Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

noi am dat 6.5 milioane + florile de la civila pt;
- 9 concoarde
- 10 funde pt masini
- aranjament prezidiu
- 14 aranjamente florale pt mese
- buchet civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Atunci inteleg ca e cam mult, ca noi nu avem aranjamente de flori pe masini (la alea numai ventuza costa 300.000), si avem doar 3 aranjamente mici (pe mese ne aranjeaza baietii de la restaurant cu florile de la civila). Florile pt lumanari sunt super ieftine (100.000 per lumanare), in schimb un fir de trandafir e 80.000 (eu voiam buchet din 11 si pentru nasa din 9), verdeatza pt buchetul de mireasa e 150.000, vas+verdeata+burete special pentru arajament prezidiu 300.000 (la cele mici mai scade, dar probabil nu extraordinar de mult), cocarda din trandafir 100.000/buc. In arajamentele de masa/prezidiu voiam irisi si gherbera alba (ambele intre 40-35.000 firul), dar s-ar putea sa renunt si sa trec pe crizanteme (asa le zic ele, dar arata ceva intre margarete si gherbera si sunt mult mai ieftine) si pastrez cativa irisi pentru pata de culoare albastra. Oricum, vineri ne-am propus sa mergem la mai multe florarii, sa avem cu ce compara preturile (si serviciile).

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

razuco dar cat visiki a baut omul frate...1 milion la bar?...asta a baut o sticla...si eu am mai fosr la nunti, dar ma duceam singura(adicca sotul) si ne luam ce ne place...nu pe cheltuiala mirilor...si daca tot a facut-o trebuia sa-i spui chelnerului sa-i aduca 50 cu multa gheata...hai ca-i culmea

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

alinutza florile pt masinde au fost funde nu flori naturale
au fost din material d'ala de plastic cu care se leaga florile in buchet

Mergi la inceput

nici mie nu mi-a convenit pretul la flori, dar asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Ursul mergea linistit prin padure cand se aude strigat de lup:
-Ei, ursule, cum e sa ajungi vedeta?
-Eu? De unde si pana unde?!?
-Cum, nu stii? La Cluj au facut o bere cu numele tau!
-Aiurea, faci misto de mine...
Mergand mai departe prin padure, se intalneste cu vulpea...
-Felicitari, ursule, felicitari!
-Pentru ce?
-Ei, nu mai fii modest, acum ai ajuns vedeta!
-Eu? De cand?!?
-Nu stii ca au facut o bere cu numele tau?
Suparat, ursul se gandeste ca au facut un complot in padure ca sa rada pe seama lui... asa ca se hotaraste sa coboare in oras sa se convinga. Cum ajunge acolo, intra in primul bar si, uitatandu-se fix la barman, ii cere:
-Buna ziua, va rog frumos, dati-mi si mie o bere Danut

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa lecturez ce povesteste Razuca. Si-s emotionata toata, ca ma gandesc ca mai e putin si ma fac si eu miresica.
Aly, ma uit cu groaza la ce preturi spui tu la buchete si toate cele necesare, noi inca nu am ajuns sa facem buchetele, mai avem timp. Mai stau putin fara sa ma stresez.
Briza, bafta la depusul actelor!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Elena, bancul.

Nico, m-am prins. Si noi tot funde punem pe masini, dar una mare de tot pe masina mea, pe restul funde mici si le cumparam noi. Pana la urma vedem noi cum si ce facem, o sa mai trag in jos de nr. de flori in buchete, oricum voiam eu buchet mic, iar la nasa sambata asta am vazut ca avea un buchetel super micutz, mai mult de 5 trandafiri n-avea in el, asa ca probabil o sa-l facem si noi mai micutz, oricum nasha mea zicea ca nu stie ca se face buchet la nasa si nu tine mortis.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Vicky, nici noi nu chiar am ajuns, comanda se da cu 10 zile inainte, dar vrem sa stim la ce sa ne asteptam si sa stim exact unde sa mergem, nu sa umblam de nebuni atunci.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

am aparut si eu....

fetelor bolnavioare aveti grija de voi.

Raza am citi cu sufletul la gura povestea nuntii tale. Bine ca a iesit totul ok pana la urma. Sa fiti sanatosi si fericiti!!!

eu ii multumesc lui DD ca nu am avut asemenea probleme la nunta. Cei care m-au furat au fost verisorii sotului, m-au dus la barul unui prieten.... cu baie ffff mare si pt mine super buna Rascumparatea a fost plata celor cateva bauturi pe care l-am consumat toti la bar, deci super rezonabil.
Buchetul l-a prins o tipa care era casatorita, si gravidutza pe deasupra... dar nu am putut sa ma supar. Mi-a parut rau ca nu mi-a dat buchetul inapoi dar am vazut ca i-a placut mult asa ca tot nu am putut sa il cer. am trecut peste...

Buni LA MULTI ANI!!! baiatului tau, sa fie sanatos si sa-ti daruiasca nepotzei.

Cherry sigur nu e bb. Nici mie nu mi-a iesit testul in Z 30 si nici prin Z 40, dar bb era....

Sun cum mai stai cu treaba? Alexutzu ce mai face?

marina

pozici

Mergi la inceput