Cumparaturi online-Tara fashion

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Eu am comandat blugii pt gravidute. Abia astept sa vina comanda. Sper sa imi vina.

Va tin la curent.

kiss
14+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

rosa sinensis
Trimis la - 10/10/2006 : 15:47:35
--------------------------------------------------------------------------------

Imi cer scuze,stiu ca a fost deschis un subiect despre tarafashion,dar nu reusesc deloc sa-l gasesc.Vreau sa intreb pe cele care au comandat deja in cat timp vine comanda.Am ales prin Courier, scriau ca vine chiar si in 24 de ore,dar dupa ce am plasat comanda au scris ca vine in 72 de ore incepand de maine.La voi cum a venit?Ma tem ca sambata n-are cum sa vina,iar eu plec duminica din localitate,in plus chiar as fi avut nevoie de articolul respectiv inainte de plecare.

Victoria

Trimise - 10/10/2006 : 16:47:34
--------------------------------------------------------------------------------

De obicei vine a 2-a zi...

V

iepumic
Trimise - 10/10/2006 : 23:38:15

Nici eu nu mai gasesc subiectul, care era deschis de mine.

Lorenza
Trimise - 11/10/2006 : 09:29:50

Uitati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78388&whichpage=1

Andreea20

Trimise - 11/10/2006 : 14:16:20

Draga Rosa, eu am facut comanda la Tara si a 2-a zi m-au sunat ca vin seara sa-mi aduca comanda

rosa sinensis
Trimise - 11/10/2006 : 18:08:41

Andreea20, cred ca la tine au venit atat de repede pentru ca esti din Bucuresti.Deci te suna sigur inainte de a veni?Si pot sa le dau o alta adresa decat cea pe care am dat-o in formular?Ca n-o sa fiu maine la adresa pe care le-am dat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

si-a cumparat careva costumul gri (fusta si sacou)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Mi-au venit pantalonii sunt super. Imi voi comanda si o bluza. Deocamdata sunt multumita.

kiss
14+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Maaii...voi laudati aici magazinul asta...Eu sunt dezamagita: am comandat o bluza (mult prea mic lucrata pt marimea L cat scria pe ea) si materialul e sintetic si naspa (poate o stiti ; cea negru cu verde in dungi) si culorile...bleach ( pe site e un verde inchis, frumos, iar in realitate e verde turbat)...In afara de asta am optat pt ramburs prin posta ca nu era sa dau pe curierat cat era o bluza...si m-au pus aia sa completez TOATE hartiile (lucru pe care firma il face, nu eu, ca eu am mai comandat de la alte site-uri si asa se procedeaza)..
Sunt profund nemultumita!

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Azi am primit www.tarafashion.ro/scarlett/products/blouses/modelbluza55" target="_blank">bluzita comandata.Sunt foarte multumita si de cum arata si de cum imi vine.In plus,sunt incantata de cat de repede a venit.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

A,si am uitat sa zic ca transportul costa mai putin decat la Quelle, de ex.,si mi-a adus-o la usa.

Poze

One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu port 36 la Quelle si 42 la Tara.Am comandat si eu de la Tara in vara 2 pantaloni,unul roz si unul rosu si o bluza alba,marimea 40 ,cam cat reiesise din masuratorile mele.Toate erau cam stramte,bluza nu se putea purta si nici modelul nu era asa grozav in realitate,pantalonul roz era un roz nu ca cel vizualizat,era o nuanta nu prea placuta cel putin mie,pentru ca ma asteptam la alta culoare,pantalonul rosu avea o pata la spate,in sfarsit pe astia i-am oprit,bluza am schimbat-o cu alt model,marimea 42,pentru ca au o conditie cel putin ciudata,nu se dau banii inapoi,se schimba cu alt produs,si daca nu-ti mai place nimic...Dar oricum sti de la inceput ca banii nu se dau inapoi!
Bluzita care am luat-o a doua oara,mi-a placut ca model,dfar nu era asa finisata la cusaturi,deci dupa mine,calitatea nu e la standarde foarte inalte!

"Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Pe 12.10 am comandat si azi a sosit la usa!

PAntalon http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/trousers/pantcombat
Jacheta http://www.tarafashion.ro/scarlett/products/jackets/jachetafermoar

AM ales aceiasi nuanta la amandoua (PLUM) dar totusi sunt diferite, pantalonii sunt mai deschisi decat jacheta.

Spun asta aici, ca sa nu comanda si alte pesroane pe principiul ca sunt aceiasi culoare!

ZIceti ca primesc retur?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu am avut o experienta neplacuta cu ei si nu mi-am mai comandat de atunci.Am comandat niste produse(pantaloni,camasa si un top)si in sfarsit cand a sosit coletul(desi in max.2 zile ajunge aici in mod normal)era cu gaura de puteai baga mana in cutie.Eu n-am observat-o,insa dna de la posta da.Si mi-a atras atentia cand tocmai voiam sa semnez foaia(spartura era pe partea ei)Si fiind vorba de destui bani am refuzat si le-am trimis un e-mail in care le explicam situatia,la care bineinteles ca n-am primit nici un raspuns.Apoi m-a sunat tipa de la ei si ma prostea in fata(cum s-ar spune) ca nu are nimic cutia si coletul(desi am vazut 3 persoane acea spartura)...si ma tragea pe mine la raspundere ca de ce nu l-am luat.(era tare nervoasa si nu mi s-a parut deloc ok tonul ei,pt greseala lor..ambalajul si cutia erau atat de subtiri ca era si normal sa se rupa la cea mai mica atingere)
In fine,apoi dupa o perioada am vrut sa-mi comand iar alti pantaloni..insa am ajuns in carrefour si i-am vazut acolo(ma bucur ca nu i-am luat,ca erau hidosi in realitate).Material groaznic,croiala la fel.M-am mai uitat la alte haine de-ale lor expuse in carrefour si am ajuns la concluzia ca nu merita.Sunt mult prea scumpe pt ce ofera ei(calitatea produselor lasa de dorit mult,profesionalism ioc,etc)
Asa ca prefer sa merg in magazine,unde de cele mai multe ori gasesc haine mult mai bune(si calitativ si la pret)

POZE

Mergi la inceput