Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

addinel, bine ai venit. Dar ce ti-a facut viitoarea soacra de e asa rea-rea?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

alynutza, noi ne pregatim de nunta... pe 19 august. si ma zapaceste cu pretentiile si cu ifosele si cu prostiile ei. ieri m-a sunat sa ma intrebe daca poate sa invite la nunta niste rude de la tara, rude pe care pupicu nici nu le cunaoste! nu, nu puteti! si ea replica: mda, stiam eu ca rudele miresii sunt alese si ale mirelui sunt prosti. in conditiile in acre noi facem o nunta intima, numai cu persoane apropiate sufletului nostru si ea deja l-a invitat pe varul costel si unchiul gigel.

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Addinel, welcome to "za" club, ca sa zic asa. Si eu am nunta peste 3 saptamani si desi initial am si trecut pe soacra mea ca fiind foarte buna, pentru ca nu se baga intre noi, acum la nunta a venit cu tot felul de "sugestii" si comentarii mai mult decat parintii mei, care nu s-au bagat, in conditiile in care noi ne organizam si platim singuri nunta, fara ajutorul parintilor. Iar ceea ce ma enerveaza mai mult este ca aceste sugestii sunt nascute din ideea de a nu fi "povestita" pe urma exact de varul Costel si Gigel din Cucuietii din deal, cum ai zis si tu. N-avem ce face, asta e, fii tare pe pozitii si faceti nunta cum va place voua, ca o data in viata ai sansa asta. Si nu pune la suflet ce comenteaza, eventual puteai sa-i spui ca nici parintii tai nu-i cheama pe varul Gheorghe si Ion de pe nu stiu unde.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bine ai venit addinel

Mergi la inceput

alynutza, deci nu numai a mea a innebunit cu nunta asta oricum eu ma lupt cu ea pana in panzele albe. faza urata este ca parintii mei nu mai sunt si sincer mi-ar fi placut sa ma inteleg bine cu ea... e o mare dezamagire. dar asta-i viata, nu o sa ma impiedic de asta acum.

nico, mercik de urarea de bun-venit.

pupici

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

nu vreti sa facem un pic schimb de soacre?
cine stie poate ajungem la concluzia e ca cea mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

addinel, incep prin a spune imi pare rau ...

continui cu bine ai venit...

si dak tu mi-ai dat pm cu urari multi; am raspuns cu replay si s-a dus la alta utilizatoare, tot o Adinela si pt ea...

si...dak esti asa inversunata pe soacra, eu zic k nu gresesti...

off...citatul tau ma intristeaza, da' sa n-ai vreo idee sa-l schimbi!!!!!!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

nu vreti sa facem un pic schimb de soacre?
cine stie poate ajungem la concluzia e ca cea mai buna

eu NU fac schimb!!!!

eu o dau DE TOT!!!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

nico, ti-o dau pe-a mea pana-n nunta... vrei? ca ma gandesc ca pana s-o dezmetici a ta gata nunta! si am scapat cu nunta curata

raza de soare, merci de urari... cred ca ma confunzi cu pm-ul, nu stiu despre ce spui... mai e o adinell pe net, poate era ea. si citatul clar nu mi-l schimb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hi, hony I'm back!!! Am scapat usor. Doar a freazat un pic pe acolo, si a zis ca celalalt dinte il face dupa nunta (am plomba pe interior si s-a cam fisurat si tre inlocuita), ca acum sunt stresata rau si nu mai vrea sa ma chinuie si el. Asa ca Alynuta bafta in continuare, ca eu te-am parasit.
Razucoe bine ca l-ai convins pe puiu tau sa mearga la dentist. bubu meu nu a fost niciodata la dentist si acum are si el un punct la o masea(e singurul om pe care il cunosc care pana la 30 de ani nu a fost la denitst, adica nu a avut nevoie de dentist) si tot il imping sa mearga si el nope!
Addinel bun venit in club.
Mai fetelor de a mea soacra nu stiu ce sa mai zic, mie ca o deochi!!! In ultimul timp se poarta exemplar, nu ne mai streseaza nici cu nunta, nici cu varu gigel/costel/ionel.... Sau poate vrea sa compenseze purtarea fratelui lu' bubu ???!!!!!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

addinel, poate doar cum e asa, ca se streaseaza cu nunta. Ti-am zis ca a mea a fost ok pana la fazele legate de nunta. Ii e teama sa nu se aleaga cu povesti din partea rudelor si vrea sa faca totul "cum se face" desi noi vrem cu totul altfel, ca vrem sa iesim in evidenta, sa fie deosebit. La prima pretentie am pierdut ca i-a tinut si iubi isonul, si pe urma seful de sala de unde facem nunta. La a doua pretentie am ajuns sa ma cert cu iubi din cauza ei, desi imi spusese si mie inainte, i-am zis parerea mea si cand a vazut ca n-o scoate la capat, i-a bagat pastila si la iubi. La a treia deja se va certa iubi cu ea, eu doar m-am enervat, ca pentru rudele de la tara nu pot eu sa-mi fac nunta cum vreau eu.
Sper sa-si revina si a mea si a ta dupa nunta.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput