Lotiune de corp nuantatoare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

quote:
Originally posted by carola

voi ati cumparat-o? eu de o saptamana o caut prin farmaciile Sensi Blu si nu o au. o au doar pe cea ptr. fata.

unde pot sa o gasesc?

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Eu am luat azi la Sensiblu de la Mihai Eminescu.Este langa Miniblu.
Si costa 169.000(vechi)

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andabrro spune:

eu am incercat vreo 3 marci pina acum (anul trecut era doar o marca, imediat ce-a aparut am inhatat-o, acum toata lumea are si autobronzante) - ultima incercare am facut-o cu spray dar guess what - toate mi-au iesit in "valuri" si ma enerveaza. plus c-am inceput sa nu mai sufar mirosul. sprayul e ceva mai bun, diferentele mai greut sesizabile, dar se usuca necrezut de greu (cind l-am incercat am stat "slinoasa" vreo ora, pina mi s-a luat si-am inceput sa sterg cit pot, cu servetele de hirtie). bleah.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melody spune:

Am auzit si eu de crema de la Dove, am vazut si reclama video de pe internet, cred ca crema asta era.Spuneau ca este foarte bune, ca altele nu fac mare lucru, aprope ca nu se cunoaste diferenta, dar ca asta ar fi cea mai buna dintre toate cate au fost comparate in reclama video.
Tu despre asta vorbesti? Ca vreau sa fiu sigura de care trebuie sa cumpar.

Annie

http://www.drugstore.com/products/prod.asp?pid=150352&catid=9715&trx=PLST-0-CAT&trxp1=9715&trxp2=150352&trxp3=1&trxp4=0&btrx=BUY-PLST-0-CAT

quote:
Originally posted by NanaMotoc

quote:
Originally posted by iren

Din aia nu, sa zici neaparat rezultatele
Am folosit Dove shi Nivea, da-s normale, fara bronzant, numa cu particule aurii, da e bun shi-asha...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

A aparut una noua de la Dove, eu nu am stiut ca e nuantatoare, am luat-o crezand ca e ca cea pe care o stiam eu, aia cu sclipici in ea, si surpriza: m-am trezit colorata la incheietura mainii si bineinteles si pe corp.
Cand am vazut ce se intampla am luat la citit tubul si intr-adevar scrie ca dupa 5 aplicari se vede efectul. Vai doamne, bine ca nu mi-am dat si pe fata, pe fata am folosit o crema speciala ptr fata, ca altfel aratam ca draq.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu folosesc de o saptamana o crema de corp nuantatoare de la Hawaiian Tropic, si e super! O pot folosi si pe fata, imi hidrateaza bine pielea si am o nuanta de bronz tare misto! E super!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

sar'na Laura. Din asta o sa imi cumpar eu azi ca daca zici ca ai luat-o de aici si e buna, this is the one!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mi-am luat si eu Dove Summer Glow, lotiune de corp cu usor efect autobronzant. Ce ziceti sa-mi dau si pe fata? Ca eu pe fata as vrea un pic de bronz...

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns whiskas spune:

Eu o folosesc pe cea de la Avon. Sunt multumita de ea. Si la mine a lasat dare primele dati..apoi am constat ca trebuie sa o intind bine bine, chiar daca mi se pare suficient de intinsa. Isi face efectul cam intr-o ora si in cateva zile pielea e la fel de bronata ca dupa un autobronzant. singurul lucru care ma enerveaza e ca se ia acolo unde port ceasul.. transpir si se freaca de piele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Yasmin

sar'na Laura. Din asta o sa imi cumpar eu azi ca daca zici ca ai luat-o de aici si e buna, this is the one!!!

Mami, stai sa ne intelegem; nu am luat-o dintr-un magazin turcesc!
In baza la sotul meu, exista un magazin american, cu produse exclusiv americane, si de acolo am luat-o.
Dar cred ca se gasesc peste tot, chiar daca nu aceeasi marca! Si nici nu sunt mai bune sau mai rele; doar mai ieftine!
Oricum daca insisti, pot sa-ti procur si tie una. Eu deja am ajuns la nuanta dorita si mai am cam un sfert de tub.

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by Charlie

Nikole, exista la Piz Buin - o crema autobronzanta pentru fata -
ei spun asa : autobronzant, hidratant - gradual ! Si chiar asa e.
Prin aplicari repetate ajungi la nuanta pe care tu o doresti! Nu raman urme nu nimic, si e si foarte usor de folosit. Cam scumputa cei drept.
Ai putea incerca si servetelele autobronzante (tocmai am debitat un roman intreg la topicul cu servetelele autobronzante pe tema lor) insa cu ele nuanta obtinuta din start e putin mai tare decat cea de la PiZ , si s-ar putea sa se vada la linia parului.
Ar mai fi Apa de Castane da de asta chiar nu am vazut in Romania - e ok pe moment si daca nu e nevoie de un bronz puternic - e ca un blush mai stabil decat pudra libera si tine doar un spalat ( pe fata, ca de te manjesti pa maini iese mai greu).
Cred ca am ajuns un fel de bronzare - freek !

Am cautat crema de care spui si n-am gasit-o. De unde ai luat-o si cat costa? Pupici

Daniella, mama lu' Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ptr Annie: Despre crema de la Dove vorbesc.
Uite www.dove.co.uk/uk_en/" target="_blank">aici la Dove Products, click Gentle Skin Care, clic Body si vor aparea produsele. In partea dreapta a imaginii le gasesti, Summer Glow Body Lotion se numesc. Eu am luat culoarea cea mai inchisa, ptr ca, dupa cum vezi, sunt 2 nuante, am luat normal skin to dark skin.
Trebuie sa o intinzi cum trebuie, in sensul ca trebuie folosita aceeasi cantitate peste tot.
Daca ai pielea deschisa la culoare, cred ca indicata ar fi cealalta nuanta, ptr ca asta intr-adevar se vede bine a doua zi, nu se vede imediat.
Ce am remarcat eu in ultimul timp, este ca la dus se duce din culoare. I s-a mai intamplat si altcuiva fenomenul asta?

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput