Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 5
Alynutza spune:
Sun, evident ca n-am de ce sa te scuz, asa gandesc si eu, cum sa mai mananci mancare dupa desert (mai ales sarmale)... Bine fie, treaca de la mine, branzeturile, cica o masa eleganta se inchieie cu branzeturi si fructe. Dar n-avem la cine, cum ziceam, asa s-a dat la nunta de sambata si n-au prins.
Cat despre sarmale, iubi mi-a povestit ca a fost o nunta unde facem si noi si au dat sarmale dupa tort si unul din invitati a facut scandal ca el dansase si intre timp chelnerii stransesera sarmalele de pe masa. Si el voia sarmale... asa ca i-au adus de la bucatarie.
Noi o sa optam pentru frigarui probabil. Cine vrea sa manance bine, cine nu, sa fie sanatos, nu vreau sa-mi aud povesti dup-aia (desi orice am face tot o sa ne auzim povesti).
Fetelor, sunt necajita ca-mi recomandase o prietena de-a lui Gabi o manichiurista care face pictura pe unghii si am sunat-o si in 14 cand voiam eu are deja programata toata ziua!
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
nu pot sa va povestesc nici macar pe scurt azi... de fapt: mireasa , mire SUPERB... per total: nunta frumoasa! dar sunt niste DAR-uri.....oooooooff.....
Proaspat casatorita...
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
cica sa imi rupa nasa turta, sau cum s-o chema. Habar n-am ce e si cu turta asta, cine o face/cumpara. doamne ce ma streseaza nunta asta.
e un fel de cozonac rotund buuuuuuunnnnn... ornata frumos (turta mea a avut trandafiri rosii ), platita+adusa+rupta de nasa. se rupe dupa ce te "gateste"...mai intai in 4, apoi din ce in ce mai mica...si se arunca invitatilor..aduce noroc si bb!! eu, k mireasa, am luat ditamai bucata si-a papat si puiu ...
e un obicei frumos si se face si pt binele mirilor...la faza asta, tb si o sticla de vin rosu, cu care nasa face semnul crucii pe langa tine...adik varsa un pic din sticla...ai grija la rochie!!!!!!!
Proaspat casatorita...
Foto
preda_vicky spune:
Stiu de turta, de la nepoata mea, a rupt turta inainte sa plece la biserica. Si cum eu sunt topita dupa dulciuri si cozonac in special abia astept sa-mi dea nashica sa pap!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alynutza spune:
La noi nu e obiceiul cu turta.
Fetelor, ce ziceti, sunt zuza or what: la nunta la care am fost sambata au dat marturii (cate o lumanare cu o forma mai ciudata) in loc de prajituri si am observat ca a fost bine primit gestul asta (de tineri, de batrani nu stiu, probabil nu). Dar vazand eu asa reactie pozitiva m-am gandit sa dam si noi marturii (va dati seama ce m-a palit cu 3 saptamani si ceva inainte de nunta. Ma gandeam la niste suporturi de lumari din sticla, pe net am gasit ceva super dragutz
, sa vedem daca gasesc si pe bune in magazinele de la noi ca am vrut sa ies azi in pauza de masa sa ma uit, dar m-a oprit ploaia si dupa-masa fug repede la dentist (azi sigur nu mai scap).
Nunta noastra
Pregatiri
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Ma gandeam la niste suporturi de lumari din sticla, pe net am gasit ceva super dragutz
, sa vedem daca gasesc si pe bune in magazinele de la noi ca am vrut sa ies azi in pauza de masa sa ma uit, dar m-a oprit ploaia si dupa-masa fug repede la dentist (azi sigur nu mai scap).
Eu am vazut in cora ceva asemanator cu cel cu nr 3, dar fetele erau din zone de mai multe culori, si cand puneai lumanarica acolo se vedea f frumos. Dar..costa in jur de 90.000 unul. Adica, cam scump pt marturii. Cel putin asa mi se pare mie. A, nu stiu, voi aveti Cora in Cluj?
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Alynutza spune:
Inca nu avem Cora, urmeaza sa se deschida, dar nu stiu exact cand. Ai dreptate, e scump la 9 ron, ar trebui sa iesim cam la 6 maxim 7 ron per marturie ca sa fie relativ similar cu costul mini-tortului pe care l-am fi dat pentru acasa. Si pe langa suport trebuie sa socotim si bombonele si tull/panglica (eventual si cate o lumanarica pastila). Asa ca nu stiu daca se va materializa ideea sau ramanem la "torturi".
Voi ce ziceti, ce altceva am putea da? (lumanare doar nu as vrea, pentru ca la aia ii dai foc, arde si se topeste si... gata cu ea si cu amintirea de la nunta).
Nunta noastra
Pregatiri
NicoletaB spune:
frumoase suporturile
mie mi-ar placea ceva in genul modelului nr 2 pt a pune lumanarile de la biserica
fannna2003 spune:
si mie mi se pare cam scump...trebuie ceva simbolic(parerea mea)...mai cauta...uite eu am fost la o nunta si am primit un tablouas pictat iar pe spate lipita o hartie de multumire...mi s-a parut un gest frumos...dar mai cauta si tu...stiu eu...vezi pe la magazinele 37...simbolic
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
SunSmile spune:
Alina suporturile sunt frumoase...ma gandesc ca poate gasesti unele mai ieftine. In afara clasicelor bomboane...hmmmm...cred ca pot fi oferite multe lucruri frumusele. Nu stiu....CD-uri imprimate cu muzica preferata si cu poza voastra, am primit la o nunta niste cosulete incredibil de frumoase pline cu fructe...si cosuletul il foloseste mama pe post de fructiera acum sau chiar si lumanarele parfumate impreuna cu niste petale tot parfumate...un aranjament micut. Nush...nu am foarte multe idei acum, dar ma mai gandesc si revin.
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!