Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 15
Alynutza spune:
Marina, Cherry, asa o sa fac. Mai ales ca si iubi vrea marturii, i se pare mult mai elegant decat prajiturile. Si cu atat mai mult cu cat pana acum ne-am straduit foarte mult sa facem tot felul de chestii deosebite fata de ce am vazut la alte nunti, sa iesim in evidenta (incepand cu invitatiile la care am muncit atat). Ea ar vrea sa facem ca nunta la cort? In plus, ce nu e bine, ca prajiturile le mananci si gata, pe cand asa iti ramane o amintire de la nunta plus ca e si ceva dulce acolo (ca si in reclama la Kinder Joy - doi in unul).
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
Aly si alte mirese, credeti-ma pe cuvant, doar e ff recenta patania mea, k oricum lumea va vorbi, va comenta, ceva, o chichita tot nu va conveni cuiva! Important e sa nu va pese!!! Nici macar in sa nu va doara! E ziua voastra, a mirilor si o organizati cum vreti!!!
Pe de alta parte...si eu am spus k ma va durea fix in...cot , da' totusi, vedeti k m-au scos din pepeni "neste chestii, neste treburi"... Da' incercati, pe cat posibil, sa nu auziti/vedeti!
Eu chiar sunt curioasa, oare ce-or barfi vis-a-vis de nunta mea??? K pana acum, numai de bine am auzit..desigur, nu l-am intrebat pe nasu' de botez cum s-a simtit maria-sa... nu pot spune k mi-era drag, da' glumeam acum ceva timp k ii fac si masaj numai sa cotizeze...k la el dak te porti frumos/bagi in seama, etc...inseamna k deschide larg portofelul...la noi, cik a vrut sa dea 1000 euro, da' "n-am meritat" (cuvintele lui, cand l-a intrebat nevasta "cat dam?"...la masa aia au stat cumnatii si l-au auzit)...i-as spune eu la ce sa utilizeze banii aia, da'... mai bine tac! oricum, acum mi-e drag k sarea-n ochi...si o va sti, cu siguranta!
Proaspat casatorita...
Foto
Alynutza spune:
Raza, crede-ma ca stiu asta foarte bine. Carcotasi sunt pe toate gardurile si de bagat de vina e usor. Apoi mai e si chestia ca invitatii provin din medii diferite, sunt un grup neomogen, cu gusturi si pareri radical opuse (daca compar rudele de la tara cu niste verisori de-ai mei, directori amandoi si umblati prin Italia la greu) la care e greu sa ii multumesti pe toti. Rudele de la tara ar vrea sa primeasca tuica si prajitura, astialalti o sa fie incantati de marturii si o sa se strambe din nas daca dam prajituri. Asa ca eu imi fac nunta pe care o vreau, cine comenteaza n-are decat si sa organizeze ei o nunta mai frumoasa (desi stiu eu ca aia mai naspeti carcotesc mai mult).
Fetelor, deja sunt rea de tot, stiti la ce ma gandeam? Ce mutra o sa faca soacra-mea cand o sa-mi ridic fustele in cap si o sa-mi scoata iubi jartelutza cu dintii...
Nunta noastra
Pregatiri
fannna2003 spune:
lasa razuco nu fi rea...omul si-a facut datoria...restul de 500 o sa vi dea la botez...nu exista sa multumesti pe toata lumea...nu se poate...important e sa fiti voi fericiti...restul se rezolva
alydaca tot ai prajituri multe poti sa ne bagi si noua vreo doua pe gat...fata nu se supara
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
Alynutza spune:
Elena, cu tot dragul , dar nu le am... era ideea soacrei sa cumpere (parca acum ar fi tarziu, ca doar are o colega cu pile la cofetaria unde voiam sa le facem si ne-a zis ca ne rezolva si cu 2 saptamani inainte, nu cu 3 cum imi zicea cand mergeai direct acolo - dar n-o las nici moarta, chit ca iese cu scandal).
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
cine comenteaza n-are decat si sa organizeze ei o nunta mai frumoasa stiti la ce ma gandeam? Ce mutra o sa faca soacra-mea cand o sa-mi ridic fustele in cap si o sa-mi scoata iubi jartelutza cu dintii...
asa, asa! fii rea! (moamaa, ce pofta mi-ati facut cu praji...)
apropos, fete, mi-e un dor (adik pofta) de tortul meu...valeu, muma, ce-i cu poftele astea pe mine?...
a, din hanimun m-am intors neagra si...cu 3 kile-n plus! apai ce vina am dak unde am papat, ma rasfatau tantile de acolo si-mi dadea numai bunatati si portii maaaaari? k am zis tuturor k suntem in hanimun...si am obtinut mici avantaje...da' si kg! ce am dat jos inainte de nunta, am pus la loc..da' le dau eu..k ma trezesc mai devreme, nu mai am pofta de mancare...(prea mare )
haidi k p'ec! vb maine! azi cre' k ne ducem sa alegem poznele...
pupi la fete...
ce-or face gravidutele, mai mici sau mai mari????????? a.cicel???
Proaspat casatorita...
Foto
Alynutza spune:
Raza, spor si abia asteptam si noi sa vedem niste poze. Pofta n-am intentionat sa fac la nimeni, apoi ce sa fac, daca asta era of-ul meu...
Nunta noastra
Pregatiri
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti? Ce mai ziceti?
Cherukis...aici sunt! Nush ce-i cu mine....ma distrez de nu mai pot. Vb de zor cu unii de la o super agentie imobiliara...dar care si construieste blocuri in zone rezidentiale. De la toata lumea aveam pareri pozitive...asa ca i-am contactat. Si de vreo ora jumate mi-au umplut casuta de mail...cu niste super, super, super apartamente. Preturile...pe masura...
Da' daca vrea barbatu s-o primeasca pe fii-sa intr-un apartament mai mare...n-am ce face. Si cica peste 3 ani e si casa gata si apoi il vindem pe asta nou si hop..am terminat. Fericirea e ca astia ti-l dau la cheie..evident ca iti alegi absolut orice..deci ideea de santier nu se pune prea tare...ma rog, am innebunit dar sunt hapiii! Che...si mie mi-e dor de tineeeeeeeee. Si vreau sa ne vedem..of, of mai mai!
Mari esti mai bine? Ce face samburelus?
No, m-or lasat neuronii de la atatea case....mai vin...
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!