Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 28
addinel spune:
alynutza, poate... desi nu prea cred. ca mai are antecedente pe care eu le-am pus pe seama varstei si a diferentelor dintre mine si ea. pupicu meu e cu mine 100%, asta-i norocul meu. oricum, noi nu ne certam cu ea, nu are sens. i-o taiem cu zambetul pe buze. ca mai explodez eu dupa.. asta-i efect colateral
pupici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by addinel
raza de soare, cred ca ma confunzi cu pm-ul, nu stiu despre ce spui... mai e o adinell pe net, poate era ea.
pai am si zis daca esti tu! cu cealalta adinel am vb...si stiu k nu e ea! oricum, ne-am urat reciproc si asta conteaza...
Briza, l-am convins k a vazut k ma doare..pe mine! si-a zis k decat sa-l mai doara o data si pe mine pana-l conving... la dr!
Proaspat casatorita !
Foto
addinel spune:
raza de soare, oricum profit de situatie sa te felciit acum... casa de piatra si sa fii fericita si... inteleapta! ca sa contracarezi actiunile soacrei.
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
cherry22 spune:
Addinel, bine ai venit printre norici!
Aly, fata sa-i mai treaca durerea de maseluta, ca stiu si eu cat e de rau
Fetelor, stiti ceva de Andreea, ca incep sa-mi fac griji?
bunicuta spune:
daca e vorba de soacre sau viitoare soacre intervin si eu
bine ai venit Addinel - eu sunt o nora mai coapta ( viitoare soacra sper- nu stiu cand) ti-am citit mesajul si m-am amuzat gandindu-ma ca daca o sa incerc sa-i spun ceva lui fiu-miu de nunta o sa replice ca voi-eu nu cred ca soacra ta este" rea , rea "- dar poate este mai stresata decat voi cu nunta sa fie totul bine sa multumeasca pe toata lumea -
dar incearca cu frumosul s-o convingi sa va lase sa faceti nunta cum doriti voi ca-i nunta voastra- asa cum ii spuneam si Alynutei nu poti impaca pe toata lumea la nunta -obiceiurile sunt f multe si ideile cum trebuie facuta nunta la fel -si oricum vor fii destui cu comentarii ca mai trebuia facut asa si asa... etc..
Alynuta cred ca si la soacra ta tot asa -teama ca o sa fie comentarii
din partea rudelor, cunostintelor etc....
eu v-am spus voi incerca sa nu ma amestec prea tare dar nu garantez
100% ca voi reusi -nu dati cu pietre -.....
sunt convinsa ca orice viitoare nora va avea ceva de comentat referitor la soacra- dar ganditi-va in viitor - cand vi se va casatorii copilul voi cum veti reactiona -?va spun eu cred ca la fel ca soacrele voastre -din dorinta de a fii totul perfect la nunta.
Sper ca nu v-am suparat -cu spusele mele.
toate noricile
SunSmile spune:
Bun venit, Addinelu! Imi pare rau sa aud ca ai soacra naspa...da' las ca se face ea mare!
Buni tu ai mai multa experienta si pe de o parte ai dreptate. Numai ca e frustrant sa le vezi cum se amesteca, desi au fost rugate frumos sa nu o faca. Nu e vorba de ura sau altceva...doar ca ele sunt mai "motzate" de regula! Insa cu rabdare, uneori ignorare...se trece si peste momentele neplacute!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
briza_marii spune:
Buni nu ne suparam sa ascultam si o parere de viitoare soacra. Crede-ma ca depinde f mult de soacra: cu a mea de ex ma avut texte ca nu am fost de acord sa pun prosope la masini, sa joc nuneasca in fata blocului, sa imi cante lautaru la acordeon pe scara ca sa auda lumea ca se insoara fisu si alte alea. Orice ai spune, dar, chiar crezi ca nu o mai vb lumea dc ar fi facut toate shemele alea invechite?!!!! Ca si la noi tot motivul asta il baga in fata ca o sa ne vb lumea. Ei, nu zau?!!! Sper ca nu te-ai suparat ca ti-am dat replica. Sa sti ca eu chiar cunosc o fosta colega de serv, soacra si de nora si de ginere, care ea a insistat sa nu faca tot felul de obiceiuri de astea stupide, ea a umblat sa rezovle cu multe din probm nuntilor, dar intr-un mod super elegant si modern. Deci se poate sa existe si altfel de soacre, din pacate nu le-am gasit noi!
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
addinel spune:
SunSmile, merci de urari... la fata
buni, eu personal nu ma supar... sincer, eu am incercat sa ma inteleg cu soacra, asa cum am spus si mai sus. m-am straduit chiar sa o inteleg. nu am mers atat de departe sa ma gandesc ca voi fi si eu soacra, ci mi-am amintit de mama mea draga (D-zeu sa o odihneasca!) la nunta fratelui meu. dar zau ca nu pot sa inteleg cand imi da replici acide si desi ei nu ii spun nimic, clocoteste sangele in mine. oricum, buni, poate ne mai ajuti si pe noi sa "administram" situatiile de criza, tinand cont ca tu ai experienta.
pupici