Mamici de iulie - august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 25
larissa_79 spune:
mamanati, patutul e de la Graco si are vibratii in salteluta. Da' nu cred ca o sa le folosesc ca zguduie bebelina. Se poate atasa si baldachin..insa noi avem doar o garsoniera...si nu se potriveste baldachinul. Am luat si lenjerie galbena cu ursuleti colorati care are si aparatori... de toate. E un pic mai mare decat el...dar o sa o ajusteze mama la masina.
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 36+
a.cicel spune:
Kehleyr FELICITARI SI SA AI MULT LAPTICA PENTRU BEBELINA
Monicuta fac si eu galerie si asteptam vesti cat mai repede

Andreea
32+ 
POZE
mikiion spune:
Monicutza, iti tin pumnii! La fel s-a intamplat si cu mine...........
Mitieu am facut cezariana de urgenta. am avut rahidiana facuta. pt ca nu a fost chiar o urgenta. doar se rupsese apa. la eco facuta acolo copilul parea ok si asa m-au bagat in operatie la 2 ore dupa ce am ajuns. au avut timp sa ma pregateasca. deci nu a fost ceva grav care sa necesite interventia rapida. doar atunci se face totala. nu le place , ca se incetinesc si functiile copilului.
nici macar nu m-au intrebat ce vreau. am intrebat pe anestezist ce-mi face si el mi-a explicat. Ai cablu? pe videotron e canal vie la ora 16.00 da in fiecare zi o emisiune cu nasteri. si eu vazusem scenele deja, parca eram in film.
samb si duminica e la alte ore. cauta pe net programul.
si am vazut si un video la curs prenatale. dar nu te mai poti misca........asa ca pica asta.
deci, intre piept si picioare iti monteaza o cortina, si nimeni nu vede nimic. asta dupa rahi. picioarele nu le mai simti de loc. am uitat. iti face intai anestezie locala, si nu simti nimic in coloana.
temperatura camerei e f. f joasa. eu am tremurat toata operatia. Dar e o logica medicala in asta. eu am intrat in panica cand nu mi-am simtit picioarele. ma simteam neputincioasa total.mai ales ca nu intrase inca sotul si ma simteam singura intre fete necunoscute. era prima data cand vedeam doctorii aia. Daca o sa fie programata o vei face cu doctorul tau.
Cand se termina pregatirea, vine si sotul, imbracat ca un extraterestru, si sta cu tine. Mie mi l-a scos pe bebe din burtica, nu stiu cand, ca e totul in ceata, si logic ca nu am simtit nimic, si am auzit bebele tipand, si dupa ce l-au sters un pic, i l-au dat lui in brate. ( apropo, sa stiti ca l-a marcat serios chestia asta, in bine. Eu o legatura care se formeaza in acele momente.......)Si l-a tinut asa pana m-au inchis, adica inca 30 minute. deci din momentul cand m-au bagat in sala -21.10 si pana s-a nascut 21.41, si m-au inchis, cam 20.00, a durat cam o ora.
frunstrant a fost ca nu puteam sa ma misc si il vedeam pe el cu Marc in brate. Nu prea mi-a placut momentul. Mi-ar fi placut mai mult natural sa nasc, chiar daca sotul se bucura, ca spune ca nu m-am chinuit de loc.
Dupa operatie te tin la reanimare pana simti picioarele, vreo 2 ore. Eu cred ca am si dormit? Ca am vreo ora lipsa din cap. Mi l-au pus si la piept. Si a supt. Asta e un semn bun. Nu ca ar fi avut ce.Si apoi ne-a dus in salon. Fii atenta ca pana nu iti scot sonda de urina si perfuzia ( 2 zile) nu te lasa singura cu el in camera. Noi n-am stiut si il tot ceream. Si m-am enervat ingrozitor ca nu mi-l dadeau. Sotul plecase pana acasa sa mai imi aduca cate ceva. asa e regula. E logic din moment ce nu poti sa cobori din pat. Daca ai vreo prietena care sa faca cu schimbul, daca sotul nu poate. Apeleaza la ea. Ca noi suntem cam singuri pe aici si am fost doar noi doi.Vezi ca sunt f. f importante bratarile care ti le pune tie si sotului si altor persoane care stau cu tine. Poate ai mama in vizita, ca nu mai stiu cine spunea asta. sa nu o dea jos pana nu iesiti din spital . ca si dupa 7 zile imi verificau bratara la fiecare miscare. Si doar ma stiau.
Eu nu am avut dureri dupa, de loc Operatia e f. jos , sub parul pubian , care mi-a fost ras pe abdomen, si care o sa o acopere cand creste.Dar oricum , daca ti-e rau cere medicamente. Nu te jena. Mie mi-au dat ceva bun, care a avut efect. Operatia e prinsa cu capse de metal( eu am repetat experienta de la apenticita) si dupa 4 zile( atat e spitalizarea) ti le scoate( aici doare putin) si iti pun in loc niste benzi care cad singure cand faci dus. Dupa vreo saptamana doua. Eu trec a doua oara prin asta. Daca mai vrei amanunte, intreaba-ma , poate am uitat ceva.
Bafta. Si stai cuminte in patut, macar pana la 36 sapt. Unde e spitalul tau, St. Mary? Ca nu stiam de el.
Mihaela
bibi spune:
Emilia, hai sa-ti spun care sunt marile lipsuri ale patutului din lemn, asa cum le vad eu.
1. Sunt cam greu de mutat prin casa. Pui patul intr-un loc si cam acolo intepeneste, spre deosebire de cele parc pe care le poti plimba prin toata casa.
2. Nu le poti lua cu tine in deplasari( la rude, in concediu, in we) si e destul de nasol sa ajungi intr-o casa sau intr-o camera de hotel si sa te intrebi :"unde culcam copilul?"
