Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 14
Raza de soare spune:
a! nu ma pot obisnui cu ideea k gata nunta! nu pot! .am cand ne-am intors si am vazut rochia si toate pt nunta...agenda, idei printate de pe net... simteam k ma sufoc, pur si simplu!
m-am simtit mireasa, am fost mireasa si totusi...mai vreau o data! sa fie exact-exact cum am visat...pt k de ex, nu m-am visat ...
ma simt k si cum imi lipseste ceva...gata alergatura...gata cumparaturile...park o parte din mine nu mai e...sunt melancolica...si se vede...nu e de laudat, dar nici bagajele nu le-am desfacut...tot k sa pastrez totul "fresh"...sa nu mai spun k nu-mi imaginez sa pun totul in cutie, la pastrare...k deja ma vad rascolindu-le...
oricum, dak tai cateva chestii, a fost asa cum mi-am dorit! da' tot mai vreau o data!
si apropos, oricum mai imbrac rochita! da' doar pt puiu' meu!
edit: aproape zilnic imi intreb puiu "noi chiar ne-am casatorit? gata? asa simplu a fost?"...si el rade si-mi arata verigheta... "da, pui, acum esti sotia mea! esti doamna X!...iar eu, sunt sotul tau...si te iubesc!"... park, park incep sa cred...
Proaspat casatorita...
Foto
fannna2003 spune:
gata razuco...esti doamna x acum...poti fi mireasa in fiecare seara(ptr el)...imbraca-te cu rochia...da drumul la muzica:"ESTI MIREASA VIETII MELEEEEE"...si esti mereu mireasa lui
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
fannna2003 spune:
si promiti ca daca suntem cuminti pui si poze?
Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118
Alynutza spune:
Tocmai m-am intors din oras. Sunt cu limba scoasa ca am alergat repede repede sa nu stau mult (de stiam ca n-a venit sefu la birou nu ma stresam asa tare, dar ma rog), insa sunt cu gura pana la urechi pentru ca am gasit ce cautam si o sa facem marturii la nunta exact asa cum m-am gandit (vai ce o sa mai comenteze soacra... ). Am gasit suporturi de lumanari din sticla simpla (2.5 ron) sticla cu ceva striatii (3.5 ron) si sticla mata alba sau colorata (4.2 ron). Asa ca ne vom incadra si in pret. Acum mai am o intrebare legata de bombonelele pe care le punem in ele, ma gandeam initial la migdale in cioco alba (vazusem la un moment dat, sper sa mai fie) dar ma gandesc sa nu se topeasca [virgula] ciocolata. Drajeurile alea cu alune glazurate sunt colorate si eu stiu ca bombonelele trebuie sa fie albe. Ce ma sfatuiti?
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
gata razuco...esti doamna x acum...poti fi mireasa in fiecare seara(ptr el)...imbraca-te cu rochia...da drumul la muzica:"ESTI MIREASA VIETII MELEEEEE"...si esti mereu mireasa lui
trebuia sa ma astept la ridicarea moralului... si sigur k voi pune pozici!
Aly, cine zice k tb sa fie albe??? edit: albul nu pateaza, dar uite, fina unei vecine chiar vrea colorate!
Proaspat casatorita...
Foto
Raza de soare spune:
A! am uitat: buchetul de la civila a fost rotund, din trandafiri rosii, cu floarea miresei, a costat 700.000, iar cel de mireasa, tip cascada, trandaf rosii+albi...lumanarile+buchetele au costat 4 mil, cocardele au fost cadou. oricum si pretul asta tot cadou a fost! practic, nasii au platit lumanarile 3,5 mil, iar noi...mai nimic!
Proaspat casatorita...
Foto
Alynutza spune:
Asa stiam eu... nu stiu de unde. La culorile nuntii ma gandeam si eu, doar ca o sa avem ce alege la drajeuri albe si albastre... si cu restul ce facem? Eu tare as vrea din alea cu cioco... Oare chiar se topeste?
Faza tare: ieri si-a luat mama hainutze de soacra mica (foarte faine si tare bine o prind) si a sunat-o pe soacra-mea sa-i spuna. Ei si printre altele i-a spus si ca ne-am gandit sa dam marturii in loc de prajitura. Si acum vorbesc cu iubi sa-i spun ce am gasit in oras si ca putem face linistiti marturii ca ne incadram in pret. Si imi spune ca a vorbit cu sora-sa si ca socrii mei sunt foarte agitati de ieri de cand le-a zis maica-mea ca nu mai dam prajitura ci marturii. Ca o sa-i povesteasca lumea. Si ca de ce nu le-am spus mai devreme, ca luau ei prajituri din banii lor. Iubi era foc si para, a zis ca o sa mearga sa vorbeasca cu ei. Tare s-a suparat de faza cu "luau prajituri din banii lor". Si ma sustine 100% sa facem marturii. Si daca o prind pe soacra-mea cu vreo prajitura pe acolo i-o bag pe gat (na ca m-am facut rea). Ca n-au de ce se amesteca, noi ne-am organizat tot, numai sufletzelul si nervii mei stiu, ei n-au miscat un deget (aproape, ca am rugat-o pe soacra o data sa se opreasca la cofetaria unde voiam sa comandam prajitura sa vada cat costa, nu de alta, dar ii era in drum de la servici acasa).
Nunta noastra
Pregatiri
marinar spune:
Ali tine-te tare pe pozitie: nunta trebuie sa iasa asa cum vreti voi, lumea o sa-si aduca aminte de nunta voastra si de voi, nu de socri sau mai stiu eu cine. vai cat urasc chestiile aste..... "o sa ne vorbeasca lumea!!!" pai lumea vorbeste oricum, gaseste un subiect la care nu te gandeai nici intr-o sute de ani, asa ca.... da-i bataie cu marturiile.
marina
pozici
cherry22 spune:
Aly, pe gat sa-i bagi prajiturile, daca vine cu ele. Pe mine m-au scos din minti socrii cu ideile lor, am facut ce am vrut noi in cele din urma, dar acum am fire de par alb(pe bune). Nu inteleg de ce trebuie sa se amestece ei unde nu le firbe oala, pana la urma este nunta vostra si o faceti cum vreti voi. fata, sa-i mai treaca supararea
Sun scump, ce faci?
Ce o fi cu Andreuta, ca nu a mai zis nimic. Sper ca e ok.
Lavi, Cami,Him,Nadia, voi pe unde umblati?