Mamici de mai-iunie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 5
adelapop spune:
va tot citesc si sunt tare mandra de voi ca va descurcati..... nu ca ar conta ![]()
![]()
(....ca sunt mandra)
am invatat cum sta treaba cu laptele si alaptatul, si stiu ca daca va voi intreba ceva o sa ma lamuriti oricum

si sa va traiasca bebelusii
sunt absolut superbi!!!!! TOTI!!!!
34+
cypocs spune:
SALUTARE , intru repede , cu scuzele de riguare ca nu am mai intrat, sa va mai vad putin .Bebe s-a formait de la Mihnea care era racit plus ca a facut conjuctivita , apoi s-a umplut de bube si dupa lungi cautari am descoperit ca e de la produsele cosmetice asa ca am trecut pe Mustele si Avene.A fost eficienta schimbarea .
Intreba cineva de caciulita eu am fost agresata de vreo 10 pareri la fiecare p-limbare de trecatori care se opreau sa ma certe ca bb nu are caciulita .,iar doctoritza de familie m-a rugat MULT sa-i pun caciula .Asa ca trebuie nervi tari ca romanul nostru se autosesizeaza.
Felicitari noilor mamici si nasteri usoare gravidutzelor!!!!!
Cu vaccinurile eu stiu ca sunt preferabile alea de zicea Ioana.
ALIA si bb Maya
A.C spune:
FELICITARI CRISTINA SI Ildyqo . Sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei !!!!!!!!!!!!!!!SA aveti mult laptic si sa ne povestiti si noua experienta nasterii...Mai este putin si o sa-mi tin si eu puiul in brate.Abia astept.Deja a inceput numaratoarea inversa.
Alina , 39+2
amiss_zip spune:
FELICITARI CRISTINAAA!
yupiii gata esti mamica
!. Ildyqo
!
UUU ce ma bucur! cum ies bebelushii la noi ca PopCorn-ul
! hai fetele care mai sunteti pe lista va tin pumnii!!! E asa frumos sa fii mamica!!!
Azi a fost prima vizita a pediatrului acasa. Avem un icter usor care va trece pana cel tarziu luni, in rest bebe este sanatos si in grafic
.
Luana multumim ![]()
!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
Diana79 spune:
Fetelor multumim pt felicitari. La noi contractziile au inceout de luni seara pe 12 iunie pe 13 la ora 12.00 pm am fost la spital aveam dilatatzie 3.5. Totul a decurs bine la 6 eram dilatata 9 si avema epidural fara probleme. La 8 am inceput sa imping si pt ca nu aveau medici m-au lasat cu o moasa care ma punea sa imping mereu aoi ma lasa cam 15 min , ca odata sa ma lase si mai bine de o jum de ora acolo singura. Am intrat in panica, mai ales ca nu stiam ce se intampla. Am aflat abia apoi cand doctora a venit la 11.30 ca bebelusha era preaa sus si eu impinsesem f bine si de-asta am scapat de cezariana, dar ca vor trebui sa foloseasca forceps, ca nu iese. Am inceput sa plang pt ca stiam ca fusese vina lor m-au lasat sa imping atat si fata aluneca la loc cadn imi dadeau pauze;
LA 23.55 A IESIT cu forceps si eu cu rupturi grad 4, adica rau de tot. Au cusut la mine vre-o ora si ceva, placenta a iesit imediat.
Acum sunt acasa fata in bine e lumina ochilor mei, dar eu nu prea ma pot ocupa de ea.
va las acum ca s-a trezit, am scris culcata.
Diana 40w 4d cu
Nicole Evelyn
ama_kaly spune:
Helau!!! Am revenit si eu dupa o lunga perioada de timp..nu am avut net pana acum.Noi suntem bine, crestem pe zi ce trece..o sa pun poze curand sa ne vedeti!
O sa incerc sa recuperez si sa citesc din urma..pana atunci FELICITARI NOILOR MAMICI si speram ca nu ne-ati uitat!
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
ama_kaly spune:
Am pus cateva poze cu Seby-sunt in albumul Seby la o luna.Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
VoichiV spune:
ama, bine ai revenit. cum sa te uitam? chiar incepusera fetele sa intrebe de tine. ce face seby?
cristina, ildi, felicitari si refacere rapida. madalina si blanca, bun venit pe lume
am vazut pozele de la intalnirea de marti si toate mamicile sunt niste superbe iar bebeii sunt niste minuni. pupici pt mamici si bebici
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
LYLY809 spune:
Ama, foarte dragalas bebelusul tau.
Am fugit, sa-i fac baita lui Alexandru.
Lacri si
Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik
carminabulina spune:
Ioana, multumesc frumos pentru lamuriri...tare priceputa te-a mai facut mama ta
.
Alia, de-asemenea, multumesc frumos. Acum sunt decisa 100% sa le cumpar. Tot din cauza vaccinului pt. polio ezitam si eu.
Ama, uraaaaaaaa. Am tot sperat ca netul sa fie motivul absentei tale si nu altceva. Seby este o dulceata de baiat. De unde are ochii aaia asa frumosi
? Gura stiu ca e de la tine
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;29/st/20060515/n/Mihnea/dt/8/k/91fd/age.png