Clubul nurorilor (61)
Raspunsuri - Pagina 12
NicoletaB spune:
bine ca nu i-au furat mirele
d-astia care au venit cate 7 si au platit pt 2 am avut si eu
si doar cunosteau pretul meniului
daca as fi facut nunta la cort mai ziceam sa fi dat cat a dat
continua Raza .........
Raza de soare spune:
s-a adus tortul, plin de artificii..s-a spart Jumbo...
mi-a dat voalul jos..."fara diadema!!!!!!!!!" fara.. am plans am aruncat buchetul, l-a prins 1 baiat , l-am aruncat iar, l-a prins cumnta-mea (ce-o fi cautat acolo ??? ) si vai, draga de ea, s-a suparaaaaaat...si nici nu-mi vorbeste...k de ce-mi permit sa-l cer inapoi...simplu: sa-l arunc d-relor! mare branza, Briza, ti-am spus: nu baga in seama, se poate si mai rau!
l-am aruncat a 3 a oara...a rezistat eroic, nici o petala n-a cazut macar..l-a prins o fata, viitoare mireasa, care a zis k mi-l inapoiaza pt k si ea il va vrea inapoi pe al ei si...e acasa, al meu!
Proaspat casatorita...
Foto
cherry22 spune:
Hop si eu!
Sunule, cred ca a fost asa romantic...Si, de ce zici ca te-ai bagat ca musca-n lapte, ca doar se discuta despre nunti. fata bagacioasa
Razuca, totul e bine cand se termina cu bine, voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti!
Bunicuta, sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos, iubit, sa-ti aduca numai bucurii si o nora de treaba!
Flaaaaaaa, oare ce faci tu acum? Mi-e dor de tine, sa stii.acolo unde esti
pupi toate fetele
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Edit: super nesimtire din partea persoanei respective. Ar fi trebuit sa instruiti ospatarii sa serveasca numai ce ati adus voi si daca le trebuie ceva in plus, sa-si plateasca singuri.
stiu...i-am instruit, insa a fost omu' nasului batran (nasul de botez la puiului = tatal nasului nostru = nasul socrilor), care nas crede k dak a dat 500 euro i se permite orice = tot el e suparat!
Proaspat casatorita...
Foto
NicoletaB spune:
buchetul meu a fost prins de o fatuca de vreo 12-13 ani
voalul i l-am pus surorii mele
la vreo 20 min , vine fetita la mine cu buchetul oferindu-mi-l inapoi
I l-am lasat ei , sa fi vazut bucuria din ochisorii ei
Poate ca l-as fi pastrat sau l-as fi aruncat pe cel de la civila, dar nu l-am ar4uncat pe cel de mireasa si l-am lasat fetei respective
s-a intamplat la o nunta sa prind buchetul, crezand ca-mi ramane mie l-am pus pe masa in dreptul meu si m-am dus la dans, asa prost m-am simtit cand am vazut ca nu mai am buchetul pe masa...
oricum fklorile sunt trecatoare, iar el(buchetul) se va vedea frumos in poze si DVD
NicoletaB spune:
si la mine au cerut bautura extra, dar a venit ospatarul si ne-a intrebat ce face?
i-am raspuns ca cine doreste extra plateste, si uite cum disparura mofturile....
Raza n-ati avut whisky la aperitiv?
Raza de soare spune:
cand s-a terminat...am iesit excelent! la bani ma refer. am platit tot-tot, ne-am scos tot ce-am bagat si...avem si-n plus o gramada!
si ce ma bucura...i-am dat soacra-mii peste nas: familia mea a dat de vreo cateva ori mai mult decat ea! pacat k a lipsit un frate cel care ne-a cadorisit acum cateva sapt...
mai avem ink de luat niste bani , avem multe cadouri "de firma"... am avut un brat de flori...k nu le puteam tine...
si-n curand, vom avea si poze!
Proaspat casatorita...
Foto
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
cand s-a terminat...am iesit excelent! la bani ma refer. am platit tot-tot, ne-am scos tot ce-am bagat si...avem si-n plus o gramada!
Proaspat casatorita...
Foto
Atunci tot e bine, in ciuda unor necrescuti...
Asteptam pozele!
Nunta noastra
Pregatiri
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
Raza n-ati avut whisky la aperitiv?
noi am considerat k avem bautura pt toate gusturile..oricum a fost ff multa bautura...nu, whisky n-am mai luat, avand coniac si altele. si dak am fi luat, oricum nu era ce voia "domnul"...oricum, ne-a dat 3 mil si din astia aproape 1 mil l-am dat la bar.
buchetul de la civila mi l-a ros Zorro , impreuna cu toate florile, zice soacra-mea...totusi, pe restul de buchet nu sunt urme de colti+gherute... oare cine minte??? Zorro ??? apropos, a crescuuuuuuuuuuut...si e rau...
Proaspat casatorita...
Foto
Alynutza spune:
Pana la urma cum ti-ai facut buchetul de civila?
A propos de flori, cum vi se pare 4 mil jumate pentru: buchet mireasa si nasha, aranjament prezidiu + 3 aranjamente mai mici, flori pt lumanari si 2 cocarde din trandafiri? (eu zic sincer c-am dat pe spate, mai ales dupa ce mi-a zis frate-meu ca pretul pt un fir de trandafir cat ne-au cerut la florarie e dublu fata de cel de piata).
Nunta noastra
Pregatiri