Cumparaturi online-Tara fashion
Raspunsuri - Pagina 18
tierry spune:
Iata ca am primit pachetul...hmmmm..sincer? N-as putea sa zic vai ce sacou frumos mi am cumparat. Adica nimic de zis asa marimea e ok, lucrat cu grija, dar materialul cam lasa de dorit. Adica e un sintetic asa subtire, mi-l inchipuiam de doc, asa mai grosut. In fine asta e. Dar nu cred ca voi mai comanda, ca la 1 mil. cat am dat pe sacou cred ca tot gasesc si in oras ceva-ceva care sa mi placa.
iepumic spune:
Si mie mi se pare ca au devenit cam scumpute produsele, parca nu mai sunt chiar asa faine si, pe deasupra, prea putine modele sunt si in masura 36....mie 38 la bluze, cel putin, mi-ar fi mare.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
POZE FINLANDA
LOVE STORY (In memoriam IONUT STEGARU)
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL...and if you can't....just try to hold on.
anda141 spune:
Mie mi s-au parut scumpe din prima, pai preturi din astea sunt peste tot, ba chiar mai mici cateodata, iar modelele nu mi se par nemaipomenite. Adica nu prea sunt pe gustul meu, mai ales ca nici nu au numere mici adica 36.
Sa il ajutam pe Alexandru
ache spune:
aoleu, si eu care credeam ca-i mai ieftin in romania
sunt exagerate preturile, mai ales pt. calitatea materialelor (ce reusesc sa ghicesc din poze)...pai preturile la reduceri imi par ca alea fara reduceri de aici
anca
lorelai_lorelai spune:
Eu mi-am comandat sarafanul. Este excelent, are un material superfinut.Am comandat si o camasa, cea alba cu volan la 90 ron dar ,din pacate nu am fost atenta la marimi, am cerut 42 si sunt imense. Azi am returnat coletul in speranta ca imi vor inlocui produsele. Adevarul e ca sunt cam piperate dar e comod nou stil de cumparaturi.Intrati si pe www.mathilde.ro.Sunt si acolo ceva hainute dragute.
Lorenza spune:
Ar trebui sa faca ceva imbunatatiri cele de la Tara(banuiesc ca citesc si ele topicul),ca sa reziste concurentei!Eu una m-am mutat cu arme si bagaje pe la Redoute,unde preturile si materialele sunt net superioare,nu mai vorbesc de perioadele de reduceri!Singurul avantaj a mai ramas ca poti sa le trimiti inapoi si sa-ti returneze banii,si pe la
Redoute poti,dar e mai complicat putin!![]()
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
Ar trebui sa faca ceva imbunatatiri cele de la Tara(banuiesc ca citesc si ele topicul),ca sa reziste concurentei!Eu una m-am mutat cu arme si bagaje pe la Redoute,unde preturile si materialele sunt net superioare,nu mai vorbesc de perioadele de reduceri!Singurul avantaj a mai ramas ca poti sa le trimiti inapoi si sa-ti returneze banii,si pe la
Redoute poti,dar e mai complicat putin!
Au ceva site cei de la Redoute ???
Daca da , scrie , te rog , adresa , mersi !!!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
nushulica spune:
quote:
Originally posted by anacezaraquote:
Originally posted by Lorenza
Redoute poti,dar e mai complicat putin!
Au ceva site cei de la Redoute ???
Daca da , scrie , te rog , adresa , mersi !!!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
anca vezi ca este subiect deschis tot aici la femina la redoute te asteptam acolo
site-ul este www.laredoute.fr
INGRID