Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pe maine, Nico!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Am ajuns si eu acasa, moarta coapta, ca azi am avut numai teren si mai ca nu m-am scurs pe asfalt de caldura...
Alynuta noi facem cununia vineri, si din cauza asta am fost marti (lunea era omor pt sambata). Programul incepea de la 8, dar noi ne-am dus pe la 9.15, si nu era decat o pers inaintea noastra. Dar, cand stateam acolo a venit cineva ca sa se intereseze pt sambata si i-au spus ca dc vrea sa prinda ora aia sa vina de la 4 noaptea
Cand stabiliti intalneala sa-mi ziceti si mie, ca vreau si eu

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by briza_marii

dc vrea sa prinda ora aia sa vina de la 4 noaptea

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Doamne pazeste! Noi vrem sambata. Dar nu cred ca m-as trezi de la 4 dimineata. Avem o pilutza care l-a rezolvat pe un vecin de-al meu anul trecut. Am vorbit si noi si ne-a promis ca se rezolva... acum ramane de vazut, ca n-a mai dat nici un semn de viata. Noi ne gandeam sa mergem de pe la un 6 si ceva dimineata. Sper sa rezolvam, ca daca nu prindem ora potrivita, se da totul peste cap.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Fetelor, o seara placuta! Eu am sters-o la dentist sa-mi "imbalsameze nervii"...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salut fetele frumoasele...!
Am fost la mama si l-am lasat pe Mihai pt. cateva zile,m-am plimbarit cu Georgi prin oras iar acum am ajuns acasa franta de picioare...mi-am luat o fusta si o pijama de vara transparenta,cu pantalonasi scurti,sa-l va pe sot daca ma mai cunoaste...!
Aly,eu am un parfumel,Amarige,floral cu note de fructe exotice,cu o tenta de vanilie...uite,il poti vedea in linkul de mai jos:
http://www.abc-cosmetics.ro/item.php?idcat=3&idsubcategory=29&idItem=76

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

M-am tot uitat la sarbatoritii lunii iunie si n-am vazut-o pe Sun pe listutza...,stiu ca ziua ei a trecut deci...sa inteleg ca implineste un nr. de ani impreuna cu sotul?
Sun,iubita,La Multi,Multi Ani impreuna,sa aveti parte numai de bucurii si impliniri iar cat de curand sa ne dai si tu Vestea cea Mare...!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Nico, Joce, s-a notat.

fetele, si eu o tirez spre casa. Ne auzim maine.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cami iti multumesc mult!
Fetele va pup...nu stiu daca mai intru in seara asta. Sarbatorim.

O seara frumoasa va doresc!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Sun, La Multi Ani fericiti alaturi de sotul tau!

Aly, si eu vreau sa vad poza cu rochita. Voi mireselor, cu pregatirile voastre ma faceti sa cad in nostalgie, imi aduc aminte de nunta noastra religioasa, ca si noi ne-am casatorit in Iulie.

Valicutza, te-am pus pe lista. Bun venit totodata si in clubul viitoarelor nurori (cu acte), actualelor nurori, viitoarelor mamici si actualelor mamici. Bine ca ai soacra buna. Te asteptam la povesti.

Nico, Fanna, Joce, ati reusit sa ma faceti sa arat iar asa , cite o ptr asta.

Lavi, succes si tin pumnii sa termini cu bine! Si eu ma bucur ca o voi vedea pe mama, cu toate ca noi ne vedem destul de des, tot mi-e dor de ea si de abia astept sa merg in iulie in .ro

Cherry, mersi ca faci prezenta. Eu intru doar spre seara pe DC, ca la mine la lucru nu pot, decit f rar, asta cind unul din sefii nu e, atunci eu cu fetele avem . Citeodata ma streseaza atmosfera, nu avem voie sa discutam lucruri private ci numai legate de munca si de altfel nici radio nu avem voie sa ascultam. E un tacnit de moda veche, sefii tineri sint .

Camelia, Briza, Raza, Roxanicea, Bunicuta, Andreea

Pupici si la restul fetelor,
Him

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Sun, distractie placuta si astept sa ne spui maine cum a fost.

Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.

photos

Mergi la inceput