Clubul nurorilor (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

3 preoti si...surpriza: cor! ma rog, din 2 persoane, dar tot cor e... si canta frumos...(si nici n-au costat, in final )..

ma uit la puiu, ma uit la icoane, ma rog...il strang de mana..

"se logodeste..."..simt un gol in stomac..ma uit la nasa...zambeste si ma incurajeaza...ma uit la puiu, e transfigurat... pe altcineva nu mai vad...ma uit la preot! zambeste si el...zambesc si ceilalti 2...

"se cununa..."...ma pierd...imi dau lacrimile...ma uit la puiu, are ochii plini de lacrimi..se uita cu atata dragoste la mine...plang!.. ma strange tare-tare de mana si-mi zambeste..incercam sa ne concentram asupra icoanelor...si aproape trece!

"va dorim...
"poti felicita mireasa"..

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Sun, ca-ti faci griji. Eu ieri n-am iesit deloc din birou, deci n-a fost de la caldura. Am observat ca am probleme din astea cand sar peste una din gustari (de obicei la servici mananc de 3 ori: un fruct, salata si inca ceva, pufuleti sau covrigei sau popcorn). Cand mananc doar de doua ori, ma ia ameteala. Si ieri doar de doua ori am papat ca n-am gasit decat banane foarte coapte, care nu-mi plac si am sarit peste gustarea de fruct. Gata, nu mai fac.
Da, sper si eu sa am rochitza acasa cel tarziu vineri si o sa va pun si poze.
Raza, 80 de persoane au venit dupa tine?

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

iesim la ...petale aruncate de-o d-ra pitik...porumbeii bisericii si-au facut si ei datoria.. pai de ce am pus-o pe sor'mea sa ia si grau?

in timpul asta, aveam sa aflu k o viitoare mireasa de pe forum ma studia de la distanta.. Multumesc!!! slabe sanse sa citesti aici, dar...mereu imi va parea rau k nu ai venit la mine!

poze multe...in parc...frumos...

(imi dau seama k am un pic rochia rupta cineva calcase pe ea...asta e! bine k nu se vede)

ne dam seama, noi si nasii, k am ramas singuri si k restul invitatilor au plecat care-ncotro... la telefon! ideea creata a tatalui nasului...care a facut figuri toata noaptea!

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Raza, 80 de persoane au venit dupa tine?

80 au intrat in casa!...
k la restaurant au fost peste asteptari: 126!!! ctr era semnat pt 80, cu 2 zile inainte am anuntat 100 si...

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

unde ati disparut?

Mergi la inceput

ajungem la restaurant...Jos palaria in fata lui Catalin, Nicoleta! superb!!!

primirea oficiala...niste incurcaturi, ma rog...primiri, primiri...

pupaturi, zambete de ma dureau falcile...mangaieri, ochi mari..."vai !!!"-uri cate n-am auzit in viata mea! v-am zis k-mi place...

intram pe la bucatarie...buc-sefa "ma, ce mi-ati facut cu tortu'???"...sa lesin, nu alta!!! "Ce-am facut???"... "e MARE!!! n-am avut loc pt el!! a tb sa schimb, sa scot.." nu ma inreseaza, vreau sa-l vad! fuga la tort!! jos palaria in fata Tip-Topului!!! (am stiut eu ce aleg )

hranire pe furis la bucatarie...

am uitat, la biserk, de foame, am inghitit 3/4 din piscot din prima...k n-am mancat nimic toata ziua..am incercat, da' n-am putut...si cand a fost sa-mi dea vin, preotu' abia m-a lasat sa-mi inmoi buzele... cik sa nu ma imbat...

"valsul miresei"... Briza, la tine m-am gandit! explic din fuga puiului, ne aranjam...incepe muzik..si...dak la curs ne mai incurcam, acum...ne-am descurcat! si tocmai cand ii sopteam zambind cum se face "evantaiul"...gata muzica! da' judecand dupa aplauze, s-au multumit si cu atata...

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NicoletaB

unde ati disparut?

da' chiar asa, eu cui povestesc??? fete, pe unde sunteti??

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nico, aici sunt, dar citesc ce ne povesteste Raza.

Nunta noastra

Pregatiri

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

aici suntem...baga mare la povesti razuco...
pup norici

Vrei sa dai o mana de ajutor?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77118

Mergi la inceput

incepe spectacolul...chiar spectacol a fost, sa vedeti cum jucau invitatii de la tara! ma inchinam!!! Calusul, sarba la 7 randuri.. niste chestii de-ti taie rasuflarea...

la o sarba imi dau seama k rochita s-a rupt si mai tare... la alta, mi-o agata mama...la urmatoarea, mi venea sa...........sa-i scot ochii varului de la tara, care ma "jucase"...oooooooooooffffffffffffffff!!!!!! fierbeam! rochita mea, sufletul meu!... se ducea vazand cu ochii...sau calcand-o-n picioare... sa speram k se poate repara, k ma doare sufletul s-o vad asa..

Proaspat casatorita...

Foto

Mergi la inceput