta alba pe frunte. Participa si la curse, in tara si in afara tarii. Era un cal pe cinste!
Si m-a bucurat sa vad ca pustiun meu nu avea nici o teama sa stea in spinarea prietenului patruped. Iar Conte il recunostea de cand intra Dani pe poarta grajdului si-i auzea vocea, scotea capul si fornaia de zor, pt. ca stia ca va primi ori zahar, ori morcovi sau mere, le luam de acasa special pt. el! Acum imi pare tare rau ca s-a desfiintat baza asta, si deseori ma intreb ce mai face Conte...mi-e dor de el. Un dulce pe boticul calutului tau si inca un sa-i treaca rana de pe frunte.
Tuturor noricilor o zi frumoasa si usoara si
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39