Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 23
Alynutza spune:
Tocma ce m-am intors din oras, am achizitionat funditele cu care legam marturiile. Si am testat un parfum, insa parca nu e ce vreau eu. Vreau un parfum pentru luna de miere. Eu sunt innebunita dupa parfumurile de citrice. Am unul primit mai demult (Ulrich de Varens - mandarin and musk) care imi place teribil si ii place mult si la iubi, dar nu se mai gaseste. Acum am gasit unul care miroase a vanilie si capsuni. Sa vedem daca-i place la iubi. Daca stiti vreun parfum care sa miroasa a mandarine/portocale, va rog sa-mi spuneti.
Cherry, mersi de incurajare . Cred ca ma stresez asa tare pentru ca eu am venit cu ideea asta si daca merge ceva prost... sau nu iese cum trebuie...
Bunicuta, spor la curatenie! Si noi trebuie sa ne apucam cat de curand ca sa fie casa curata inainte de nunta, dar zau daca-mi vine sa ma apuc de spalat geamuri cu vremea asta ploioasa, ca eu le spal azi, si daca am noroc tin pana la urmatoarea ploaie (adica a doua zi). Sa stii ca nu-s suparata pe soacra numai de marturii, ci in general pentru ca se amesteca in nunta noastra, desi noi ne-am chinuit singuri sa ne organizam si tot noi ne-o si platim. Si ai mei nu s-au bagat (tocmai din acest motiv), am avut discutii cu ei doar legat de anumite persoane pe care voiau sa le invite la nunta si eu nu voiam, si ca mine a ramas. A, daca am cerut vreun sfat sau parere, asta e altceva.
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
sa-mi fie rusine, am uitat! nora noua, bun venit!!!
Nicoleta, le-am trimis singura de la nurori!
edit: sunteti frumosi!!!
plec, fete!!!!!!! pa!
Proaspat casatorita !
Foto
Nadia1976 spune:
Rapizi?! Uite aici graba: cunoscut in mai, mutat impreuna in iulie!. Asta acum trei ani!
fericita
Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Jocelyn spune:
Asta-i curaj, nu rapiditate
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
Alynutza spune:
Bau! Aici.
Mai am cam o ora si o tulesc... la dentist...
Nunta noastra
Pregatiri