Mamici de iulie - august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 24
anasia spune:
emiliapop am luat patut cu grilaj pe o parte, mi-a placut, singura chestie pe care n-o stiam, dar nu mai aveam chef sa merg sa caut in alta parte, grilajul este fix; salteluta cu cocos, nu stiu cat este de buna, vom vedea,de la magaz barza;
fetelor, ce emotii imi dati, mai ales cele care aveti cezariana programata cat de curand!
anasia 33
Alessia
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by anasia
emiliapop am luat patut cu grilaj pe o parte, mi-a placut, singura chestie pe care n-o stiam, dar nu mai aveam chef sa merg sa caut in alta parte, grilajul este fix; salteluta cu cocos, nu stiu cat este de buna, vom vedea,de la magaz barza;
fetelor, ce emotii imi dati, mai ales cele care aveti cezariana programata cat de curand!
anasia 33Alessia
adica pe fetele celelalte are pereti plini si doar grilaj pe o parte?
pai de asta vreau si eu ca tot mi-a intrat in cap sa nu vina curent la bebe sa raceasca.
cat ai dat pe el?
emilia 33+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
map spune:
bibi acum am citit abia povestea "Cum a venit pe lume David" fff frumos
. Asa de mari emotii am dupa povestea ta, m-a pufnit plansul si nu ma pot calma...Sa-ti traiasca David si bebe care vine acum, sa fie sanatosi si sa va umple inimile de bucurie.
mamanati
nimeni si nimic nu vor putea inlocui ingerasul vostru. Dumnezeu sa-ti dea puterea sa mergi mai departe ... si deja cu bebe din burtica ai facut primii pasi.
Monica si
31 +
anasia spune:
emiliapop, da, pe celelalte trei parti sunt pereti plini, doar ca, grilajul nu este mobil, are doua pozitii, una joasa, cealalta mai inalta pt salteluta, 3.300.000;sunt disponibile in mai multe culori, dar mai bine tragi o vizita;intra pe site-ul lor barza-ro(com); si eu am vreut tot numai pe o parte cu grilaj;
anasia 33
Alessia
bibi spune:
quote:Saru mana!
Bibi, am vazut pozele cu David acum. E atit de dulce! Sa va traiasca!
quote:Ei...Monica, pai cand ai sa nasti tu ce-ai sa mai faci? Nastere usoara si tie!
bibi acum am citit abia povestea "Cum a venit pe lume David" fff frumos . Asa de mari emotii am dupa povestea ta, m-a pufnit plansul si nu ma pot calma...Sa-ti traiasca David si bebe care vine acum, sa fie sanatosi si sa va umple inimile de bucurie.
Anasia, cred ca tot de la barza o sa luam si noi patut., dar din acela tip tarc. Am avut odata patut de lemn si m-am lecuit. L-am dat de pomana numai sa nu-l mai vad in casa.
Bibi
cu no. 2
si
David (08.07.2003)POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
mamanati spune:
map, larisa, merci din suflet, fetelor! 
Si daca tot vorbiti de patuc, sa stiti ca eu in fiecare saptamina merg la shopping si ma uit la patut pentru bebica si vad ceva ce sa-mi placa. Am avut unul anul trecut tare dragut dar l-am vindut, am lasat doar carutul. Si acum nu gasesc ceva asemanator! 
Nati si minunea din burtic 32+
mamanati spune:
fetelor imi dati si mie un link cu patuturi de care sunt in Romania in vinzare. sau eventual niste site-uri.
emiliapop spune:
quote:
Originally posted by bibiquote:Saru mana!
Bibi, am vazut pozele cu David acum. E atit de dulce! Sa va traiasca!
quote:Ei...Monica, pai cand ai sa nasti tu ce-ai sa mai faci? Nastere usoara si tie!
bibi acum am citit abia povestea "Cum a venit pe lume David" fff frumos . Asa de mari emotii am dupa povestea ta, m-a pufnit plansul si nu ma pot calma...Sa-ti traiasca David si bebe care vine acum, sa fie sanatosi si sa va umple inimile de bucurie.
Anasia, cred ca tot de la barza o sa luam si noi patut., dar din acela tip tarc. Am avut odata patut de lemn si m-am lecuit. L-am dat de pomana numai sa nu-l mai vad in casa.
Bibicu no. 2
si
David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png
dar ce nu ti-a placut draga la patutu de lemn, de te-a suparat asa?

emilia 33+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png
mamanati spune:
Larisa , am vazut patutul vostru. e foarte dragut. Noi am avut unul asemanator dar cu leagan in el (care se scotea) si cu baldachin.