Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
O zi frumoasa si o saptamana reusita, va doresc!
Pup

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Am plecat mireasa, m-am intors NEVASTA! Ma rog, SOTIE suna mult mai bine...da' NEVASTA e mai posesiv...(si-mi place mult mai mult, intre noi fie vorba...)...

Asadar...

MI-A FOST DOR DE VOI! Nici nu stiti cat de mult...

De la Briza, singura care m-a gasit la lelefon...ce-am auzit?????????? ????????????????? FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

Doamne, cat ma bucur pt voi!!! (Vreau si iooooooooooooooooo!........)

Poze inca n-am...

In hanimun a fost superb!!! mai scriu..stati 1 pic!!!!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

MULTUMESC pt incercari de-a ma gasi (am uitat sa incarc bateria exact cand aveam nevoie...oooooooooffffff), pt telefoane reusite, pt sms-uri, pm-uri... am inteles ca si la Evenimente v-ati bagat...saru'mana mult de tot!!! dak am uitat ceva, iertati fata, da' am si-o veste proasta...nu intru-n amanunte...si ma cam gandesc mai mult acolo..MULTUMESC!!!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza fetele!
Felicitari Andreea si Lavi pentru examene si bafta multa la ce a mai ramas.
Nadia, frumoasa surpriza i-ai facut sotzului.
Noi am avut un weekend semi-plin, in sensul ca ieri am apucat sa ne si odihnim putin. Sambata dimineata am umblat sa mai rezolvam una-alta, cu florile am rezolvat partial, ne-au zis sa venim vineri seara ca sa vedem si comenzile pentru sambata, asa ca mergem vinerea asta. La nunta a fost ok, evident ca vanam faze de genul "asa da, asa nu" ca sa stim ce nu ne place si ce nu repetam la nunta noastra. Dar ne-am distrat (sunt convinsa ca ne puteam distra si mai tare, dar eram asa de obositi amandoi...).
Ieri la 7 dimineata l-au sunat pe iubi de la scarbici ca erau ceva probleme, si a trebuit sa mearga, dar am compensat cu un somnic super dupa-masa. Si seara am inceput lectiile de vals cu el. Beleaua e ca m-am incaltat cu sandalutzele de mireasa si in nici o ora mi-au facut picioarele ferfenitza... Trebuie sa vad ce fac cu ei, ca altfel nu-i bine.
A, si m-am sucarit pe soacra-mea, ca m-am certat cu iubi din cauza ei, prima data cred. Am fost pe la ei sapta trecuta si vorbeam de lumanarile de biserica, si i-am zis ca noi n-o sa tinem lumanari, ca ne-a zis preotul ca nu-i obligatoriu. Ea mi-a zis ca ea n-a vazut pana acum nunta la care sa nu tina mirii lumanari, eu am motivat ca l-am intrebat pe preot si din moment ce el a zis ca nu-i obligatoriu, nu o sa tinem. Ei bine, dupa discutia asta i-a impuiat capul la al meu, ca nu se poate asa ceva, ca ea n-a vazut miri fara lumanari la biserica, etc, etc. Si sambata m-a luat al meu ca sa merg iar la preot sa intreb, desi doar impreuna am fost atunci si a auzit si el ce ne-a zis preotul. Si ne-am ciondanit, ca eu am zis ca nu mai merg inca o data, ce-a zis e bun zis si hotarat si cu asta basta. I-am zis eu pe urma, cand s-au mai calmat lucrurile ca la maica-sa ii e teama sa n-o povesteasca lumea dupa nunta, si oricat m-a contrazis el, se vedea ca nu-i foarte convins... Oricum, m-am enervat pe ea, ca doar frumos am vorbit cu ea si i-am spus ca asa ne-a zis preotul.
Raza, bine ai revenit, abia asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Norici, va pe toate, o zi si o saptamana cat mai placuta!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

neata nurori!
felicitari ptr sarcina NADIA
bine ai venit RAZUCO

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna dimineata
Nadia - Felicitari pt bebel
Raza - bine ai revenit
Pupici si pt celelalte fete
Vineri am fost la sustinerea unei teze de doctorat, asa frumos a fost caci ma cam bate gandul sa ma apuc si eu de unul
Cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bine ai venit Raza

fete as mai sta cu voi la taclale dar nu sunt in stare.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

marina,marina...stim ce inseamna ...stai linistita...vezi cate schimbari se petrec?...ce minune e viata...samburelul tau creste...fi fericita...las ca mai vorbim noi si dansam la botez
azi e prima zi de examen(capacitate),nepoata mea are examen si avem emotii
si cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta eram eu in barca asta...

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata fetele!

Razuca, bine ai revenit! Sa ne povestesti cum a fost la nunta si in luna de miere, ca abia asteptam.

Him pentru ca ai avut curajul sa deschizi capitol nou

Lavi, bafta la examen!

Andreea, ai vazut ca se rezolva cu examenele? fata desteapta si burticoasa

Marina, treci pe la noi cand poti, oricum esti motivata

Nadia, frumoasa surpriza i-ai facut sotului. Sa fiti fericiti amandoi si sa aveti un bb sanatos si frumos

Aly, si pe mine m-a enervat rau soacra cu sfaturile ei pretioase, dar nu am tinut cont de ele, pana la urma este nunta ta si faci cum crezi tu ca e mai bine. fata

Sun scump fata energicoasa
Si mie imi e dooooor de Fla.

pupi toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

,norici!
Razuco, si bine ai revenit!. Asteptam pozici si sa ne povestesti cum a fost, pe unde ai fost!
Him, ai un calut viu si adevarat, in carne si oase? Ador caii!
Marina, o pt. soacra ta ca are grija de mamica! un si tie, poate o sa te simti mai bine.
Aly, sa-ti treaca supararea pe soacra. Eu stiam ca nasii tin lumanarile la nunta, nu tinem noi ca miri lumanarile! La mine nasii or sa tina lumanarile si copii lor, ca sunt d-ra si dl. de onoare. Asa ca, nu mai fi suparici.
la toate fetele si spor la treburi!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput