Mamici de iulie - august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

buna fetelor!
stiu ca v-ati intrebat ce e cu mine.
in primul rand mi-a dat sotul meu niste vesti triste si nu indraznesc sa citesc, inca, din urma. sunt socata de ceea ce s-a intamplat in "familia" noastra de gravidute. sunt cu sufletul alaturi de cristina dar nu-mi revin din soc.
felicit, in acelasi timp, noile mamici si le doresc lor si bbilor multa sanatate!

eu m-am internat luni (5 iunie) noaptea din nou. doar ce va spuneam ce bine ma simteam si ce limbarita aveam iar seara am inceput sa am contractii la 15, apoi 7, 5 si 3 minute. nu erau foarte dureroase dar cu toate liticele facute de mama si cu dozele soc n-am reusit sa le stapanesc si m-am internat de urgenta. m-au stabilizat cu perfuzii si doze soc de gynipral. va scutesc de amanunte...
de atunci sunt internata si azi am primit iar o invoire ca sa nu ma tampesc acolo pentru ca voi sta pana la nastere, din pacate. sunt acasa dar de luni o iau de la capat. sunt terciuita de injectii dar mi-am promis sa rezist.
mai mult de atat, e inutil sa scriu, parca nici nu-mi vine.
va iubesc din suflet si va rog sa aveti grija de voi.

calatoria lui
33+, Mihnea George
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mishi, saracutza de tine, ce ai mai patimit si tu cu sarcina asta....
Esti o eroina si te admir ca duci atat de mult...bebe cu siguranta ca merita tot efortul asta
Ce a zis dr? Mai stai pana vrea bb sa vina sau te programeaza ? Faci cezariana sau nasti normal?
Io te pup mult si vreau numai vesti bune de la tine

Cristina +36 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

WOW fetelor multumim pentru urari
Hai fetelor curaj e asa frumos sa fii mamica!!! Natural, cu sau fara epidurala, cezariana, sau rahi ce mai conteaza! Veti fi mamici! Aveti mare grija de burtici! Sa nu le lasati sa se contracte prea tare sau des ca se poate rupe apa (cred ca asa a fost la noi).
Noi ne refacem destul de bine dupa nasterea spontanacum zic ei. Si va spun sincer ca pe masa nu simti nici o durere! Dar deloc! durerea este pana la dilatatia maxima dupa aceea trebuie doar sa faci caca cum ziceau asistentele "Fa CACA "
Am sa revin f curand cu povestioara!

Multa sanatate si mare grija de burtici!


www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Multzam pt.primire. stiam eu ca nu bat la porti inchise

am sa transmit si datele solicitate dar acum am doua vorbe:
una pt. Cristina Ioana. cam tardiv avand in vedere ca ai sa mai fi insarcinata doar pana miercuri(am inteles eu bine?), dar...la mine constipatia e buba mare de muuult tare, cu hemorooizi, cu experienta in sfaturi naturiste, de alimentatie, laxative, etc, plus vizite la proctologi (cred ca asa se numesc) in vederea eliminarii hemoroizilor (n-am mai apucat ca ramasei garvai again)

Sarcina asta pana la 20 de saptamani am fost ok. Am luat suplimente de fibre si din alimentatie totul a mers ceas pana la 20 de saptamani, cand fara nici o explicatie logica am inceput sa ma constip, dar tare nene, si da-i cu crize de hemoroizi pana in saptamana 24 cand sotul exasperat mi-a üpropus sa renunt la sarcina ca altfel ma omor cu zile ( every day dupa fiecare scaun avem cize cate 6-10 ore in care plangeam ca un copil de durere). Si atunci mi-am zis ca trebuie sa existe o alta solutie. Medicul ginecolog vorbea de supozitoare cu glicerina...pai alea-mi foloseau ca frectia la mort...si am gasit pe net pe forumul sat sau altele similare info despre 2 laxative fara contraindicatii in sarcina...herbolax si duphalac...si in concluzie, de la 24 de saptamani mi-am rezolvat problema, dar numai cu aceste medicamente...cum nu mai iau cum ma constip si iar crize...asa ca iau every day...ca dupa ce o sa nasc vad eu cum rezolv dependenta asta..
Precizare...am cerclaj si contractii incepand din ssaptamana 22...si stiu ca laxativele fieele cat de naturale pot provoca contractii, dar in acelasi timp antispasticele (no spa) si tocoliticele (gynipral) duc la dereglarea digestiei in sensul ca au un talent desavarsit in a constipa ......asa ca fara sa vreau am intrat intr-un cerc vicios din care am sa ise, cu voia lui Dumnezeu, la 39-40 de saptamani cand am sa nasc.
Am vazut ca ai primit zeci de sfaturi cu zeci de combinatii alimentare....dar eu stiu foarte bine pe fundul meu ca atunci cand nu merge nu merge, si gata!

