Mamici de iulie - august 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaelagrosan spune:
kehleyr multe felicitari pt fetita. Sa creasca mare si frumoasa si mancacioasa si isteata si asa ami departe.URAAAAAA!!! CE VESTI SUPER!!!
3200g e nemaipomenit la 37 saptamani

Mihaela 31fix
monicutza_bb spune:

Felicitari Kehleyr! Sa iti traiasca iubita si sa fiti amandoua sanatoase!!!

Monica
36+ si
iubitel
Lucrusoare pui mic
Atat mai avem pana ne vedem cu mami si tati
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
miti2004 spune:
fetele cu contractii, va mai zic inca o data ce mi-au spus in spital : beti apa plata chiar 3 litrii pe zi, nu stati cu vezica plina, faceti pipi cat mai des, plus ca apa bauta va ajuta sa eliminati apa retinuta in organism.
cat am stat in spital pe langa perfuzii si injectii, veneau asistentele alea mereu sa-mi umple ulcica cu apa, ma obsedau deja, si ma tot certau ca nu beau destula, pana cabd de rusine am inceput sa beau apa la greu. dupa vreo 2-3 zile s-a desumflat intai un picior, si tot asa, azi dupa 9 zile am dat toata apa jos, vreo 2.5-3 kg pe cantar si f vizibil mi-am revenit la corp si textura pielii, eu care inainte nici 1 litru de minerala nu beam pe zi, apa plata nu am mai baut de ani de zile.
Insa trebuie sa fie apa plata, nu sucuri si alte chestii.
va tot repet pt ca vad ca sunteti destule cu contractii sau picioare si maini umflate...si mai ales ca au venit caldurile...
mikiion, si eu tot cezariana o sa fac ca e bebe cu capul sus, de fapt ee oblic. Pe tine te-au adormit de tot ? cum a fost, ce-ai simtit, mai zi-ne o data...adica daca ai timp si te lasa cavalerul ![]()
,
miti 33s+1z
pika-pika spune:
Kehleyr felicitari!!!!!!!!
Sa-ti traiasca printesa2 si sa fiti sanatoase(ca frumoase si destepte sunteti)!

Pe cuvant ca ieri ma gandeam la tine ca n-ai mai scris.Imi ziceam "o fi nascut de nu mai scrie?!"
La mine nici un semn inca...De acum fac cat mai multa miscare,sper sa iasa repede...
Pupici pentru toate burticile!Cine urmeaza?
37+
mamica incepatoare
poze cu noi
poze baby shower
camera bebe
larissa_79 spune:
mihaelagrosan, imi pare tare rau sa aud asta. Incearca si tu sa stai cat mai linistita..mai mult in pat ca nu e de gluma cu contractiile astea. Stai si tu in pat cateva saptamani ca este important.
fetelor, va invit la un capucino. Azi sunt matinala...dar nu se stie cand trag pe dreapta asa dintr-o data.
Ieri v-am zis ca am trebaluit si aseara faceam ture ture la baie, burtica tare si l-a un moment dat m-a lovit si o durere de spate...M-am speriat rau si m-am culcat de urgenta...am adormit mai greu dar nu am mai avut dureri. Drept urmare la cele intamplate ieri...sotul a zis ca azi nu iesim nicaieri, stau in patut cuminte si imi aduce el inghetata la pat.

cosmmyr, col moale inseamna ca se poate deschide usor. Uneori poate sa dureze saptamani alteori cateva zile. E totul foarte realtiv.
Eu zic sa te internezi ptr analize...asta nu inseamna ca si nasti nu?
http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 36+
andreea25 spune:
FELICITARI Kehleyr!!!!! sa ti traiasca bebica,sa fiti sanatoase!!
doamne fetelor v am mai spus :suntem in iunie inca,ma speriati ,poate nu ajung nici macar la mijlocul lui iulie dar pana la inceputul lui august!?
si mie mi se umfla picioarele si mainile desi eu beau cel putin 2 l de apa/zi dar minerala nu pot plata.si fac si pipsu des,dar cum ma invart putin prin casa iar se umfla .si nici f sarat nu mananc.dc stau in pat mi se desumfla picioarele.cu tensiunea stau bine ,dureri de cap nu am .la mine cred ca e totusi de la caldura,nu stiu cum e la voi.

andreea25 si 
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
monicutza_bb spune:
Fetelor... tineti-mi pumnii... MI S-A RUPT APAAA...
Acum termin de pus totul in bagajul de spital, fac un dus si fug la spital. Este ora 2:38 (ora Montrealului) si sper ca tot astazi sa imi vad puiul.
Nu am contractii, dureri, nimic... nu am eliminat nici un dop, initial am crezut ca fac pipi pe mine... muuuuuuuult pipi, care de 20 de min nu se mai opreste.
Am emotii, mai ales ca inca nu am facut 37 de sapt (adica este inca cu vreo 5 zile prematur), dar sunt sigura ca va fi bine.
Fug la dus si la spital. Va mai tine la curent Maslinuta (cealalta graviduta din Montreal).
Va pup si aveti grija de voi pana ma intorc cu vesti.
Monica
36+ si
iubitel
Lucrusoare pui mic
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
andreea25 spune:
quote:
Originally posted by monicutza_bb
Fetelor... tineti-mi pumnii... MI S-A RUPT APAAA...
Acum termin de pus totul in bagajul de spital, fac un dus si fug la spital. Este ora 2:38 (ora Montrealului) si sper ca tot astazi sa imi vad puiul.
Nu am contractii, dureri, nimic... nu am eliminat nici un dop, initial am crezut ca fac pipi pe mine... muuuuuuuult pipi, care de 20 de min nu se mai opreste.
Am emotii, mai ales ca inca nu am facut 37 de sapt (adica este inca cu vreo 5 zile prematur), dar sunt sigura ca va fi bine.Fug la dus si la spital. Va mai tine la curent Maslinuta (cealalta graviduta din Montreal).
Va pup si aveti grija de voi pana ma intorc cu vesti.Monica36+ si
iubitel
Lucrusoare pui mic

tinem pumnii la fata!!!! nastere usoara !cred ca am scris in acelasi timp mesajul anterior
andreea25 si

andreea25 spune:
ce de vesti fetelor!!! m au luat emotiileeeee!!!!!!
pupici la fete!!!!

andreea25 si