Cumparaturi online-Tara fashion

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

ZIceti ca primesc retur?!!
[/quote]
Primesc retur numai cu schimbare de produs,nu se dau banii inapoi!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

ZIceti ca primesc retur?!!

Primesc retur numai cu schimbare de produs,nu se dau banii inapoi!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"
[/quote]

hmm, nu e bine....

No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

In Piata Rosetti este un magazin unde am vazut multe din hainele prezentate de Tara.

Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Da, si eu am vazut magazinul ala: este pe prima straduta la dreapta dupa Teatrul Foarte Mic, langa cofetarie.
Si am mai vazut produse Tara la Carrefour Colentina saptamana trecuta...culmea, erau produse pe care nu le-am vazut pe site si erau din colectia noua pt. ca materialele erau aceleasi, croielile difereau putin.

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Deja s-a desprins o capsa de la buzunarul jachetei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fetelor,tocmai mi-a venit a doua camasa comandata si desi am comandat 42 ca si la prima,aceasta este mare.Cum procedez ca s-o trimit inapoi si sa primesc una mai mica?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Trimit pachetul inapoi,le scriu un mail ca vreau o masura mai mica.Trimit si esarfa pe care am primit-o?Si platesc din nou si transportul celei pe care mi-o vor trimite ei?

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Si inca o intrebare,voi ati trimis prin posta pachetul?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Trimiti un mail cu cerintele tale,astepti raspunsul apoi trimiti prin posta pachetul,bineinteles pe cheltuiala ta taxele postale!

Mergi la inceput

Trebuie sa astept neaparat raspunsul lor inainte de a trimite pachetul inapoi?Am scris,dar nu mi-au raspuns inca.

Poze

Mergi la inceput