Mamici de iulie - august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Map, pentru .

Consi si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Larisa, ma prezint la spital miercuri dimineata la ora 8,30-9,00 si atunci ma si opereaza....cred ca imi face analizele inainte, poate si eco...
Da, si eu ma gandeam ca tare dor o sa imi fie sa il simt pe bebe cum sughite toata ziua si cum face tumbe in butik,...dar o sa il pot tine in brate si asta mi se pare extraordinar...

Cristina +36 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Bibi bine-ai venit printre noi!

37+, http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

fetele, va pupic si eu pe toate, bibi bine ai venit printre noi, la mine burtica e inca sus, deci nu cred ca voi naste asa de curand, suntem aproape 38 de saptamani, ma simt super obosita, nu dorm deloc noaptea si azi am incercat dupa-amiaza sa atipesc putin, dar nici ca am reusit, mi-e teama ca o sa imi vina sorocu'si eu n-o sa am putere sa nasc, ciudat cristina_ioana, eu tot timpul am avut probleme cu, dar acum, insarcinata, nu ma pot plange, merge foarte bine, bag multe fructe, am doua frigidere, unul numai cu fructe, crissa, hai ca ai mesaje tare dragute!, imi place de tine, map felicitari pentru micuta ta nepotica, sa ii dea D-zeu sanatate, Welleda sunt produse bune, am inteles ca folosesti un ulei de la ei, am pus si eu cateva pozici cu camera micutei, desi nu prea ma pricep la asa ceva, lucians, sigur ai cumparat destui pantofiori?, oricum sunt tare frumusei!


http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Bine v-am regasit la un npu capitol.
Am fost si eu la control aseara, la spital. Bebe e bine, are dupa doctor 35 de sapt si 3 zile. Daca nu intervine nimic intre timp ma opereaza peste 3 saptamani maxim, adica cam la 39 de sapt. Dar a zis ca nu crede ca ajung pana acolo ca sarcina a coborat deja.
Cristina_ioana, eu ma impac foarte bine cu Herbolax, l-am folosit si la sarcina trecuta. E chiar bland, nu da crampe sau alte senzatii aiurea. Insa eu iau 3 tablete seara la nevoie si isi fac efectul dimineata.
Bibi
, bine ai venit alaturi de noi si sarcina cat mai usoara in continuare!Si sa-ti traiasca David!

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 35+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina nu prea imi surade ideea dar ce sa fac, decat sa il supun pe bebe la riscuri, mai bine ma supun pe mine. Cat despre cusatura habar nu am sa iti spun. Nu am intrebat de muschi. Mi-a zis ca o sa imi faca o super taietura, pe care apoi o va sutura termic si nu o sa ramana cicatrice mai deloc. Eu la 7 o sa ma prezint la spital si la 8 ma baga in operatie. Deci pe la 9-9.30 o sa fiu gata, sper ca pana seara sa imi revin cat de cat, in sensul sa nu vomit si sa beau si eu macar apa. Sa o pot tine un pic pe bebelina. Oricum sunt cam bulversata si ma enerveaza cand imi rastoarna toate planurile. Si numai ideea de a imi baga ac in coloana si iar ma umfla plansu.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sabana, am vazut ca te-ai hotarit sa nasti cu rahi-peridurala.
Eu am facut peridurala si vreau sa-ti spun ca nu am simtit ABSOLUT DELOC cind mi-a bagat acul in coloana. In prealabil mi-au anesteziat pielea din jur cu o injectie pe care nici nu am simtit-o si abia dupa aceea a bagat acul in coloana. Dupa ce si-a facut efectul anestezicul, sigurul lucru pe care nu l-am mai simit a fost durerea, in rest imi simteam picioarele normal, m-am putut da jos din pat, eram la fel ca inainte, doar ca fara dureri.
Dupa nasterea nu am avut nici un fel de probleme de la anestezia asta, nu m-a durut deloc capul, nu am avut ameteli, etc.
Sa stii ca mi se pare de o mie de ori mai buna decit anestezia generala, asa ca sa nu-ti fie frica sa o faci.

Cristina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina multumesc ptr sfat. Cam ceva in genul asta mi-a explicat si anestezistul. Ideea e ca la mine e vb de cezariana. Oricum mi se pare horor sa fiu treaza si aia sa ma taie. Groaznic. Dar ce sa fac. O sa trec si peste asta si gata. Sper sa fie bine.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Sabana, dar daca tot e sa iti faca epidurala, de ce nu incerci sa nasti normal? Ca am inteles ca nu ar fi nici o problema care sa impuna cezariana.
Bine, probabil ca acum e prea tarziu sa te mai gandesti la asta, deja totul e stabilit la tine, dar crede-ma ca o nastere normala cu epidurala este extrem de usoara. Pur si simplu nu mai simti nici o durere in timpul travaliului, dupa cum ti-am zis poti sa te plimbi pana ajungi la dilatatie maxima, iar cind e de impins la nastere, crede-ma ca nu e nici o problema. Abia atunci simti ceva durere, dar absolut suportabila. Eu, cind eram pe masa de nastere, dupa ce a iesit copilul si mai avea de iesit placenta, am cerut unei asistente mobilul si am inceput sa vorbesc la telefon cu sotul. Si dupa nastere m-am dat jos de pe masa si am mers in picioare pana in salon, de s-au crucit toti ca eram prima femeie care a refuzat sa fie dusa cu scaunul in salon.
Vreau sa le incurajez pe toate fetele care or sa nasca natural sa ceara sa li se faca aceasta anestezie. Este cea mai buna varianta de nastere care poate exista. Si voi stiti ce speriata eram eu de nasterea normala, chiar si cu epidurala!

Cristina

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Nu vreau nastere normala cu epidurala. Exista sanse reale sa ti se blocheze copilul, sa nu mai poti impinge si sa ajungi la ruptura de col sau alte minuni. Nici nu vreau sa iau in calcul varianta asta.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput