Lotiune de corp nuantatoare
Raspunsuri - Pagina 5
prettysunshine spune:
As avea si eu o intrebare ca vad ca va pricepeti la lotiuni autobronzante.Eu n-am folosit niciodata asa ceva,dar acum m-ar bate gandul,ori asta de la Jonhsons' ori asta de Dove,ca de ajuns la mare anul asta slabe sperante!Dar eu merg la sala de 2 ori pe saptamana,unde transpir groaznic de tare,mai ales acum,ca e atat de cald.Asta inseamna ca se va lua daca transpir,nu?Si atunci degeaba ma dau,voi ce ziceti?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Mona_B spune:
Eu am gasit aici o crema de corp nuantatoare destul de inofensiva, din gama Aveeno si sunt foarte multumita de aspectul natural rezultat.
Melody spune:
Mersi mult Mona.
Am sa caut in magazine sa imi i-au si eu.
Annie
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Ptr Annie: Despre crema de la Dove vorbesc.
Uite www.dove.co.uk/uk_en/" target="_blank">aici la Dove Products, click Gentle Skin Care, clic Body si vor aparea produsele. In partea dreapta a imaginii le gasesti, Summer Glow Body Lotion se numesc. Eu am luat culoarea cea mai inchisa, ptr ca, dupa cum vezi, sunt 2 nuante, am luat normal skin to dark skin.
Trebuie sa o intinzi cum trebuie, in sensul ca trebuie folosita aceeasi cantitate peste tot.
Daca ai pielea deschisa la culoare, cred ca indicata ar fi cealalta nuanta, ptr ca asta intr-adevar se vede bine a doua zi, nu se vede imediat.
Ce am remarcat eu in ultimul timp, este ca la dus se duce din culoare. I s-a mai intamplat si altcuiva fenomenul asta?
Nana Motoc
Pana la nunta...![]()
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
felicia74 spune:
Lotiune autobronzanta de la Nivea ati luat? Din pacate eu am cumparat pentru ten mediu/inchis si eu am tenul deschis. Ce sa fac? O folosesc?
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
As avea si eu o intrebare ca vad ca va pricepeti la lotiuni autobronzante.Eu n-am folosit niciodata asa ceva,dar acum m-ar bate gandul,ori asta de la Jonhsons' ori asta de Dove,ca de ajuns la mare anul asta slabe sperante!Dar eu merg la sala de 2 ori pe saptamana,unde transpir groaznic de tare,mai ales acum,ca e atat de cald.Asta inseamna ca se va lua daca transpir,nu?Si atunci degeaba ma dau,voi ce ziceti?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
Cea de la Dove pe care o am eu intra fff greu in piele, dar dupa asta nu se mai ia pe lenjerie. De restul nu stiu...
Daniella, mama lu' Alexis
felicia74 spune:
anul trecut am luat lotiunea autobronzanta de la Niveea si nu am fost multumita, nu reuseam deloc sa o intind uniform, cu tot peelingul de dinainte. Plus ca miroase groaznic. Exista vreuna care sa miroasa frumos? Sau macar sa nu puta![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
addya spune:
or fi schimbat-o astia de la nivea, am luat si eu anul asta dar berbeaca de mine nu s-a uitat ca e pe nuante si am luat-o pe cea mai deschisa...
oricum, dupa 5 zile se vede ceva, n-am facut peeling inainte si nu am pete... si mie imi place si cum miroase si cum hidrateaza.
felicia, ce sa zic, incearc-o si tu pe o portiune mica de piele undeva unde nu se vede![]()
vreau sa o iau si pe cealalta (piele normala-inchisa) si sa fac un test cu ea pentru ca eu speram la un bronz ceva mai inchis...
Si am folosit-o cu succes si pe fata unde am dat chiar de 2 ori/zi, nu am nici o pata!!!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Silfidele purpurii
Addya, Niko, Cristina si Adablackcat
al3xya spune:
Am mai scris si la alt topic asta, dar vad k s-a facut unul nou, asa k voi repeta aici: eu folosesc GARNIER- Stralucire de vara .
De ce mi-a placut:
-bronzeaza discret, treptat,pielea e stralucitoare.
-Hidrateaza mult si bine.Stau dezbracata pana intra bine-bine in piele si dup-aia n-am avut surprize neplacute nici pe haine, nici pe lenjeria de pa
-Miroase super (a piersica parca...), chiar si dupa ce incepi sa te bronzezi..pielea nu capata mirosul ala imputit a ars sau mai stiu eu.. (pt mine cred k e prima lotiune de genul asta care nu pute)
-M-am dat din prima zi si pe fatza, pe gat,peste tot; nu lasa zoaie, nu m-am patat, nu se cojeste la spalat.
-In plus, si pretul e bun: am dat pe un flacon la 400ml 15RON (din Cora).Mi-a placut f.f.f. mult, poate k depinde si de piele..M-am dat o saptamana zilnic, acum ma dau cam la 2 zile, de intretinere. Sunt f. multumita de ea..A mai folosit cineva?
Fairplaya spune:
Anul trecut am luat lotiune nuantatoare de la jhonsons dar nu prea mi-a placut. Mirosea puternic a autobronzant, se ducea la dus si murdaream si prosoapele. Anul asta am luat-o pe cea de la nivea,nuanta mai inchisa. Sunt f multumita de ea, se vede chiar din prima zi bronzul, miroase placut si hidrateaza bine. Si nici nu ramai cu pete daca o folosesti corect
BraveGirl spune:
Si eu am luat-o pe cea de la Nivea. Imi place mult..miroase bine, hidrateaza si chiar bronzeaza. Eu care eram obisnuita cu reclamele mincinoase am zis ca daca arata pe ea ca in 5 zile e pielea mai inchisa sigur trebuie sa treaca vreo 10 zile pana se vad ceva rezultate. Asa ca in prima seara cand am folosit-o mi-am masat mainile pt ca aveam mai ales coatele uscate....si de dimineata am avut surpriza sa fiu bronzata cu urme....pt ca nu am dat-o uniform. Am rezolvat la a doua aplicare...si acum arata super.
==========
Corina
Albumul meu