Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cami, am si salvat cateva poze de acolo.

Fetelor, ce ma fac, nu mai am rabdare sa stau la scarbici... Abia astept sa vina pauza de masa sa ies sa ma uit daca nu gasesc ceva potrivit pentru marturii...

A, cred ca am uitat sa va spun ca am mai scapat de o grija: ieri mi-a semnat sefu concediul, asa cum am vrut eu !

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

stau 10 minute, fara sa dau importanta la ce amenintare primisem cat ma furasera si...o vad pe sora puiului k vine cu pantoful lui..."s-a furat mirele!!" la 10 min dupa ce m-au adus inapoi!!! foc si para scria pe mine, pt k am crezut pana in ultima clipa k tot hotii aia sunt! si mi-am cautat de nebuna mirele, pe strazi...ia-l de unde nu-i! dragul de el, era la Arcul de Triumf, facea poze, tinut pe brate de 2 vecine...k plouase si cum era fara pantof si in costum aproape alb... iar eu faceam k trenu' pe strazi... el s-a distrat, smecheru', iar eu, furata, m-am plimbat cu masina pe strazi...asa furt, mai rar!

si...pt k nu aveam cu cine negocia, n-am dat nimic pe mire...a venit singur inapoi, suparat, pt k stia k ma deranjeaza furatul ala...si pt k il furasera la propriu! iesise sa discute cu un ospatar si l-au luat pe sus, desi nu voia!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

chiar ca urat din partea lor sa ceara bani si baxuri baxuri... Furatul miresii e ceva simbolic, nu o afacere! Si eu am vrut s-o fur pe vecina-mea, dar mi-au luat-o altii inainte. As fi cerut sa-i faca mirele o declaratie de dragoste ca sa vedem ca o iubeste si o vrea inapoi.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

super ideea u declaratia de dragoste
las razuco ca merita si el un pic furat...la noi nu se fura mirele...iar plata miresei e ceva simbolic...in niciun caz bani...

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Elena, si eu m-am gandit ca ar fi dragutz, dar ce sa fac, au fost altii super grabiti (ca nici nu incepuse bine dansul si au si furat-o). Sincer, nici nu stiu ce au cerut pentru ea, ca era destul de proasta sonorizarea, plus ca au furat mirele in acelasi timp cu mireasa si i-au adus pe amandoi de-odata inapoi. Eu nu vreau sa-mi fure mirele (in primul rand ca nu e o traditie, nu stiu cine a inventat chestia asta, in al doilea rand pentru ca i-am zis din start ca eu nu fac nu stiu ce chestii traznite (la o nunta au pus-o pe mireasa sa "bea" heliu dintr-un balon si apoi sa cante) si sunt convinsa ca daca e vorba de furat o sa-l fure niste prietene traznite de-a lui care numai idei romantice nu au). Dar nu stiu cum sa fac, inca nu am reusit sa-l conving sa nu se lase furat.

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

sa-l vad pe el suparat m-a deranjat cel mai tare...pt k in timpul furtului lui cei de la rest ne-au furat in draci...si el stia si a avut grija sa le spuna si hotilor...k el chiar nu tb furat! pt k noi, mirii, am stat si pe la buktarie..si cum el lipsea, ospatarii au profitat...iar eu tb sa stau cu lumea...deci au avut cale libera...

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hai mai fetelor ca nu vi-l fura daca stati cu ochii pe el.... Glumesc, nici mie nu-mi place asta. Din fericire la noi au inteles. Si neamuuuu....eu am fost rascumparata contra unei declaratii de dragoste. Si a fost....(ma scuzati, m-am bagat k musca-n lapte)

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

asadar, o "gluma" facuta de prieteni, care stiau k noi nu tb sa plecam de langa ospatari, ne-a costat mult mai multe baxuri de bautura+mancare decat ne-am fi imaginat. edit: a 2 a zi prietenii au inteles ce-au facut, dar prea tarziu...

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

am trecut peste...cat am putut...am trecut peste moftul unuia care a comandat o sticla de wiskey, fara sa tina cont k nu aveam asa ceva...si ne-a lasat cu o nota la bar...si nici n-a acoperit cele 3 meniuri- k a venit si cu copilul-...nici macar 1 meniu!! la asta sunt de parere k la nunta bei+mananci ce-ti da omu'...nu faci figuri..el a facut si ne-am simtit penibil!

mare atentie la surprize de-astea!

a trecut timpul...

a inceput sa-mi fie rau...s-au strans oboseala, nervii, emotiile...ati pomenit mireasa sa la propria nunta? am facut "praf" trotuarul din fata restaurantului...am iesit impleticindu-ma din sala...m-am intors aproape plangand...de rau ce-mi era..lumea a inteles...

petrecerea a continuat...

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Raza, asta chiar e nasol. Noi nu ne facem griji din partea asta, dar tot nu vreau sa-mi fure mirele.
Edit: super nesimtire din partea persoanei respective. Ar fi trebuit sa instruiti ospatarii sa serveasca numai ce ati adus voi si daca le trebuie ceva in plus, sa-si plateasca singuri.

Sunule, erai chiar la subiect, de ce spui ca te-ai bagat ca musca-n lapte... Cred ca a fost un moment super romantic...

Nunta noastra

Pregatiri

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput