Mamici de iulie - august 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

fetelor..eu ma duc la nani...va pupic!
NOAPTE BUNA!

http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php

Poze cu burticuta si lucruri bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

Uau...a nascut Dana...asta da veste buna.
Bine ai venit pe lume puiutz grasutz (3.200 la 37 de saptamani, e ceva!)Sa cresti mare, cuminte, sanatoasa si DESTEAPTA FOC!!!
Dana refacere rapida si mult laptic!

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

kehleyr felicitari pentru fetita!

Fetelor nu va mai grabiti asa cu bb-ii. Intru in panica. Nu de alta dar nu e gata inca mobila si nu am unde sa-l culc pe Luca meu.

Va pupacesc si va doresc o noapte cat mai linistita!

Consi 33+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Kehleyr felicitari, sa iti traiasca printzesa sa fiti fericiti si sa creasca mare si frumoasa ca mami! Multi pupici si refacere cat mai rapida si mult laptic pt bebitza!

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sabana si asta e o varianta. Dar cit va fi bebe mic vom sta aici si ma va ajuta si mama. Mai tirziu mai vedem pe unde ajungem. Sotul viseaza sa cistigam loteria vizelor pentru SUA, dar pe mine nu ma prea incinta idea de a imigra.

Fetelor, gata merg la somnic, ca tot mai des intru in bucatarie si tot caut prin frigider ce mai e de mincat. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Ioana81 exact asa e si buricul meu e inauntru e o gaura nu butonas din ala si acu cand a iesit in afara e numai pe jumate asa nu complet.
Mai fetelor da ce bebeii grabiti avem la noi aici.
Noi azi am umblat mai toata ziua si am fost pe la agentii si s-ar parea ca luni mergem sa vedem o casa si mai avem una pe data de 27 ca pana atunci inca mai e ocupata si abia de pe 27 va fi libera.
Maine iar o sa fim pe drumuri ca mergem intr-un centru mare de shopping sa luam pt bagajul meu de spital si ce mai trebuie pt baby. Deja am lista facuta ca daca mergem fara cumparam tot magazinul.
Va pup pe toate noapte buna somn usor si mai intru maine seara!

------------------------
32+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

KEHLEYR felicitari!!!!!!!!!

Vad ca se inmultesc bebe-ii.

Miti acum cand rememorez saptamana anterioara nasterii( acum 2 sapt) , mai tii minte, au fost doua zile groaznice cu 37 de gr cu factorul umidex. Si eu eram f. f umflata, iar cand am ajuns la doctor, pt control, miercuri( am nascut duminica) aveam tensiunea 158, ceea e cam mult. Am dat vina pe vreme, mai ales ca, cu o zi inainte, la spital,( ma dusesem pt. monitorizare) cu aer conditionat, aveam doar 120. Poate si e asta o cauza a declansarii nasterii la mine- tensiunea si retinerea de apa. Insa marti si miercuri la ambele controale nu dadeam nici un semn. Doar ca aveam mai multe contractii decat de obicei. Insa nu ma durea . Eu iti tin pumnii sa ajungi cat mai departe cu sarcina. Daca stai cuminte, o sa reusesti. Eu nu am fost avertizata de nimic si ultimele doua zile am fost chiar plimbareata.Mai ales ca se racise vremea si mi s-a parut ca ma simt mai bine. De fapt cu 5 ore inainte de ruperea apei eram in piata Maisoneuve , la o distanta de casa cum e intre Universitate si Romana( deci ceva de mers pt. o burtica).

Pt. ca majoritatea fetelor mai asteptati barza, si va intereseaza dimensiunile la eco mi se pare interesant sa vi le compar pe ale mele.

Deci, eco facuta marti cu 5 zile inainte de nastere.Denumirile sunt in engl, dar cred ca si la voi e asa.

Gr. prevazute:2894 la nastere-2990 Considerat intre limite normale pt varsta gestationala(55%)
HC( dimesiunea capului)-34cm 35
La lungime nu ma lamuresc unde sa ma uit. La nastere a avut 47.5( sa-mi schimbati si mie pe prima pagina, ca v-am spus gresit- «mama denaturata» ce sunt).
Mie mi se pare ca au nimerit destul de exact.
Am gasit si calculatorul asta ( il descoperisem cu o zi inainte sa nasc) puteti sa va orientati. http://babymed.com/pregnancy-tools/calendar/calendar.asp#Calendar
Marc nu e exagerat de mic, am vazut copii de 1300 cat a fost la sectia de prematuri, timp de o noapte, atunci cand a facut criza de icter. Insa pe mine m-a traumatizat o intalnire de informare, la care am fost toti cu piticii, si era acolo un «monstrulet» cred ca de vreo 4 kg, si mi s-a parut ca era dublu decat Marc. Dar ce poate spune o mamica ca mine, care nu mai vazuse in viata ei un copil de o varsta asa de mica. Eu aveam imaginea copiilor de 3 luni, in cap!!!!!!

Daca tot stati si clociti, va sfatuiesc sa cititi ce va cade in mana. Mie mi-a venit pachetul din Romania( barza a fost mai rapida) si sunt incantata de cartea Mama si copilul de sotii Capraru. Capitolul 0-28 zile trebuie citit. Sunt multe amanunte medicale, si acum vad lucrurile cu alti ochi.O am si pe cea Dr. spok, dar nu e la fel.Asta e de popularizare, are alt stil.

Mihaela si Marc-Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor vad ca ati scris mult de dimineata. NU am citit inca, cred ca o voi face numai maine. Din pacate eu iar am avut o repriza naspa de contractii si era cat pe ce sa ma interneze (si abia marti am iesit).M-am rugat de doctor sa ma lase acasa, mi-a dat tratament, dar mi-a zis ca daca nu-mi trece sa merg de urgenta la spital
Acuma ma simt mult mai bine desi am niste stari groaznice de la gynipral.
Va pup pe toate

Mihaela 31 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns COSMMYR spune:

Buna burtici!!!!!!
De cate ori plec undeva ,la intoarcere mai gasesc inca un bebe vare a aparut pe neasteptate.
FELICITARI Kehleyr! Sa va bucurati de mica minune!
Azi am fost la control,iar dr a zis ca colul este inca lung dar a inceput sa fie moale.Puteti sa imi spuneti ce inseamna MOALE? Eu ma gandesc ca incepe sa se deschida.
M-a chemat luni sa ma internez pt analize,dar eu vreau sa mai stau o sapt acasa pt ca mi se pare cam devreme mai ales ca colul este lung.
Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine daca stiti!!!
Tensiunea mea este f mica,de regula este 9.5 dar azi a fost culmea 8.5 si bausem si o cafea inainte.
Noapte buna si multi pupici!

COSMINA 36+ si
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060714/k/53d7/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

kehleir

felicitari pentru mica printesa
sa fiti papacioase si somnoroase, sa creasca mare si frumoasa
ne-ai cam luat prin surprindere
34+

Mergi la inceput