Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si eu citesc povestea Razei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

trece timpul, invitatii se simt bine, danseaza...

"nu ma fura nimeni???????"

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

ies sa-l intreb pe tata de casuta de dar..tata nicaieri! da' hotii da! si ! cu coada ochiului il vad pe puiu cautandu-ma...de fapt, stia unde sunt da' a zis sa-i lase..off, mai bine nu-i lasa!

m-au furat niste...tarani! am cautat 15 min un bar, ceva...un net-cafe, pt k voiam sa ma "fure in direct", sa va anunt... cer drepturi de autor pt idee!!! nimic!!!!!!!!!!!!!!!!!! n-am gasit nimic!!!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

razuco...la ce te referi cand spui tarani?...cred ca nu la cei ce locuiesc la tara...ca si eu tot de tara sunt

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

'Neatza si de la mine!
Raza...sunt numai ochi pe postarile tale,hai...da-i inainte cu tupeu...furatul miresei,unde te-au ascuns?
Bunicuta,La Multi Ani fericiti,cu sanatate si mult noroc baiatului tau!
Pup toate noricile...stau pe aproape!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Bunicuta, chiar asa, cum am putut sa uit sa-ti traiasca baiatul si sa-si gaseasca o fata buna ca sa fii o soacra buna cu o nora buna.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

baiatului BUNI
milioane de flori ptr mama si o soata buna baiat,sanatate si numai bucurii
sa dea DD sa ai parte de o nora pe cinste si sa fii o soacra de cinste...

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

La multi ani Bunicuto pt baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Pentru viitoarele miresici si nu numai,niste coafuri...:

http://www.beautycenter.ro/coafuri/view_coafuri.aspx

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fannna2003

razuco...la ce te referi cand spui tarani?...cred ca nu la cei ce locuiesc la tara...ca si eu tot de tara sunt

nuuuuuu..stai linistita! off...cum sa spun...niste...zici k au crescut in creierul muntilor si n-au dat de civilizatie pana acum...

poate intelegi de ce..

in timp ce cautam, suna hotii...si-ncep...vreau un bax de d-aia, un bax de ailalta, un bax de whisky, neaparat firma X...si...3 milioane!!! Poftiiiiiiiim??? mi s-au ridicat toti dracii! bani pe mireasa?????????????????? cine-a mai pomenit????? "imediat ma duceti inapoi!!! si vezi cum faci sa scazi din ce ai cerut!...pe de alta parte, puiu negocia...si au scazut...k ne falimentau...adik, una e sa ceri o sticla, da' cand de intinzi la baxuri, deja e.... de asta zic k sunt...nu tarani, neciopliti e mai bine!!

ajung foc si para in fata restaurantului...zice puiu hotilor, dak m-au furat, acuma sa ma aduk ei in brate, pana la scena lautarilor si sa ma si urce pe scena... hotii mei au max 1,70 si firavi rau de tot!

hait! ma ia unu' in brate si...catinel, catinel, ma duce la puiu... cineva are ideea k puiu sa bea sampanie din pantoful furat...cu mine in brate, bea! aplauze la scena deschisa...

are mireasa langa el! spumegand printre dinti, amandoi...pt k hotii au facut reducere la ce au cerut, da' tot au apucat sa ceara si din bani...mai putin, da' au cerut...

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput