Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ce fac fetele cochetele????/
eu acuma ma venit de la masa de la soacra......a facut o papica yamiiii yamiiii, si vreau sa ma pun pe invatat ca maine am un examen si vineri am alt examen.... ...doar ca e burta asa de plina ca nu mai am nici un chef....

A VENIT VARA!!!! URAAAAAAAAA

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Lavi, ca tot ai adus vorba de soara, eu vreau sa va spun ca a venit ieri soacra la mine si mi-a facut curatenie in toata casa, a facut mancare (mie mi-e scarba de orice miros), o sa vina sa calce... tot ce nu pot eu sa fac, si ii multumesc pt asta!!!

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Neata, fetele!
Lavi, ma simt ff bine, nu greturi, nu nimic, doar ca sunt teribil de obosita si ma dor sanii; si contrar starii Marinei, eu sunt toata zambet!
Cum a reactionat sotul?! Hmmm... azi aici e Ziua Tatalui si normal ca nu am avut rabdare pana azi; ieri dimineata i-am dat un cadouas de ziua tatalui si i-am urat LMA dupa care i-am dat o pereche de sosetute; s-a uitat la ele a zambit, a zis ca-s "cute", dupa care i s-a schimbat fata, s-a intors la mine, m-a intrebat "Chiar?" si cand i-am confirmat m-a luat in brate si a inceput sa planga
Cred ca in primul moment a crezut ca sunt ptr. sora mea care m-a anuntat acum o saptamana ca o sa mai fiu matusica inca o data...
Va multumesc ca sunteti aici!

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Aaa, am uitat sa va zic: ieri i-am zis ca nu mai merg in Ro in septembrie, cum era planuit, ca (,) cu banii aia aranjam camera copilului; mi-a zis nici sa nu ma gandesc sa nu merg, ca banii avem destui si ptr. Ro si ptr. camera si sa merg sa "compar burtile cu sora-mea!"...

Winners don't quit; quitters don't win.

Don't give me an attitude; I already have one!

Mergi la inceput

oauuuu marina , foarte frumos din partea socrelei!!! uite o pt ea si un pt tine si inca unul pt bb
nadia, ce surpriza frumoasa i-ai facut "proaspatului tatic"!! sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!!!!
eu sunt singura astazi ca sotzul e la fotbal cu prieteni si maine am examen de dimi......

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ce frumos Nadia! Si eu zic sa mergi in tzara. O sa-ti faca bine....si apoi, duce ce se naste BBle nu prea o sa mai poti...o vreme!
Lavi nu mai plange. Hai ca vine si sotul, trec si examenele cu bine si o sa fii libeeeerrrraaa!
Marina ma bucur sa aud despre asa soacre. Bravo ei!

Va pup...duminica placuta in continuare!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

sun, tu ce faci azi??? cum de esti pe forum?? nici un gratar, iesire ceva cu prietenii????
da ai dreptate mai un pic, dar parca nu mai rezist, simt ca explodez, de atata........CARTE!!!!
uffffff da' si cand ajung la mare....ce bine o mai fi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai Lav...am iesit si vineri seara si ieri seara. Dar azi am avut chef sa stam. Pur si simplu.....am vazut filme, am papat, ne-am plimbat, stam asa toti 3....ca de maine iar incepe nebunia. Desi cand e cald si fain, cam o data la doua zile suntem la terasa cu gasca!

Hai va las....ca am tot soiul de activitati....
Pup si ne auzim maine!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Am ajuns si eu acasa...plecata de la ora 7 dimineata. Si facultatea e la 15 minute de mers pe jos (mers de graviduta cu burtica de aproape 33 de saptamani). La primul examen, de la ora 8 m-am suparat rau de tot ca ne-a dat 2 subiecte foarte usoare pe care le-am rezolvat in 15 minute. Dar profa a vazut ca toata lumea copia (eu ca de obieci in prima banca nu am putut face nici o miscare) a spus sa puna toata lumea pixurile jos, a adunat referatele si a spus ca ne da note pe ele. Initial nu era vorba de asa ceva (la curs), asa ca nu am facut referate foarte cuprinzatoare. La unul din ele aveam documentatie de la protectia mediului, harti, poze si alte alea, dar pe care am renuntat sa le pun cand a spus ca dam examen. Referatele sunt doar pt a intra in examen. Eu din referatul de 37 de pagini la care se adaugau si anexele am facut unul de 17, fara anexe, harti, poze si alte alea. Am inceput sa plang de nervi. I-am aratat profei referatul si i-am spus ca nu e facut pt nota, dar cand a vazut ca are 17 pagini a spus sa stau linistita, ca ea ne ceruse doar de 4-5 pagini. Sper sa iau o nota buna totusi. La al doilea examen a fost bine. Ne-a dat 5 subiecte din care sa alegem unul si sa-l tratam integral, sau 2 mai pe scurt. Am stiut si acolo, asa ca ma astept la un 10. Asa am luat si semestrul trecut. Acuma mai am un examen pe 2 iulie si am terminat. Dar si asta e greu (penal special) si am de invatat 61 de infractiuni (bine macar ca mergem dupa vechiul cod penal si nu dupa cel nou adoptat).
Eu ma simt bine acum, dfar am un somn....dupa examene am mers cu colegii sa mancam ceva, apoi m-am intalnit cu iubi si am mers la parintii mei unde iarasi am mancat, de acolo am mers la nasii de cununie ca ne-au invitat, si de la ei am mers la ceilalti nasi ca li s-a stricat calculatorul si nu stiau ce are. Asa ca abia am ajuns acasa. Si fac un dus si apoi fug in pat.
noricile.

Andreea 32+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Andreea, si odihna placuta.
Lavi, bafta la examen maine.
la toate fetele si o saptamana care vine buna si usoara va doresc,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput