Lotiune de corp nuantatoare
Raspunsuri - Pagina 3
maddy26 spune:
Folosesc crema cam de o saptamana si rezultatele sunt multumitoare ...Bronzul e uniform , fara pete si nu se ia pe haine..
Daca te dai in mod constant culoarea se mentine si pielea arata foarte bine .
Am sa-l folosesc in continuare pana cand am sa apuc si eu sa stau la soare...
anca_ds spune:
Tocmai mi-am cumparat si eu lotiunea de la Johnsons. Nu stiam ca exista in doua nuante, si am luat-o pe cea mai inchisa fara sa-mi dau seama. Eu am tenul foarte deschis, dar nu vreau decat sa imi dea putina culoare si nu un bronz puternic. Credeti ca pentru culoarea tenului meu ar fi mai potrivita cealalta nuanta? Nu as vrea sa ma fac cu asta si sa descopar ca nu mi se potriveste. Prefer sa mai imi cumpar una decat sa ies cu o culoare urata sau cu urme. Fetelor care o folositi, ce parere aveti?
madau spune:
Si eu vreau sa-mi iau..ca pana in august cand ajung la mare....mai e ceva. Ziceti ca merita investitia nu? Pai ma duc si eu azi sa-mi iau si om vedea ce-o iesi

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
carola spune:
voi ati cumparat-o? eu de o saptamana o caut prin farmaciile Sensi Blu si nu o au. o au doar pe cea ptr. fata.
unde pot sa o gasesc?
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by carola
voi ati cumparat-o? eu de o saptamana o caut prin farmaciile Sensi Blu si nu o au. o au doar pe cea ptr. fata.
unde pot sa o gasesc?
Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
Eu cred ca ar trebui sa o gasesti si in Carrefour, ca e lotiune de corp nuantatoare, nu neaparat in farmacii. Aici se gaseste peste tot Dove-ul si am vazut ieri si Johnsons, le-am vazut intr-un mall.
Nana Motoc
Pana la nunta...
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
daniella4 spune:
Am si eu o intrebare: autobronzantele astea trebui aplicate zilnic?
Daniella, mama lu' Alexis
Mara76 spune:
Daniela, autobronzantele clasice nu trebuiesc aplicate zilnic, insa cremele gen Johnson, care au putintel autobronzant in ele, cam da, cel putin pana ajungi la nivelul dorit de culoare si apoi te dai doar de intretinere, la 1-2 zile.
Fetele care ati luat Johnson, eu m-am dat de vreo 3 ori, toate bune si frumoase, culoare faina... numai ca a inceput sa se ia cu dare! Plus ca, desi m-am spalat pe maini imediat dupa aplicare, tot mi s-au colorat palmele si putin in jurul unghiilor. Lucru care nu mi s-a intamplat cu autobronzant clasic. A mai remarcat cineva asta?
Sabina V spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Sunt de acord cu ce a spus PamELLA in legatura cu autobronzantul de la Avon:este un dezastru!
Pe langa faptul ca iesi in dungi se curata si foarte repede.
MIRELA I.
Sunt de acord ca lasa dungi , dar de curatat mi-a luat o luna pana sa mearga jos. A fost un adevarat chin. La fiecare dus ma frecam cu buretele pana ma durea pielea.
A aparut acuma la Avon o lotiune hidratanta nuantatoare , a incercat cineva ?
As vrea sa o cumpar si sper sa nu am surprize iara.
poze
Selene spune:
Salutari tuturor!
Mi-am cumparat si eu luni lotiunea de la Johnsons' si am folosit-o in fiecare seara. Sincer, am remarcat doar o usoara diferenta, avand in vedere ca eu am fost si putin (f. putin
) bronzata dinainte. Oricum, voi continua, sa vedem ce iese...
Pentru cele ce nu au cumparat-o inca, puteti sa va informati si aici:
http://www.reviewcentre.com/reviews89661.html
http://www.ciao.co.uk/johnsons_holiday_skin6259230
http://www.dooyoo.co.uk/body-care/johnson-s-holiday-skin-body-lotion/1030365/
Eu am cumparat lotiunea de la Sensiblu, dar era ultima
. Inainte de asta am mai intrebat in 2 farmacii, dar se vanduse deja; se pare ca este la mare cautare!
Va pup si bronzare placuta! 
Spune-mi, daca te-as prinde-ntr-o zi
si ti-as saruta talpa piciorului,
nu-i asa ca ai schiopata putin, dupa aceea,
de teama sa nu-mi strivesti sarutul?...
NICHITA STANESCU
furni spune:
Nu pot sa amestec lotiune de corp cu lotiune autobronzanta si sa ma dau cu ea . Nu e acelasi lucru ?
Va pup.