Lotiune de corp nuantatoare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Pai ceea ce folosesc eu este un autobronzant hidratant - so goodbye crema - Ce marci de autobronzante mai folositi ? Cum vi se par culorile obtinute ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Fetelor,eu nu stiu cat de bune or fi cele despre care vorbiti voi,dar pot spune ca cea de la Avon e un dezastru.cel putin pentru mine!am auzit ca produsele autobronzante de la L'oreal sunt foarte bune!Si de la Nivea tot!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Sunt de acord cu ce a spus PamELLA in legatura cu autobronzantul de la Avon:este un dezastru!
Pe langa faptul ca iesi in dungi se curata si foarte repede.
Sincer dupa experienta asta ma tem sa mai folosesc alte produse de acest gen.Tot soarele ramane varianta cea mai sigura.

MIRELA I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

de la toate iesi "in dungi" daca nu le aplici cu atentie...
Presupun ca cel de la avon e mai "sec" si e absorbit mai repede si de asta va iese atat de urat...La cate am incercat de ceva ani incoace (eu am niste pete albe care ma obliga la autobronzant indiferent de sezon), rar pot pune degetu cu siguranta pe o eticheta cu sloganul "porcarie". Mai degraba am nimerit produse slabe calitativ din motive precum statu-n conditii neprielnice in stand (in magazin), reetichetarea datei de expirare cu una noua peste cea veche(care se afla fie la limita, fie era depasita, si asta cel mai adesea in cazul promotiilor)...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Eu am folosit-o anul trecut si e buna.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

mi-am luat si eu crema de la johnsons.m-am dat aseara si acum parca-parca mi-s mai colorata un pic.
grija mea este sa nu se ia culoarea pe haine...cu ani in urma, cand foloseam regulat autobronzant, imi ingalbenisem sutienele albe, maieutele albe...tot ce se freaca de piele in anumite locuri.oare de la crema asta voi mai pati la fel?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fairplaya spune:

Stai fara grija ca nu pateaza hanele chiar daca transpiri Eu o folosesc de trei zile si se cunoaste destul de bine, sunt multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Dragelor,

eu aproape am terminat un tub, dar...

- se aplica usor, miroase bine, intra usor in piele, dar daca nu stai dupa ce o dai vreo 10 minute, te trezesti cu culoare mai intensa in jurul gleznelor si pe genunchi, ca se "aduna" crema acolo
- efectele se vad dupa 3-4 zile, asa ca la inceput esti tentata sa dai mai puternic - don't bother, se va vedea dupa citeva zile
- eu in zona calcuiului nu mai reusesc sa scap de culoare, desi de 2 saptamini n-am mai dat; problema e ca acolo a rams un bronz portocaliu, in timp ce pe gambe s-a dus

Una peste alta e ok, dar trebuie data cu atentie si stat dupa sa intre bine in piele. Nu pateaza, nici macar palmele daca nu te speli dupa ce ai aplicat-o. Dar nici mare efect mare (e drept ca si eu am pielea alta si am si luat nuanta light skin). Oricum merita si nu-ti face problemele unui autobronzant clasic, nu ramin dungi etc.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by iren

Din aia nu, sa zici neaparat rezultatele
Am folosit Dove shi Nivea, da-s normale, fara bronzant, numa cu particule aurii, da e bun shi-asha...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

A aparut una noua de la Dove, eu nu am stiut ca e nuantatoare, am luat-o crezand ca e ca cea pe care o stiam eu, aia cu sclipici in ea, si surpriza: m-am trezit colorata la incheietura mainii si bineinteles si pe corp.
Cand am vazut ce se intampla am luat la citit tubul si intr-adevar scrie ca dupa 5 aplicari se vede efectul. Vai doamne, bine ca nu mi-am dat si pe fata, pe fata am folosit o crema speciala ptr fata, ca altfel aratam ca draq.

Nana Motoc
Pana la nunta...

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu mi-am luat-o pe cea de la avon Skin so soft; Mi-am dat ieri prima data si azi sunt mai colorata. Dar pe la spatele mainilor am ramas un pic cu niste dungi ca am crezut ca nu e dea ia bronzanta obisniita. N-am intins-o prea bine si au ramas dungi.
dar de vazut se vede.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput