Cumparaturi online-Tara fashion
Raspunsuri - Pagina 13
Lorenza spune:
ZIceti ca primesc retur?!!
[/quote]
Primesc retur numai cu schimbare de produs,nu se dau banii inapoi!
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Lorenza
ZIceti ca primesc retur?!!
Primesc retur numai cu schimbare de produs,nu se dau banii inapoi!
"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"
[/quote]
hmm, nu e bine....
No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
craciunitza spune:
In Piata Rosetti este un magazin unde am vazut multe din hainele prezentate de Tara.
Nu certati copiii cand viseaza!
Impotriva banarii lui Jocelyn.
Poze
iepumic spune:
Da, si eu am vazut magazinul ala: este pe prima straduta la dreapta dupa Teatrul Foarte Mic, langa cofetarie.
Si am mai vazut produse Tara la Carrefour Colentina saptamana trecuta...culmea, erau produse pe care nu le-am vazut pe site si erau din colectia noua pt. ca materialele erau aceleasi, croielile difereau putin.
Iepumic 
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
prettysunshine spune:
Fetelor,tocmai mi-a venit a doua camasa comandata si desi am comandat 42 ca si la prima,aceasta este mare.Cum procedez ca s-o trimit inapoi si sa primesc una mai mica?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
prettysunshine spune:
Trimit pachetul inapoi,le scriu un mail ca vreau o masura mai mica.Trimit si esarfa pe care am primit-o?Si platesc din nou si transportul celei pe care mi-o vor trimite ei?
Poze
One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
prettysunshine spune:
Si inca o intrebare,voi ati trimis prin posta pachetul?
Poze
Lorenza spune:
Trimiti un mail cu cerintele tale,astepti raspunsul apoi trimiti prin posta pachetul,bineinteles pe cheltuiala ta taxele postale!
prettysunshine spune:
Trebuie sa astept neaparat raspunsul lor inainte de a trimite pachetul inapoi?Am scris,dar nu mi-au raspuns inca.
Poze