Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 26
Alynutza spune:
Briza, tin pumnii sa fie bine. Daca te doare, cere anestezie. Eu plombele fara anestezie nu le fac. Si e super ok. Poate sa te taie bucati dup-aia ca nu te doare nimic. Of, eu sa termin cu maseaua asta naspeta si dup-aia cred ca nu ma mai vede nenea doctorul vreun an de zile.
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
Mama, Aly, ce incurajare! asa, du-te Brizule, ia uite ce placut e! (eu vorbesc, k le-am speriat pe fete la Femina cat de "placut" e la stomato... )
Fete, bagati un ochi, poate stiti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78788 ?
Proaspat casatorita !
Foto
Alynutza spune:
Pai am incurajat-o sa ceara anestezie. Plombe am schimbat si eu vreo cateva acum inainte de nunta si n-am avut nici o problema, nici durere, nici nimic (cu anestezie normal). Fix la ultima trebuia sa apara probleme: cica am avut nervul scos o parte si acum fac tratament de canal, care nu e placut deloc. Si asta ar trece cumva daca n-ar dura asa mult si eu mai am putin pana la nunta si o groaza de alte lucruri mai bune de facut decat sa zac pe scaunul stomatologului. Si-s nervoasa pe mine ca n-am tinut minte ca mi s-a scos nervul la maseaua aia, si pe stomatolog ca mi-a facut ceva test de vitalitate (ca sa vada daca e viu nervul au ba) si mi-a iesit... pauza, nu simteam nimic, si totusi a insistat sa ne apucam si de plomba asta, cand putea s-o lase foarte bine dupa nunta, cand nu ma stresam cu toate cele ca si acum
Nunta noastra
Pregatiri
bunicuta spune:
'Neata fetele si de la mine si o zi buna si o mare ,mare pentru
trezire
sunt cam adormita si obosita dar intii am citit ce-ati scris si apoi la treaba (la job nu acasa) asa ca o invidiez pe Flavia -ce bine trebuie ca este in concediu la soare, scaldat, plaja, plimbare etc, etc,
Succes la maselute -Alynuta, Briza, Razuce si cine se mai duce sa treaca repede si bine .
Lavinia felicitari pentru soacra -o putem trece la "asa da soacra"
Mai fetelor am ametit cu toate obiceiurile de nunta spuse pe aici
eu fiind deja cu ceva anii de maritis habar nu am de toate aceste obiceiuri-( apropos de Razuca cu floarea mirelui -).
Sun cum a fost cred ca minunat.
si numai bine
SunSmile spune:
Buna fetelor,
A fost minunat. Multumesc inca o data pt urari!
O zi frumoasa va doresc!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Alynutza spune:
Eu am lipsit motivat: am fost pana la sediul celalalt sa aduc una-alta. Fetelor, ma doare.... N-am chef de lucru, n-am chef de nimic. Si ieri seara am facut o criza, ca mai avem o gramada de chestii de rezolvat (va dati seama ca noi inca n-am stabilit cum vin cele doua culori la mobila de dormitor, si cica tipul care ne-o face pleaca in concediu in 1 iulie, iar noi deja suntem in 22...) si eu pierd zilele la dentist... Mai avem de lucru si la casa, si cand i-am spus la taica-meu sa-i duca pe mesteri sa imi zideasca si mie caditza de dus sa termin o data cu baia mica cica "este timp, om vedea noi cand, maine, poimaine..." Ziceti voi sa nu ma stresez, dar eu imi propusesem saptamana viitoare sa ma apuc de curatenie in casa, ca altfel o sa fiu o mireasa crispata si cu dureri de spate de la frecat si lustruit... Si parca din ce in ce vad ca de ce m-am temut n-o sa scap... (azi sunt plangacioasa)
Nunta noastra
Pregatiri
addinel spune:
buna la nurori! eu nu am inca soacra, dar urmeaza, in viitorul foarte apropiat. va citesc de o gramada de vreme da' am ezitat s-o incadrez pe soacra-mea in vreo categorie, sa nu gresesc, doamne fereste! si s-o nedreptatesc pe femeie. dar acum asa m-a enervat ca nu ma pot abtine: am o soacra rea-rea, nu asa! ma primiti in clubul vostru?
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
Alynutza spune:
addinel, bine ai venit. Dar ce ti-a facut viitoarea soacra de e asa rea-rea?
Nunta noastra
Pregatiri
camelia72 spune:
'Neatza,fetele!
Suntem prin zona dar tot cu treburi!
toate noricile!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE