Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,fetele!
Raza,bine ai revenit sau "bine ai venit in calitate de nora",hai,povesteste-ne cum a fost la nunta,a venit lumea,s-a furat mireasa...?Unde v-ati dus in "luna de miere"?Ne lasi asa...in suspans...!
Fetele,mie mi-a venit baiatu' acasa vineri si parca e mai nebunel ca niciodata,l-au rasfatat la maxim ai mei parinti iar acum nu ma mai inteleg deloc cu el...si a stat doar 5 zile!
Am pus cateva pozici in linkul de mai jos...la "chefuri"!
Va pupic pe toate,acum fug sa fac o supa dar mai trag un ochi si pe aici!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Vicky, Cherry, noi l-am intrebat pe preot cand am fost sa rezervam biserica. Si ne-a zis ca lumanari obligatoriu tin nasii, si daca vrem putem tine si noi. La Cluj de obicei tin si mirii, dar din moment ce preotul a zis ca nu-i obligatoriu, nu vad de ce as sta eu atunci stresata ca-mi picur rochitza cu ceara.
Culmea e ca pana acum soacra nu s-a prea bagat, doar cand am zis ca mi se pare absurd sa dau sarmale dupa tort a tot insistat sa mai dam un fel de mancare (ca sa nu comenteze lumea ca a murit de foame) si am acceptat dupa ce am vorbit cu seful de sala, care a zis ca daca avem persoane care vin din alte parti, e ok sa mai dam ceva, ca o sa le fie foame pana ajung acasa (avem din Bistrita/Baia Mare/Zalau care pleaca imediat dupa nunta). Si s-a mai bagat la faza cu praji de dat acasa. Asa ca mie mi-e clar, nu vrea sa o povesteasca lumea, desi nunta ne-o organizam noi doi.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

alynutza noua ne-au tinut cavalerii de onoare lumanarile, desi exprimarea este "ti-au tinut lumanarile" (nasii), dar au nevoie de maini libere pt pus verigheta, pirostriile , inchinat, etc
doar nu s-o inchina cu stanga si apoi daca tin lumanrile cu stanga ard mirii
Of, ce imagine de cosmar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

daca vrei iti trimitem poze cu tinutul lumanarilor ca sa-i arati si sa nu te mai cicaleasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ali hai te rog eu nu te mai stresa. Si cel mai important...nu te mai certa cu iubi tau. Nu ai de ce.
La mine in zona nici macar nashii nu tin lumanarile, ci cavalerii de onoare. Si doar la Isaiia Dantuieste, nasii "duc" lumanarile impreuna cu D-ra si cavalerul.
Dar hai....nu-ti bate capul! Fii calma si ferma....si o sa inteleaga si soacra!
Pup....

P.S. FLA mi-e dooor!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Aly, si la mine lumanarile au fost tinute de cavalerul si doamnisoara de onoare, dar, obiceiurile sunt diferite. Nu te mai stresa, faceti cum vreti voi ca e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Alynutanu stiu ce sa zic, dar eu chiar ca nu am auzit sa mai dai un rand de mancare dupa ce se serveste tortul! Referitor la lumanri, la noi o sa fie asa cum a zis si Sun, dra si cavalerul de onoare le vor tine.
Mai fetelor, acum a inceput si mama: ca cica sa imi rupa nasa turta, sau cum s-o chema. Habar n-am ce e si cu turta asta, cine o face/cumpara. doamne ce ma streseaza nunta asta. Ba mai mult, acum am alta problema: fratele lu iubi s-a gasit sa ne anunte ca el nu vrea sa mai vina la nunta ca am avut eu tupeu sa il fac nesimtit ca ne-a sunat vineri noapte la 2 noaptea, de am zis ca mor de inima ca am crezut ca s-a intamplat ceva grav (cand colo, avea el nevoie de un serviciu din parte lu iubi, si cum el era la munte si chefuia, a zis ca nu-i bai sa ne scoale si pe noi ).

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico, Sun, eu oricum am de gand sa fac cum vreau eu, nu cum zice ea. Pe iubi m-am suparat ca desi a fost cu mine cand am vorbit cu preotul, tot insista sa mergem sa mai intrebam o data (adica sa merg eu, ca parca eu altceva mai bun de facut n-am decat sa vanez cand e preotul la biserica). Cica daca ne spune cand mergem la spovedit ca ne trebuie si noua lumanari... La noi traditia e sa tina nasii, nu am vazut niciodata sa tina cavalerii/domnisoarele. Culmea e ca fratele nasei noastre de cununie e preot si cand i-am zis la nasa ca numai 2 lumanari comandam pentru ei, n-a zis nimic cum ca n-ar fi bine si ne trebuie si noua.
Nico, esti o dragutza, dar eu nu ma duc la soacra cu dovezi, treaba ei ce crede. Oricum i-am zis la iubi sa-i zica daca o mai intreba, ca eu am crescut in Bucuresti si acolo nu tin mirii lumanari, asa ca noi asa facem. Si daca i-or comenta rubedeniile, asa sa le spuna, sa ma bage pe mine la intaintare, ca de rubedeniile ei nu mai pot eu.
Sun, si mie mi-e dor de Fla...

Edit: Briza, la noi asa se da, inca un fel de mancare dupa tort. Nu stiu de unde a aparut obiceiul asta (probabil creat de restaurante ca sa-si faca vanzare), cert e ca la toate nuntile la care am fost s-a dat, o sa dam si noi, dar nu pentru ca asa vrea soacra. Ne gandeam la platou cu branzeturi, ca asa e elegant, dar si la nunta la care am fost sambata asta au dat branzeturi si nu prea s-a atins lumea de ele. Asa ca o sa discutam cu seful de sala, dar eu sarmale nu dau nici moarta.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mai Ali...ma scuzi, dar am zambit larg. Ce mai obicei sa dai omului sarma dupa tort??? Faceti voi cum vreti, pt ca aveti gusturi alese si pana la urma e nunta voastra si gata!

Mai dar cam linistite fetele azi....v-am gasit pe pagina 2!~

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

E clar, incepem sa fim mirese stresate.
Aly, prin Buc. inca nu am auzit sa mai fie ceva dupa tort (prefer darul si mers repede acasa sa incep hanimunu mai repede). Si noi o sa avem invitati din Valcea, Sibiu, si daca o fi si o fi nevoie, prefer sa merg pe platou cu aperitive reci si calde, dar in nici un caz sarmale! E si cald, e si vara, si dupa tort, nu merge si pace!
Briza, ciudat cumnatel ai! si nu te mai enerva tu, fata draga. Si eu as reactiona urat sa ma sune cineva in toiul noptii, mai ales ca stiu ca am si bolnavi in familie (mama si tata socru) si se poate intampla ceva oricand. Precis o sa vina la nunta, dar prefera sa te necajeasca inainte.
la norici!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput