Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 17
briza_marii spune:
Am gatat de citit ce ati scris pe ziua de azi.
Razuco sambata nu mai pot, ca tre sa merg cu nasii la cump , imi pare tare rau ca abia asteptam. Oricum am citit tot tot ce ai scris. Of, mai fata, prin cate ai trecut
La casa de casatorii a fost super lejer. A durat 2 min, timp in care tanti a scris pe declaratie numele de fam si ne-a pus sa semnam, ...SI ATAT!! nu tu dactilografiat, nimic. in plus ne zice: tre timbre de 10.000 (noi aveam de 2.000, cascatii de noi asa vazusem), dar lasa nu va mai duceti sa luati, lasati banii ca va punem noi - am prins si ora pe care o vroiam - Si gata!! Si a fost exact asa cum imi spunea cineva (mii de scuze dar in mom asta nu imi amintesc cine mi-a zis ): am iesit de acolo cu sufletul asa de impacat si cu o asa liniste in suflet, de nu imi vine sa cred nici acum, la cat de crizata eram.
Ali si eu am patit-o azi cu un dinte din fata , mi-am facut programare abia joi ca maine am teren si nu pot sa ajung. Acum inainte de nunta s-a gasit sa imi faca figura o plomba. Asa ca suntem surate in durere de dinti
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Himmelsduft spune:
Sun, la noi e f cald, Leo e mai bine, sa lovit la cap putin, dar am dat cu iod si e bine. La picior e mai bine, peste 4 saptamani vine dr in control iar. Ce face Alex? Mai vreau sa vad poze cu el. Pupic tie si lui pe botic.
Andreea, sper ca esti bine si bb in burtica la fel.
Marina, sper ca si tu esti ok.
Pupici la toate fetele, ne auzim maine,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
SunSmile spune:
Neata,
o zi frumoasa va doresc!
Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by roxaniceaquote:
Eu chiar sunt curioasa, oare ce-or barfi vis-a-vis de nunta mea??? K pana acum, numai de bine am auzit..desigur, nu l-am intrebat pe nasu' de botez cum s-a simtit maria-sa... nu pot spune k mi-era drag, da' glumeam acum ceva timp k ii fac si masaj numai sa cotizeze...k la el dak te porti frumos/bagi in seama, etc...inseamna k deschide larg portofelul...la noi, cik a vrut sa dea 1000 euro, da' "n-am meritat" (cuvintele lui, cand l-a intrebat nevasta "cat dam?"...la masa aia au stat cumnatii si l-au auzit)...i-as spune eu la ce sa utilizeze banii aia, da'... mai bine tac! oricum, acum mi-e drag k sarea-n ochi...si o va sti, cu siguranta!
sorry ca intervin...dar tu chiar vb serios?
cu care parte???
'mneata, fete!
edit: sa va spun k Zorro musk in joak...si aseara m-a taxat cam urat, exact la cot, pe interior...putin a lipsit sa nu-mi sparga vena...si doaleeeee...si am plasture...
of, cum sa-l dezvat???
Proaspat casatorita...
Foto
Alynutza spune:
'Neatza.
Cherry, Him, Briza, am dorit inainte de nunta sa-mi aranjez dantura, in sensul ca aveam plombe mai vechi de amalgam si am vrut sa le schimb cu material compozit, sa nu mi se vada metale prin gura cand vorbesc, rad, etc. Plombe nu erau extrem de multe, ca am avut vreo 3 sau 4 sedinte, insa de vreo 2 ori trebuia sa merg si m-a amanat, de mers nu pot decat luni in general, de aia s-a tot intins si e impresia ca ma tot duc la dentist. Saptamana asta insa o sa-mi dau in petec pentru ca am fost luni, azi merg iar pentru tratamentul de canal (de care sper sa scap cu bine azi) si maine daca totul e ok azi merg sa-mi plombeze. Asta e, o sa treaca si asta, doar ca nu e un moment bun, acum cand am atat de rezolvat si de facut.
Briza, ce fain ca ati prins ora dorita! Cu cat timp inainte de inceperea programului v-ati dus?