3. Cand bebelusul incepe sa se ridice, e al naibii de stresant cu toate aparatorile din lume cand il vezi ca se pravaleste ca mototolul peste barele alea din lemn.
4. Cand incepe sa mearga si e in stare sa se catere, cam stai cu inima cat un purice si trebuie sa fi pe faza cand se trezeste asata ca sa fi sigura ca nu aterizeaza in cap de la o inaltime considerabila.
5. Cel pe care l-am avut eu nu se rabata pana jos iar noaptea, in primele 3-4 luni era o adevarata aventura cu strecuratul mainii in somn printre zabrele ca sa-i bag suzeta in gura sau biberonul sau mai stiu eu ce aveam nevoie. La patul pliant, asezi patutul langa patul tau si accesul la bb e mult mai facil.
6. De asemenea, cel pe care l-am avut noi nu avea mai multe nivele si crede-ma, nu-i nici o placere sa faci gimnastica peste zabrele every day de zeci de ori pe zi.
Cam astea ar fi motivele pentru care m-am suparat pe primul patutz.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
leistra spune:
Kehleyr, felicitari! Esti o fericita! Abia astept sa ne povestesti!
Monica, cred ca ai nascut deja, sper ca totul e bine, te felicit si te imbratisez, sa auzim numai de bine! Felicitari!
mamanati, te inteleg ca ai ramas cu tristete in suflet, dar D-zeu e mare!, uite in curand o sa ai parte de copilasul dorit, asta e viata, e greu, dar sa privim si partea frumoasa ce urmeaza sa vina!
sabana, uite ca mi-ai dat si mie pofte de gratar, of si mie imi place berica, recunosc!
fetelor, maine facem 38 de saptamani si nu mi-ar parea rau sa nasc chiar maine, zau, dar ma tem ca mai am de asteptat, cred ca mai cerea cineva o contractie de pofta pe aici, cred ca miky25, ca nici eu nu prea am...
larissa, vai mama cat de invidiez ca poti sa dormi, uneori ma apuca plansu nu alta
cand vad cum trec noptile si eu nu inchid un ochi, as da orice pentru o ora de somn! si ziua umblu bezmetica rau...
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
bibi spune:
A vazut cineva si ultima serie din Sex in the City?
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
miti2004 spune:
mamanati, sa stii ca ma gandesc mereu la tine
, cred ca mi-a placut nick-ul tau, adica "mamanati" ...
Cristina_Ioana iti tin pumnii pt miercuri si felicitari ca ai rezistat atat !!!
mikiion pai in primul rand saru'mana pt explicatii, ma bucur ca la tine a fost ok, imi pare rau ca a facut bubu tau icterul mai nasol, ca sunt asa de mici ca ti se rupe inima cand ii vezi ca sufera...
dar totusi de ce ti-au facut cezariana ? sau stiai dinainte ca or sa-ti faca ? la mine vine mama marti acum, ca si-a schimbat data venirii dupa episodul meu cu spitalul de sapt trecuta.
pai spitalul St Mary e intre spitalul de copii St eustine (nu stiu cum se scrie corect) si Spitalul Evreiesc, sunt toate pe strazi paralele care dau in Cote de Neige, au doar cateva stradute intre ele. de fapt pe mine m-au internat la St Mary si la cateva ore de contractii m-au transferat cu ambulanta la cel Evreiesc, pt ca St Mary are sectie de prematuri doar de la 34 de saptamani si eu aveam 32 sapt.
va pup,
miti 33s+2z
adelapop spune:
larissa ce dimensiuni ai luat lenjeria??? ca am cumparat si noi patut de la hgraco si nu se potrivesc cu cele standard
e chiar necesar sa modifici lenjeria??? nu lerge bagata sub saltea???
34+
quote:
Originally posted by larissa_79
mamanati, patutul e de la Graco si are vibratii in salteluta. Da' nu cred ca o sa le folosesc ca zguduie bebelina. Se poate atasa si baldachin..insa noi avem doar o garsoniera...si nu se potriveste baldachinul. Am luat si lenjerie galbena cu ursuleti colorati care are si aparatori... de toate. E un pic mai mare decat el...dar o sa o ajusteze mama la masina.
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 36+
25miky spune:
Kehleyr sa-ti ttraiasca fetita !!!!

Monicutza vrem vesti !!! Eu am patit-o azi ,ma vaitam de contractii ,nu le-am avut dar... am fost la shopping singura ,si intepaturile alea in zona x mi-au dat de furca ,sotul nu a vrut sa ma lase ..dar te pui cu mofturile de gravida ,asa ca m-a lasat ,conduceam fara prea mare viteza si am avut una puternica , din instict am apasat frana ,noroc ca nu era trafic ,nimeni in spatele meu ,apoi in Mall am avut o groaza ,ma opream din 3 in 3 secunde ,asa ca am cumparat o groaza ,daca bebe se hotareste sa vina -poate sa vina ca am mancare
, ieri am pus la fiert biberoane ,pompa -asa am citit ca e bine ,Madacristina - te inteleg perfect ,si soacra mea vine la noi dupa ce nasc ,ma apuca durerea de cap- vroia sa isi aduca javra(caine)ca doar ce a adoptat-o ,nu are decat 5 deocamdata ,i-a spus sotul ''nu'' ,si crede ca eu am legatura cu decizia lui ,nu ma intereseaza ,o sa am un nounascut -deci nu am timp sa curat dupa odrasla ei .MOTZATA !!!! CUM TE MAI SIMNTI ????vA PUP PE TOATE ,IAR MI-E SOMN , PUPICI.
+37 SI 5 ZILE
miky