Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Rusinica, pe pag 2? I-au la voi.

toate fetele, va urez seara placuta,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

bauuuuu mai e cineva pe aici????
fetele am o soacra......nota 10!!! acuma ma venit de la masa de la ea, dragutza de ea, stiind ac sunt in toiul examenelor, si ca sunt super stresata, ca nu am timp sa fac papa, a facut ea ce stia ca imi place mai mult si ne-a sunat sa mergem ca papa e gata!!!! si mi-a pus si al pachet sa avem si maine, sa nu trebuiasca sa mai fac eu!! o pt a mea soacra!!!!
sun , distractie faina "in doi" in seara asta!!!!
oare ce o mai fi cu andreea, ca nu a mai dat nici un semn!!!!
fla, sper ca te gandesti un pic si la noi astia stresati cu examenele, serviciu........in coltul tau de paradis unde te afli!!!
marina , cam rarutz pe la noi!!!!
cherry, him, nadia, cami, aly, raza,fanna..........
noapte buna si o seara placuta!!!! (pt mine nu va fi prea grozava ca ma duc la invatzat.....)

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

him, merci de pupic!
sera aplacuta tuturor!!!!!!!!!!

numai bine
pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

mneatza fetele!!
azi am vrut sa fiu eu prima, cea mai harnica... !!! sa io iau inainte la sun, care cred ca a chefuit azi noapte de nu a dat trezirea......
dar nu stau mult, ca merg inapoi la nanitza!!!
ne auzim peste cateva ore!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Sunule, cu intarziere iti urez si eu La Multi Ani fericiti! alaturi de sotul tau drag si sa te vedem cat mai curand.
Lavi, Bafta la examene in continuare si soacrei tale ca are grija de tine.
Him, Roxi, Marina, Camelia, Cherry,Aly, Razuca si pt. restul trupei de norici - multi, multi si o zi buna sa aveti.

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii
sa se intereseze pt sambata si i-au spus ca dc vrea sa prinda ora aia sa vina de la 4 noaptea

'mneata!
Brizule, nu e chiar asa! asa se vehiculeaza, corect! mai ales la sect 4, unde am facut noi! si ne-am dus k fraierii de la 7. DEGEABA! se face lista, intr-adevar, dar...cum te pun sa alergi la dactilo, se duce pe apa sambetei toata lista..si oricum, programul incepe la 9!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

neata
la sectorul 3 aduci declaratia completata de mana

Andreeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaa unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza si de la mine.
Eu sunt cam nauca, aseara vreo 4 ceasuri mi-a tot bantuit nenea doctorul pe canale. Nu doresc nimanui sa aiba nevoie de asa ceva. Azi noapte m-a durut, am dormit iepureste, si acum ma mai supara si tot n-am scapat. Azi trebuie sa merg sa fac din nou radiografie, cica unul dintre canale e super ciudat si nu stia daca a ajuns pana in varfului lui... of, si diseara iar o luam de la capat. Plus ca daca ma doare cica nu imi poate inchide canalele definitiv azi... of, nu mai am chef, si asa se intindea pana luni, cand mergeam la plomba, acum pana cand s-o mai intinde... eu nu mai apuc sa fac nimic, stau toata ziua la servici si seara la dentist... Si colac peste pupaza, sambata cand sunt si eu acasa si mi-as mai rezolva una-alta, e sarbatoare.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata!
Razuco eram acolo cand i-a zis tanti aia...nu cred ca a glumit cu el!??
La sect 6 v-am zis: nici macar nu am completat declaratia aia. A scris tanti pe decl numele de fam, ca suntem la prima casat si ne-a pus sa semnam si gata! Nici vb de dactilografiat ceva!
Fetelor va las. O tai la dentist .Mie frica rau....

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Neata!
Razuco eram acolo cand i-a zis tanti aia...nu cred ca a glumit cu el!??
La sect 6 v-am zis: nici macar nu am completat declaratia aia. A scris tanti pe decl numele de fam, ca suntem la prima casat si ne-a pus sa semnam si gata! Nici vb de dactilografiat ceva!
Fetelor va las. O tai la dentist .Mie frica rau....

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

am mai spus "cate...sectoare, atatea obiceie"... si noua ne-au zis multe si repet, degeaba!
pup sa incurajez fata! k peste cateva zile, imi dai pupu-napoi! si eu tb sa merg la plombat...si merge si puiu!

Proaspat casatorita !

Foto

Mergi la inceput