Roxi, ne-am hotarat la marturii pentru ca am fost la o nunta sambata trecuta si s-au dat marturii (cate o lumanare cu o forma mai ciudata) si am observat ca au fost bine primite (de tineri cel putin). Si m-am gandit ca in formula asta e si ceva dulce si o sa si ramana cu ceva dupa nunta noastra. Auzi, dar tu unde ai vazut migdale in glazura? Ca eu n-am vazut nicaieri.
Sun, m-am lamurit acum. Asa e, nu conteaza sexul, cat sa fie sanatos. Succes la ales finisaje, etc, etc... (nu-i asa ca-i o senzatie super faina ?)
Ieri am avut si noi niste realizari: ne-am luat lumanarile de cununie, eu mi-am dat rochitza la terminat (o sa am un jupon super super umflat) si am gasit la Selgros suporturi de lumanari de care vrem sa luam pentru marturii la un pret mai bun decat in oras, azi astept sa ma sune sefa de raion sa-mi spuna daca imi poate aduce cate am eu nevoie si pe cand (eu sper ca da, ca e destul de semnificativa diferenta de pret). Ce nu-mi prea convine la rochitza este ca strasurile albastre sunt o nuanta destul de inchisa si sunt de dimensiuni mici, asa ca nu o pot face exact cum vrut eu, va trebui sa mai pun si strasuri albe. In fine, asta e. A, si mi-am cumparat si agrafele pe care o sa mi le pun in par (ace de par cu pietricica bleu). Cam asta e.
pe toate si sa aveti o zi frumoasa!
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
Aly, felicitari pt noile achizitii, Briza, inteleg prea bine senzatia...Felicitari! pe fete!
Aseara am testat cadoul de la nasi: dvd super-performant! Si...ne-am uitat la Ice Age 1...in loc sa mancam, stateam cuminti in pat, tinandu-ne in brate si...printre , ne uitam la desene..Frumoase rau, am ras si am si plans (eu!)...Apoi la Frumoasa si Bestia...da' e alta varianta sau m-am tampit eu? k nu e aia care-mi place...adik preferata!
si n-am dormit toata noaptea, de caldura..zici k-s zombie...am dormit de la 4 la 6:45, atat! si ma gandeam sa ne bagam AC...k azi-noapte-mi faceam vant c-o revista... da' nu suntem ink hotarati, k...abia scapati de nunta, avem altele in plan... incet, le rezolvam noi, insa...
Proaspat casatorita !
Foto
fannna2003 spune:
neata fetili!
neamulesi tot ce va doriti...(fetitza prima data si pe urma un nazdravan)...aici tin cu iubi tau ca eu n-am fete
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
bunicuta spune:
Neata si de la mine
Multumesc mult pentru urarile primite pentru baiatul meu si mii de scuze ca n-am intrat ieri dar n-a mers nici net-ul si am avut si control financiar la job- asa ca sunt scuzata.
Va doresc si eu tot binele din lume si sa aveti bucuria sa va sarbatoriti copiii sa-i vedeti crescand si sa aveti un pic de nostalgie ca timpul trece atat de repede ca nici nu realizati.
V-am citit dar nu chiar tot oricum sunt la curent cu povestea Razucai-felicitari pentru ca ati avut o nunta frumoasa -si sa fiti sanatosi
si sa va iubiti mereu si sa te gandesti numai la momentele frumoase ale nuntii-eu si acum il am in ochi pe sotul meu care tremura tot cu buchetul in mana cand au venit sa ma ia -
carcotasi se vor gasi mereu -invitatii fiind totusi oameni cu pareri si gusturi diferite vor avea ceva de comentat-dar asta e nu poti multumi pe toti si nici nu-i mai poti educa la varsta asta.
si sa stiti ca eu sunt hotarita ca fiul meu si viitoarea sotie sa-si organizeze cum vor nunta ca doar este a lor nu a mea si le voi respecta optiunile-
Alynuta -spor la dentist si la ultimele pregatiri de nunta.
tuturor
SunSmile spune:
Multumesc, Fanule! Esti o dulce!
Mai..dar cam slaba activitatea....o fi de la caldura???
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!