Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bine ca nu i-au furat mirele
d-astia care au venit cate 7 si au platit pt 2 am avut si eu
si doar cunosteau pretul meniului
daca as fi facut nunta la cort mai ziceam sa fi dat cat a dat

continua Raza .........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

s-a adus tortul, plin de artificii..s-a spart Jumbo...

mi-a dat voalul jos..."fara diadema!!!!!!!!!" fara.. am plans am aruncat buchetul, l-a prins 1 baiat , l-am aruncat iar, l-a prins cumnta-mea (ce-o fi cautat acolo ??? ) si vai, draga de ea, s-a suparaaaaaat...si nici nu-mi vorbeste...k de ce-mi permit sa-l cer inapoi...simplu: sa-l arunc d-relor! mare branza, Briza, ti-am spus: nu baga in seama, se poate si mai rau!

l-am aruncat a 3 a oara...a rezistat eroic, nici o petala n-a cazut macar..l-a prins o fata, viitoare mireasa, care a zis k mi-l inapoiaza pt k si ea il va vrea inapoi pe al ei si...e acasa, al meu!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Hop si eu!
Sunule, cred ca a fost asa romantic...Si, de ce zici ca te-ai bagat ca musca-n lapte, ca doar se discuta despre nunti. fata bagacioasa

Razuca, totul e bine cand se termina cu bine, voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti!

Bunicuta, sa-ti traiasca baiatul,sa fie sanatos, iubit, sa-ti aduca numai bucurii si o nora de treaba!

Flaaaaaaa, oare ce faci tu acum? Mi-e dor de tine, sa stii.acolo unde esti

pupi toate fetele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Edit: super nesimtire din partea persoanei respective. Ar fi trebuit sa instruiti ospatarii sa serveasca numai ce ati adus voi si daca le trebuie ceva in plus, sa-si plateasca singuri.

stiu...i-am instruit, insa a fost omu' nasului batran (nasul de botez la puiului = tatal nasului nostru = nasul socrilor), care nas crede k dak a dat 500 euro i se permite orice = tot el e suparat!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

buchetul meu a fost prins de o fatuca de vreo 12-13 ani

voalul i l-am pus surorii mele

la vreo 20 min , vine fetita la mine cu buchetul oferindu-mi-l inapoi

I l-am lasat ei , sa fi vazut bucuria din ochisorii ei
Poate ca l-as fi pastrat sau l-as fi aruncat pe cel de la civila, dar nu l-am ar4uncat pe cel de mireasa si l-am lasat fetei respective

s-a intamplat la o nunta sa prind buchetul, crezand ca-mi ramane mie l-am pus pe masa in dreptul meu si m-am dus la dans, asa prost m-am simtit cand am vazut ca nu mai am buchetul pe masa...
oricum fklorile sunt trecatoare, iar el(buchetul) se va vedea frumos in poze si DVD

Mergi la inceput

si la mine au cerut bautura extra, dar a venit ospatarul si ne-a intrebat ce face?
i-am raspuns ca cine doreste extra plateste, si uite cum disparura mofturile....

Raza n-ati avut whisky la aperitiv?

Mergi la inceput

cand s-a terminat...am iesit excelent! la bani ma refer. am platit tot-tot, ne-am scos tot ce-am bagat si...avem si-n plus o gramada!

si ce ma bucura...i-am dat soacra-mii peste nas: familia mea a dat de vreo cateva ori mai mult decat ea! pacat k a lipsit un frate cel care ne-a cadorisit acum cateva sapt...

mai avem ink de luat niste bani , avem multe cadouri "de firma"... am avut un brat de flori...k nu le puteam tine...

si-n curand, vom avea si poze!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

cand s-a terminat...am iesit excelent! la bani ma refer. am platit tot-tot, ne-am scos tot ce-am bagat si...avem si-n plus o gramada!

Proaspat casatorita...

Foto

Atunci tot e bine, in ciuda unor necrescuti...
Asteptam pozele!

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

Raza n-ati avut whisky la aperitiv?

noi am considerat k avem bautura pt toate gusturile..oricum a fost ff multa bautura...nu, whisky n-am mai luat, avand coniac si altele. si dak am fi luat, oricum nu era ce voia "domnul"...oricum, ne-a dat 3 mil si din astia aproape 1 mil l-am dat la bar.

buchetul de la civila mi l-a ros Zorro , impreuna cu toate florile, zice soacra-mea...totusi, pe restul de buchet nu sunt urme de colti+gherute... oare cine minte??? Zorro ??? apropos, a crescuuuuuuuuuuut...si e rau...

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pana la urma cum ti-ai facut buchetul de civila?

A propos de flori, cum vi se pare 4 mil jumate pentru: buchet mireasa si nasha, aranjament prezidiu + 3 aranjamente mai mici, flori pt lumanari si 2 cocarde din trandafiri? (eu zic sincer c-am dat pe spate, mai ales dupa ce mi-a zis frate-meu ca pretul pt un fir de trandafir cat ne-au cerut la florarie e dublu fata de cel de piata).

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput