Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 18
Raza de soare spune:
asa... legat de hanimun...
am plecat marti, k luni eram prea obositi...nu va spun k duminik+luni am stat incaltata cu papuci de casa, din aia pufosi, pt k nu mai puteam merge..am avut pantofi ff comozi, da' am dansaaaaaat...de talpile mele erau drepte, de umflate ce erau..si duminik seara, aveam degetele vinete.. cine statea cu picioarele-n apa? je! greu, da' a trecut...
asa... plecat cu ideea de Transfagarasan...oprit special la Dealul Negru, papat mici, cei mai mari mici si cei mai buni din tara! ...schimbat hotararea..mers la Calimanesti, unde, in toata statiunea, numai...hm! persoane de-o varsta respectabila ...puiu a refuzat k macar sa coboram din masina, sa ne interesam la un hotel pe malul Oltului, de teama sa nu auzim "saracii, asa tineri si sunt bolnavi"... k peste tot, numai...asa k ne-am oprit la alt hotel, unde, in afar' de 1 familie, eram singuri-singurei si la ultimul etaj. Frumos!
Stat o noapte acolo, aflat k Transu' e inchis pana pe 1 iulie. Asta e! Mers spre Sibiu...Fagaras..coborat in Poiana Bv..stat 2 nopti...super! rasfat in toata regula! (v-am zis k stiau toti k suntem in hanimun )...plecat in Busteni...stat 2 nopti..chiar langa telecabina...urcat cu tele, frumos, da' scump, d-na, scump! mai ales k-i extrasezon... da' o data e hanimunu'! asa k n-am mai tinut cont... acolo, ne-a placut, dar...mancarea nu prea exista si cu 1 etaj mai sus, se faceau reparatii de la 7-20, nu conta ziua! asa k sambata ne-am tirat...am venit prin Bucuresti, n-am oprit decat sa facem asigurarea, n-am dat nici un semn k am fi prin zona ..si direct la mare! de la 2 grade la munte, unde tremuram cu geak f groasa, la 30 in Eforie Nord...stat 4 nopti doar pt priveliste la o vila de cik 3 stele , chiar pe faleza, apoi mutat la alt hotel, peste drum, unde ne-a placut ff mult, din nou rasfat, curatenie si...liniste!!! si unde vom mai merge, cat de curand. aici 3 nopti! si regrete k nu ne-am oprit direct acolo.. si smiorcaieli k mai vreau...si sa nu plecam...
de vazut, doar man Cozia si Acvariul din C-ta, de unde abia l-am scos pe pui, asa mult ii placea... in rest...e, k in luna de miere...
asta asa, pe scurt! si suntem "negri"!
Proaspat casatorita !
Foto
fannna2003 spune:
scoatem biciul?
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
Alynutza spune:
Mai, nu stiu, dar pe mine ma da peste cap vremea asta. E foarte cald, intr-adevar, insa ii si da cu ploaie in fiecare zi, ceea ce ma enerveaza la culme ca nu pot sa-mi iau sandale (nu suport sa ma ud la picioare) si trebe sa-mi iau pantaloni inchisi la culoare (ca ma stropesc ca porcul daca ploua).
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by bunicuta
V-am citit dar nu chiar tot oricum sunt la curent cu povestea Razucai-felicitari pentru ca ati avut o nunta frumoasa -si sa fiti sanatosi
si sa va iubiti mereu si sa te gandesti numai la momentele frumoase ale nuntii-eu si acum il am in ochi pe sotul meu care tremura tot cu buchetul in mana cand au venit sa ma ia -
carcotasi se vor gasi mereu -invitatii fiind totusi oameni cu pareri si gusturi diferite vor avea ceva de comentat-dar asta e nu poti multumi pe toti si nici nu-i mai poti educa la varsta asta.
si sa stiti ca eu sunt hotarita ca fiul meu si viitoarea sotie sa-si organizeze cum vor nunta ca doar este a lor nu a mea si le voi respecta optiunile-
Multumesc frumos!
Proaspat casatorita !
Foto
Jocelyn spune:
Sa va binedispun:
Doua calugarite au iesit de la manastire ca sa vanda prajituri. Acum se intorc.
Una era sora Matematica (M), si cealalta sora Logica (L).
M : Se apropie noaptea si suntem inca departe de manastire.
L: Sora, ti-ai dat seama ca ne urmareste un barbat de peste o jumatate de ora?
M : Da, ce o vrea de la noi ?
L: Este logic. Vrea sa ne violeze.
M: Oh! Doamne! Calculez ca daca vom continua sa mergem in acest ritm , ne va ajunge in 15 minute . Ce putem face?
L: Unicul lucru logic pe care il putem face este sa mergem mai repede!!!
M : Nu cred sa functioneze asta !!!
L : Bineinteles ca nu, pentru ca si el a facut un lucru logic, a inceput si el sa mearga mai repede !!!
M : Si acum, ce vom face ? O sa ne ajunga intr- un minut.
L : Unicul lucru logic pe care il putem face este sa ne separam, d-voastra o luati pe acolo si eu pe aici ; nu va putea sa ne urmareasca pe amandoua !
Atunci , barbatul s-a decis s-o urmareasca pe sora Logica. Sora Matematica a ajuns la manastire preocupa ta de ceea ce i s-o fi intamplat sorei Logica, dar dupa un timp a sosit si sora Logica.
M : Sora Logica!!. Multumesc lui D-zeu ca ati ajuns cu bine. Povestiti-mi ce s-a intamplat?
L : S-a intamplat ceea ce era logic . Barbatul nu putea sa ne urmareasca pe amandoua, asa ca a optat pentru mine .
M : Si, ce s-a intamplat dupa aceea ?
L : Ceea ce era logic . Am inceput sa fug cat mai repede, si el dupa mine, la fel.
M : Si ?
L : Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns.
M : Dumnezeule, si d-voastra ce ati facut ?
L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat fusta.
M : Dumnezeule, si omul ce a facut ?
L : Si el a facut ceea ce era logic , si-a dat jos pantalonii
M : Oh, n u !. Ce s-a intamplat dupa aceea?
L : Pai nu este logic sora? O calugarita cu fusta ridicata fuge mult mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine!
PERSOANELE CARE AU AVUT GANDURI MURDARE PRIMESC CA "PEDEAPSA" 20 AVE MARIA SI 10 TATAL NOSTRU
If you don't stand for something, you'll fall for anything.
NicoletaB spune:
Anunt umanitar!!!!
Un manelist si-a dat foc si a murit ars de viu. noi am hotarat sa punem
mana de la mana si sa strangem un ajutor pentru familia lui numeroasa.
avem pana acum 70 de litri de benzina.
jur ca nu ai suflet dak nu trimiti acest mesaj mai departe
Multumim anticipat!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
M-a ajuns.
L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat fusta.
L : Si el a facut ceea ce era logic , si-a dat jos pantalonii
M : Oh, n u !. Ce s-a intamplat dupa aceea?
L : Pai nu este logic sora? O calugarita cu fusta ridicata fuge mult mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine!
PERSOANELE CARE AU AVUT GANDURI MURDARE PRIMESC CA "PEDEAPSA" 20 AVE MARIA SI 10 TATAL NOSTRU
Aaaaaaaaaaaaaaaaveeeeeeeeeeeeeee Maaaaaaaaaariiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaa....
Multumim, Jo!
Proaspat casatorita !
Foto
NicoletaB spune:
Un cuplu casatorit de multi ani care se plingeau din lipsa de dorinta
sexuala .. au ajuns la doctor.
Acesta cere sa vorbeasca in privat cu sotia.
- Cred ca ceea ce lipseste cuplului vostru este un pic de Felatie.
-Adica ce este asta FELATIE domnule doctor ?
-Cum sa zic .. e un fel de preludiu .. atunci cind tu saruti acolo unde
el face pipi...
-Si tb sa sarut numai colacul de la WC sau si faianta de linga ??
NicoletaB spune:
Un tip se duce sa-si cumpere un papagal de la un Pet Shop.
Intra el, se uita si vede un papagal frumos care avea legat de fiecare picior cate o sforicica. Mirat il intreaba pe vanzator de ce are papagalul sforile legate de picioare, la care acesta raspunde:
- Daca trageti de sfoara de la piciorul drept, papagalul vorbeste in engleza, daca trageti de sfoara de la stangul,vorbeste in franceza.
- Vai ce frumos, spuse omul nostru. Si daca-l trag de amandoua de-odata ce se intampla?
- Cad in fund, idiotule, raspunse papagalul...
Alynutza spune:
Joce, super faza cu calugaritzele .
Nunta noastra
Pregatiri