A doua cestie care-mi sta pe limba o zoc mai tarziu

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;31/st/20060830/dt/7/k/ab63/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

MISHI:Imi pare tare rau de ce aud...Sa-ti dea dumnezeu putere sa rezisti!!Facem galerie la fata...nu mai e mult...Pupici.
Cristina_ioana:SA stii ca de fapt sunt o tipa f.introvertita si f.putin vorbareata.Sunt catalogata de prieteni ca o persoana f.vesela, optimista, diplomata dar cam dura...in ce spun si in ce fac..DAr poate ca uite se mai schimba oamenii...cu varsta,cu sarcina, cu paranoile,cu lipsurile..(!.).
NTS,IR-le...uite nici nu ma mai gandesc la ele....SI gata!
Pupici la burtici!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Amis Zip, esti fenomenala cu "fa caca", hihiihihihi
Cat esti de tonica si optimista, tare imi place cum gandesti...si daca ne gandim ca ai nascut de numai cateva zile, esti la mare inaltime si te admir, o sa incerc sa ma mentin si eu vesela si optimista, no matter what...ai tu dreptate ca nu mai conteaza modalitatea, durerea trece, dar bebe ramane
Bibi, saru'mana mult de pont. Mie mi-a luat sotzul ieri Dulcolax, ca mi-a zis asistenta dr sa iau marti dupa-amiaza, inainte de operatie, dar nu stiu daca merge folosit regulat...sper din suflet ca dupa nastere sa nu mai am pb asta, ca tare e neplacut/.....uite ca nu am stiut ca si Gynipralul constipa si iau 4/zi si il ursac ca numai stari nasoale mi=a dat...

Cristina +36 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

fetelor, sincera sa fiu nici nu stiu cum o sa nasc. tare teama mi-e ca o sa fie prematur si daca va fi cu capul in jos pote ca o sanasc normal. problema e ca la ultima eco era iar cu capul sus. de 2 zile simt ca face o ultima incercare de intoarcere, voi afla la o eco saptamana viitoare. daca da Dumnezeu si rezist pana la 37+ scot cerclajul si pot naste in orice moment. e cam riscant sa-mi fac planuri, la mine vin toate pe neasteptate.
partea buna e ca ca membranele sunt intacte si colul inchis iar firul de cerclaj nu s-a tensionat spre mirarea tuturor. sa-i dea Dumnezeu sanatate dr. moisa ca tare bine mi-a urmarit sarcina si m-a "cusut" ca la carte.
va tin la curent cat de pot de mult! multumesc de incurajari!

calatoria lui
33+, Mihnea George
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Fetelor, da nu mai vorbiti atita de ca ma catar pe pereti! Mai si eu o luna si jumatate si imi vine sotiorul, imi iau concediu de la munca si il inham zi si noapte. La inceput va fi mai greu, sper sa nu ma gaseasca fata mare dupa atita timp de abstenenta.

Bibi, bine ai venit! Si sa stii ca sfaturile tale referitor la sunt utile nu doar pentru burticutele care mai au citeva zile si vor fi cu bebei in brate. Mai furam si noi cite un advice, astea care mai au de papat lapte pina la intilnirea cu bebeii. Pe mine deocamdata ma ajuta ciresele, da muuulteeeee! Si
doar atunci cind nu aiu vitamine.
Mishi, saracuta de tine! Da unde se grabeste asa bebe Mihnea?




Nati si minunea din burtic 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

bibi esti o adevarata martira. eu am patit intr-o zi ce ai patit tu mai multe zile. si atunci am zis ca mor de durere. imi venea sa si rad sa si plang. nu-mi imaginam ca poti sa ai astfel de dureri in zona respectiva.
mishi sa stai cuminte, ca sa iasa bb- atunci cand e mai bine pentru el.

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Vin si eu de la doctor unde mi s-a pus diagnosticul : clocitoare asta daca il vreau sanatos. Eu observasem ca de 2 zile burta incepe sa cada in jos, mai am putin si vad buricul, dar am zis ca nu vad eu bine. Aseara mama cand m-a vazut s-a speriat ca a zis ca nasc saptamana asta. Doctora a zis sa stau mult in pat ca sa prindem 8 iulie, soarta face ca sotu sa fie nascut pe 13 iulie. Poate ii facem un cadou. Oare o sa reusesc? Parca Sabana si Cristina Ioana au mai incercat?
Inca nu am pierdut dopul. Membranele sunt bune slava domnului. Martea viitoare merg la eco si vedem cum este asezat.
De nascut sunt hotarata sa nasc natural cu epidurala si curajul mi l-a dat scumpa de Cristina_ana .
Mishi cred ca ai avut cea mai de cea sarcina. Ai grija ca nu mai ai mult, acum e important sa mai stea nitelus bebele.
Ma intorc in pat sa imi continui de citit revistele


Ioana 33+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput