Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 29
fannna2003 spune:
helloooo!...welcome addinel!bei de ce le barfiti pe soacre...v-am mai spus...sunt mamele iubitilor vostri soti...dar tot spun ca unele sunt SOKROSENII
lasand gluma vreau sa va spun ca a mea s-a internat ieri ca nu se simtea prea bine...azi face analize...sa vedem ce are...dar nu ma bucur defel...e o soacra buna(rosie ca racul fiert).
A trebuit sa vina mama la mine sa stea cu copii...de fapt venise de o luna dar cand sa plece a fost retinuta...dar stiti ca lipseste ceva ...se simte lipsa ei...
neamule...cum fu ieri?
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
ganditi-va in viitor - cand vi se va casatorii copilul voi cum veti reactiona -?va spun eu cred ca la fel ca soacrele voastre -din dorinta de a fii totul perfect la nunta.
Buni, aici si eu zic sus si tare k SIGUR nu ma bag! decat...poate sa faca naibii nunta mai repede!
Briza, vezi k tot e ceva-ceva cu care nu ne potrivim... turta, nuneasca, etc...si lautari!! da' io-s mai de moda veche...
Proaspat casatorita !
Foto
SunSmile spune:
Pai evident ca se simte lipsa ei, daca e un om corect si bland. Doamne Ajuta sa se faca bine repede!
Fu bine....minunat chiar! Multam de intrebare!
Che unde esti???
Mai dar Andreea e culmea....ce s-o fi intamplat? Ca ea ne-a zis ca daca se interneaza ne anunta...of..
Si nici Marina vad ca nu mai apare...
quote:
Originally posted by fannna2003
helloooo!...welcome addinel!bei de ce le barfiti pe soacre...v-am mai spus...sunt mamele iubitilor vostri soti...dar tot spun ca unele sunt SOKROSENII
lasand gluma vreau sa va spun ca a mea s-a internat ieri ca nu se simtea prea bine...azi face analize...sa vedem ce are...dar nu ma bucur defel...e o soacra buna(rosie ca racul fiert).
A trebuit sa vina mama la mine sa stea cu copii...de fapt venise de o luna dar cand sa plece a fost retinuta...dar stiti ca lipseste ceva ...se simte lipsa ei...
neamule...cum fu ieri?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
cherry22 spune:
Sunule. sunt pe aici, mai treaba la job, mai un ochi pe DC, nu scapati voi de mine asa usor
Ai dreptate, nici Marina nu a aparut, poate ca nu se simte prea bine. Imi fac griji pentru Andreuta, caci avea contractiile alea urate. Am intrat la mamici de iulie-august, dar nici de acolo nu am aflat nimic. Sper ca este bine ea si bb-lina.
Buni, ai mare dreptate. Eu am devenit mai inteleapta, nu mai iau in seama chiar totul si vad ca este mai bine, si pentru noi, si pentru ei.
Fanna, sanatate multa soacrei.
pupi fetele
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Briza, vezi k tot e ceva-ceva cu care nu ne potrivim... turta, nuneasca, etc...si lautari!! da' io-s mai de moda veche...
Lasa fata ca doar nu vroiai sa fim clone in tot ceea ce facem/gandim. nu de alta dar apoi nu mai stia bubu/puiu dupa cine sa se uite
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by briza_marii
nu de alta dar apoi nu mai stia bubu/puiu dupa cine sa se uite
La faza asta, ma retrag...fato, pe tine oricum te vede lumea, spre deosebire de mine...si tot in gluma, zic: bubu n-are ochi decat pt tine! k l-am vazut eu la cursuri!
Proaspat casatorita !
Foto
preda_vicky spune:
cu un oki sa vad ce fac noricile!
Addinel si bine-ai venit in club! Imi pare rau ca socrela ta e "socroshenie" si supara fata. Las'ca te consolam noi si-ti oferim si .
Briza, si eu am norok cu mama-soacra, ea a alergat si s-a agitat f. mult pt. nunta si a incercat sa cheltuie cat mai putin ca sa ne ramana cat mai multi banuti dupa (ex. invitatiile le-am facut gratis, printr-o relatie a ei, bautura e cumparata la pret minim tot printr-o cunostinta) si, desi a invitat si rude din provincie, nu voi avea parte de toate obiceiurile, pt. ca ne displac si mie si ei.
Razuco, exista obiceiul sa-ti dea bani cand prinzi florile in piept musafirilor? Eu habar nu aveam si nici la nunta nepoatei nu am vazut asa ceva, avea ea decolteu, dar era de la "mama-natura" nu de la bani.
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
Alynutza spune:
Am revenit si eu. Am fost sa-mi fac din nou radiografie, mi-am luat si algocalmin fiola si am inghitit una (amara ca fierea) si sper sa-mi treaca.
Insa am si un motiv sa : m-a sunat tipa de la Selgros ca maine sau cel tarziu luni imi aduce suporturile de lumanari pentru marturii. Asa ca mi se va materializa ideea.
Briza, foarte bine ca ai scapat pana dupa nunta, vezi, al meu nu m-a iertat si-acum imi vine sa dau cu ceva dupa el.
Cherry, si eu.
Buni, eu stiu sigur ca de asta se tot baga in seama cu tot felul de idei, i-am si spus la iubi ca la maica-sa i-e frica sa n-o povesteasca lumea, dar eu ma enervez ca ea nu-si da seama ca oricum o sa povesteasca, ca nu-i poti multumi pe toti, si mai bine sa ma carcoteasca rudele de la tara (care in alta ordine de idei ar putea fi fericite ca vad si ele o nunta domneasca la oras) decat astea cu care dau nas in nas zi de zi. Si ceea ce m-a suparat este ca vorbeste o data cu mine si daca vede ca eu nu si nu, merge pe ocolisuri la fi-su ca da de da de reuseste sa-l convinga pe el. Bai, da maica-mea de ce nu se streaza frate c-o povesteste lumea? Numai soacra-mea are rude invitate la nunta? In fine, trecem peste. Pe tine n-am de ce sa ma supar .
Mi-e dor de Fla...
Nunta noastra
Pregatiri
fannna2003 spune:
BEI ACUS TRE SA FETE FOXIE(va mai amintiti de catelusa mea)...cred ca devin .... soacra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by preda_vicky
Razuco, exista obiceiul sa-ti dea bani cand prinzi florile in piept musafirilor? Eu habar nu aveam si nici la nunta nepoatei nu am vazut asa ceva, avea ea decolteu, dar era de la "mama-natura" nu de la bani.
da...si nu tb sa refuzi! ma rog, e greu pana incepe cineva, apoi se simt si altii..decolteu am si eu, ohoooo..
Proaspat casatorita !
Foto