Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Lasa Elena ca mai incolo fondam clubul soacrelor si ne cainam noi de nurori . Sanatate soacrei tale (mai ales ca merita).

Cherruca, a mai trecut maselutza, inca nu de tot, dar probabil va trece.

Buni, sfat ca sfat, dar cand iti da sfatul si tu-i spui frumos ca nu vrei sa faci asa, ea te sapa pe la spate... Ea crede ca noi nu vrem sa ne iasa frumoasa nunta sau ca vrem sa ne iasa tot felul de povesti? Evident ca nu vrem, dar asta nu inseamna ca eu respect niste traditii idioate si care nu-mi fac placere numai ca sa nu barfeasca rudele de la tara. Si ce sa barfeasca (ca la faza cu felul de mancare de dupa tort, am cedat, si-l dam (doar ca n-o sa fie sarmale) sa nu zica lumea c-a murit de foame la nunta lu' fi-su) ca n-am tinut noi doi lumanari in biserica? Pai nu se zice de nasi ca-ti tin lumanarile? Apoi nu ma obliga preotul si ma obliga ea? Sau ca in loc sa plece acasa cu o prajitura expirata (ca sa fim seriosi, eu la toate nuntile la care am fost prajitura de dat acasa era naspa, si noi am fi facut ceva relativ ok, dar nu grozav, ca ne costa foarte mult tortul de nunta si asta e) primesc un suport de lumanare si niste bombonele bune?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

fetele...va invit la capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78811" target="_blank">aici

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Fannna, ce rasa e catelusa? Dak vin pe post de moasa primesc si eu 1 pui? Ca mi-ai adus aminte de catelusa nepoatei mele, o Collie frumoasa foc si desteapta asisderea, dar care, cand fu sa fie, a fugit cu un... dalmatian! Si a facut 10 pui, 1 fetita si 9 baieti. Mari si frumosi toti! Interesanti ca figura. Si care au ajuns niste caine de paza super, fara sa-i dreseze noii stapani. Dar pana nu ma mut la curte, nu mai vreau animal in casa, mi-a ajuns deocamdata.
la norici, plec si eu spre casa, sper sa nu ploua ca vreau sa-l ducem pe junior in parc. O zi frumoasa in continuare va doresc!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

vicky, vezi ac sa deschis capitol nou!!!!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput