Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

Mai dragele mele nurori

Briza eu nu sunt suparacioasa- dar cred ca am fost inteleasa gresit sau nu m-am exprimat bine-am zis ca si voi daca veti fii soacre mici sau mari veti dori sa iasa nunta bine si poate veti incerca niscavai sfaturi care vor parea poate "invechite" tinerei generatii de atunci oricum n-am gandit sa urmeze tinerii intocmai obiceiurile si toate datinile nuntii.( apropos de prosoape la masini stiam la inmormantare nu la nunta ) vezi am si eu lipsuri.si am spus ca oricum nu poti multumi pe toti cei care vin la nunta.ceeace nu este o mare nenorocire

Razuca mai vorbim cu "bagatul" peste vreo 20 si ceva de ani cand bb va fii mare

Cherry multumesc si

Briza oricum nu sunt pentru respectarea ad litteram a obiceiurilor si cred ca trebuie gasita o cale de intelegere dar daca soacra e
"capoasa" scuzati expresia (am mai zis pe la inceputurile discutiilor in club ca modul de a gindi , educatia ,nu se mai pot schimba pe la
55-60-65 ani cam cat au soacrele).Ce sa-ti spun daca soacra ta e acida las-o in pace nu cred ca o poti schimba

eu am un principiu pe care-l aplic cu tatal meu zic ca el si fac ca mine -poate merge si la voi asa nu am discutii cu el si treaba merge bine.

Sfaturi cam greu de dat pentru ca sunt multe situatii si acum nu o sa credeti ca le stiu pe toate nu sunt chiar asa de" inteleapta"

Asteptam vesti de la Andreea ( o fii nascut) de la Marina -ce face bb?

Fannna multa sanatate soacrei.-sa se faca bine repede.

Cami cum este fara pitic? ai putina liniste.

Fetele eu plec spre casa o zi buna in continuare si iar am scris mult ma iertati dar la "varsta mea" incepem sa povestim si uitam sa terminam- nu-i asa?

pentru toate nurorile si viitoarele nurori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

pun si eu flori ....vrea careva???...ca decolteu...esteeeee

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fanna, sa ne tii la curent. Facem galerie pentru foxie

Bunicuta, esti tare inteleapta

Aly, ti-a mai trecut durerea?

Mergi la inceput

mutumesc buni,sun...pup gramada de nurori...ca-mi sunteti dragi...na
chestia cu bagatul...hmmm cine stie cum voi fi...sper ca buna ca de nu ma duce nora la azil...sau mai rau ma pune cap de lista aici la nurori, hi hi hi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

BEI ACUS TRE SA FETE FOXIE(va mai amintiti de catelusa mea)...cred ca devin .... soacra

hey! promite-mi ca la nunta n-o sa te bagi

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

cherule...va anunt eu cand va aduce pui pe lume....si tre sa fiu super bolduita atunci...ca devin si eu o soacra buna...gura ei de foxie...si eu care o pazeam de masculii feroce...si ea....sa vad cu cine or semana puii ca ma duc sa fac teste de paternitate...cer pensie alimentara...sper sa nu fie al celui mic care saracul sarea sa ajunga la ...ca ma baga astia la corupere de minori

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by addinel

quote:
Originally posted by fannna2003

BEI ACUS TRE SA FETE FOXIE(va mai amintiti de catelusa mea)...cred ca devin .... soacra

hey! promite-mi ca la nunta n-o sa te bagi

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

addinele...recunosc...am fost rea m-am bagat...fetele stiu...dar am o scuza era asa de mica foxieeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunicuta spune:

N-am plecat inca
Aly ce sa spun soacra ta saraca cred ca este f stresata cu nunta -nu stiu de ce tine atat de mult la parerile invitatilor de la tara-ceeace nu imi place la ea este faza cu sotul- sincer eu i-as spune ca nu-mi convine sa discute separat cu sotul sa-l convinga-pune piciorul in prag-ca nu e corect-na ca am, dat si-un sfat.

Fanna- tinem pumnii pentru catelusa-sa te vedem soacra.

Cherry draga mea hai ca nu sunt asa de inteleapta mai gresesc si eu daca ii intrebi pe ai mei.

Mai fetelor eu se pare ca nu stiu multe obiceiuri de nunta habar n-aveam de faza cu banii in decolteu- n-am vazut asa ceva deci la mine fiu-miu si viitoarea nora n-o sa aiba probleme cu obiceiurile ca sunt total pe alaturi( sa zic elegant).

Acum chiar va parasesc ca devin obositoare si nu vreau sa spuneti iar a scris buni o groaza

pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Fanna, daca ai nevoie de ajutor, sa stii ca vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fete...dati un sfat! k nu stiu cum sa procedez...
poate va mai amintiti de neseriozitatea d-rei de onoare, de cate ori a promis k ma ajuta si m-a lasat balta...k x/y, tipi cu care se vazuse de max 2 ori, erau mai importanti decat mine...d-ra de onoare = cea mai buna prietena! asa am crezut..

pana in vinerea nuntii mi-a jurat cu cerul si pamantul k ma pot baza pe ea...desi simteam k n-o va face si toata lumea-mi spunea asta...vineri, cand tb sa planificam totul pe minute, mi-a inchis telefonul, dand msj k "are o discutie f importanta"...bun! am revenit... dupa vreo 6 ore, discutia - cu "o fosta de-a tatalui ei"! - nu se incheiase... am tot sunat si ras...ras..ras-sunat..dat msj...nimic! de la 8 dimineata! pe la 12 noaptea, mi-am dat seama k nu numai k nu ma va ajuta, dar...k nici nu va veni! toata ziua de sambata am asteptat sa vina..la starea civila, acasa, la biserica, macar...nimic!
nici in zi de azi nu a dat un semn, darmite sa ma felicite, sa vada ce fac...nimic! in afara de voi, n-am cui sa-i spun ca sunt fericita. ma doare sufletul k nu a fost alaturi de mine in cel mai frumos moment, moment pe care stia ca il astept de-o viata.. n-a putut sa-mi vada lacrimile de fericire, de bucurie..n-a putut sa ma stranga in brate si sa-mi zica "pisi, e ziua ta, esti miresuca...pisi meu se marita!", asa cum imi zicea, sa-mi ridice moralul, de cate ori mi-era greu...si multe altele, lucruri pe care stiu k abia astepta sa mi le spuna...

nu pot intelege ce s-a intamplat. puteti spune k poate nu a avut bani.. ok! dar eu in locul ei, veneam in trening si tot veneam! k nu de bani se punea problema..

si mi-e un dor cumplit de ea.. puiu si-a dat seama, oricat am incercat sa ma prefac...si nu stiu ce sa fac. ma doare enorm cum s-a purtat si se poarta...fara nici o explicatie! cum e posibil ca persoana pe care o consider a doua mea sora sa se poarte asa? si de ce ?
cum sa procedez?

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput