Lotiune de corp nuantatoare

Lotiune de corp nuantatoare | Autor: Fairplaya

Link direct la acest mesaj

A aparut o lotiune interesanta de la Johnsons, holiday skin body lotion se numeste. Aceasta contine o cantitate mica de autobronzant si confera pielii in 2-3 zile o nuanta naturala de bronz. Astazi mi-am cumparat-o si astept sa vad rezultatele...A mai folosit cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Din aia nu, sa zici neaparat rezultatele
Am folosit Dove shi Nivea, da-s normale, fara bronzant, numa cu particule aurii, da e bun shi-asha...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

te vanez !

loatzi nenicule lotziune autobronzanta si combinatzi cu laptele de corp sh-avetzi deosebita crema nuantzatoare.. nu mai dedetzi banii pe prostii

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by Kittie

loatzi nenicule lotziune autobronzanta si combinatzi cu laptele de corp sh-avetzi deosebita crema nuantzatoare.. nu mai dedetzi banii pe prostii

Si nu-i acelasi lucru numai ca dai banii pe doua chestii: si laptele de corp si lotiunea autobronzanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

am vazut si eu aseara reclama la noua lotiune johnson's. de unde ai luat-o?sau se gaseste peste tot? idiot questions...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Da cu fata cum facem?Banui ca nu o folosim si pentru fatzuca, nu?
eu una mi-s alba rau la fata, iar corpul mai pastreaza o urma de bronz natural, pe care daca l-as accentua cu diverse creme, as obtine un contrast izbitor...asa ca poate stiti si un autobronzant pentru ten ceva.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

Nikole, exista la Piz Buin - o crema autobronzanta pentru fata -
ei spun asa : autobronzant, hidratant - gradual ! Si chiar asa e.
Prin aplicari repetate ajungi la nuanta pe care tu o doresti! Nu raman urme nu nimic, si e si foarte usor de folosit. Cam scumputa cei drept.
Ai putea incerca si servetelele autobronzante (tocmai am debitat un roman intreg la topicul cu servetelele autobronzante pe tema lor) insa cu ele nuanta obtinuta din start e putin mai tare decat cea de la PiZ , si s-ar putea sa se vada la linia parului.
Ar mai fi Apa de Castane da de asta chiar nu am vazut in Romania - e ok pe moment si daca nu e nevoie de un bronz puternic - e ca un blush mai stabil decat pudra libera si tine doar un spalat ( pe fata, ca de te manjesti pa maini iese mai greu).
Cred ca am ajuns un fel de bronzare - freek !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fairplaya spune:

Exista si de la jhonsons varianta pentru fata. Diferenta e de pret :lotiunea de corp costa 170.000 (eu am luat-o din mall, iasi), iar crema pentru fata costa 230000. Eu ma dau cu lotiunea de corp si pe fata . Aseara am folosit-o si astazi nu e nici o schimbare. Partea proasta e ca, dupa ce te dai, emana acel miros specific autobronzantelor de aceea e mai bine sa o folosesti seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 1Sanziana spune:

Eu am de la Garnier lotiunea de asta bronzare treptata si o folosesc fara probleme si pe fata. Imi place ca nu miroase a autobronzant si intradevar nu-ti faci dungi,numai sa nu atingeti laba piciorului cu crema ca iese naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

ba! dai banii pe una singura- presupun ca deja exista crema ta obisnuitade corp.. Asa ca, practic dai banii pe o chestie care te va tine de doo ori mai mult ;).. Si, cu trista parere de rau, va asigur ca si autobronzantele asigura bronzare graduala, nu numai cremele nuantatoare..

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fairplaya spune:

Stiu ca exista o astfel de lotiune si la loreal, nutribronze se numeste dar nu se gaseste inca in romania. Si miroase placut. Oricum eu prefer sa folosesc lotiunea nuantatoare si nu autobronzant pentru ca riscul de a ramane cu urme inestetice este mai mic si oricum iese mai usor la dus in caz ca nu te-ai dat cum trebuie.

Mergi la inceput