Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 16
cherry22 spune:
Sunule, distractie placuta in continuare!
Cred ca sunt, cum adica sa o primeasca pe fii-sa, ca nu inteleg ce vrei sa spui? Sau asa iti zice tie, ca alint?
Alynutza spune:
Da, chiar, nici eu nu inteleg? Vreti fetitza sau cum?
Nunta noastra
Pregatiri
Alynutza spune:
Fetele, am fugit, ca inainte de rochitza trebuie sa merg sa-mi fac radiografie la masea si daca apucam sa mergem sa cumparam si lumanarile de biserica. Va si ne auzim maine!
Nunta noastra
Pregatiri
SunSmile spune:
Hai ca sunteti dragute.... Pai noi din septembrie avem liber la...BB. Si iubi e convins ca o sa fie fetitza...ca asa vrea el...sa aiba doua printzese! Ma rog...eu vreau baiat...DAR sa fie sanatos ca sexul nu conteaza. Si asta-i ideea..pe fii-sa vrea s-o primeasca deocamdata intr-un alt apartament foarte mare si apoi in casuta noastra pe pamant. Si mi-a facut capu' maaaareeeee....in seara asta discutam oferte, preturi, poze, structuri, finisaje....of of mai mai!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
cherry22 spune:
Sunule, am inteles. Deci, diseara o sa fiti in discutii aprinse, hai ca-mi place. Te asteptam maine cu "impresii". fata
Aly, tu cat timp mai treci pe la dentist? Ca te-ai tot dus si mie mi se pare ca nu mai termin
fetele
Himmelsduft spune:
Bunicuta, sanatate si mult noroc baiatului tau!
Ali , saracuta de tine, asta e cind zi lumea mai draga atunci vin problemele. Eu asa am patit cu un dinte de jos, la care imi facuse dr raze si zicea ca il poate salva si imi pune coroana, pina la urma nu sa mai putut si am un implant cu coroana. Ma bucur ca esti sigura pe tine si nu tii cont de parerile altora (asta referitor la nunta). Sa va bucurati de masina si felicitari ptr numere. Si cel mai important ca primesti concediu in perioada in care ti-ai dorit.
Raza, mi-a placut cum ai povestit, citit tot cuminte din urma. E bine ca sa terminat cu bine, important e ca voi sinteti sanatosi si va iubiti.
Cherry, Sun
Pupici si la restul fetelor,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
SunSmile spune:
Him...pup si io la tine! Ce face Leutzu? Cum mai e vremea la voi?
Fetele va pup si pe voi....
Andru????? Esti bine? Ce face BBlina?
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Tocmai m-am intors din oras. Sunt cu limba scoasa ca am alergat repede repede sa nu stau mult (de stiam ca n-a venit sefu la birou nu ma stresam asa tare, dar ma rog), insa sunt cu gura pana la urechi pentru ca am gasit ce cautam si o sa facem marturii la nunta exact asa cum m-am gandit (vai ce o sa mai comenteze soacra... ). Am gasit suporturi de lumanari din sticla simpla (2.5 ron) sticla cu ceva striatii (3.5 ron) si sticla mata alba sau colorata (4.2 ron). Asa ca ne vom incadra si in pret. Acum mai am o intrebare legata de bombonelele pe care le punem in ele, ma gandeam initial la migdale in cioco alba (vazusem la un moment dat, sper sa mai fie) dar ma gandesc sa nu se topeasca [virgula] ciocolata. Drajeurile alea cu alune glazurate sunt colorate si eu stiu ca bombonelele trebuie sa fie albe. Ce ma sfatuiti?
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
alina, migdalele pe acre le vezi in marturiile alea puse in saculetzi, nu sunt invelite in ciocolata, ci in glazura tare(cu aroma de vanilie, cele ami multe din ele); deci nu se topesc....
pupi
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Marina, Cherry, asa o sa fac. Mai ales ca si iubi vrea marturii, i se pare mult mai elegant decat prajiturile. Si cu atat mai mult cu cat pana acum ne-am straduit foarte mult sa facem tot felul de chestii deosebite fata de ce am vazut la alte nunti, sa iesim in evidenta (incepand cu invitatiile la care am muncit atat). Ea ar vrea sa facem ca nunta la cort? In plus, ce nu e bine, ca prajiturile le mananci si gata, pe cand asa iti ramane o amintire de la nunta plus ca e si ceva dulce acolo (ca si in reclama la Kinder Joy - doi in unul).
Nunta noastra
PregatiriTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
alina, dar cum de v-ati hotarat la marturii? ca stiu ca nu erati de acord la inceput cu ele....; vorbisem despre asta acum ceva luni in urma si ai zis ca veti da prajituri pt ca pe aici nu e traditzia martruilor. cine v-a convins?
pupic
roxi foto
roxanicea spune:
quote:
Eu chiar sunt curioasa, oare ce-or barfi vis-a-vis de nunta mea??? K pana acum, numai de bine am auzit..desigur, nu l-am intrebat pe nasu' de botez cum s-a simtit maria-sa... nu pot spune k mi-era drag, da' glumeam acum ceva timp k ii fac si masaj numai sa cotizeze...k la el dak te porti frumos/bagi in seama, etc...inseamna k deschide larg portofelul...la noi, cik a vrut sa dea 1000 euro, da' "n-am meritat" (cuvintele lui, cand l-a intrebat nevasta "cat dam?"...la masa aia au stat cumnatii si l-au auzit)...i-as spune eu la ce sa utilizeze banii aia, da'... mai bine tac! oricum, acum mi-e drag k sarea-n ochi...si o va sti, cu siguranta!
Proaspat casatorita...
Foto
sorry ca intervin...dar tu chiar vb serios?
roxi foto