Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Neata mamici si burtici!

Lacri draga mea, as vrea sa am timp sa dau semne de viata....dar ma luypt cu colicii lui Catalin. Seara, dupa baita, pe la 8-9, doarme tun pana la 1-2 noaptea, apoi papa si apoi somn pana pe la 4-5, iar papa si posibil colici. Colici avem si in timpul zilei de 1-2 ori. Iti dai seama ca mi se rupe sufletul! Suzeta nu accepta decat arareori, desi i-am luat cele mai bune pe piata. In rest e cuminte si doarme . Papa mult, abia astept sa vad cat a luat in greutate. As vrea sa-l scot afara, ca marti oricum trebuie sa merg la pediatru. Azi avem 12 zile..o fi devreme sa-l scot macar 20 minute??

Ma lupt si cu epiziotomia, mai am un fir netopit si separe ca trebuie sa merg sa-l scoata Cezara ...e belea!

Ma lupt si cu stresul ca nu ma incape inca nimic din lucrurile de dinainte...asa ca azi il las 2 ore cu Alex si merg la shopping. Poate ma mai destind...ca nu am iesit deloc!

Alexandru ce face?

Roxana si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Roxana, poti iesi si doua ore cu cupilu!!! eu am iesit de la o saptamana si multe alte fete au facut la fel. Uite, Ioana, helpa-ma si spune si matale!
inderdictia cu scosul in primele zile are noima in sezonul rece, cand diferenta de temperatura e mare, intre camera lui si afara, insa acum poti sta absolut cat vrei tu. vei fi incantata, vei vedea, aerul curat (ma rog, asta e expresia, chiar daca suna usor ilar) ii face somn, o sa doarma de vei taia lemne pe el!!
fugi la shopping si gandeste-te si la mine, sutn o biata balena esuata fara nimic de imbracat...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Multumin pentru primire si aprecieri.Suntem niste grasani..la o luna cantaream 5200, iar la o luna jumate 5700gr! Papam numai laptic de la mami si ne luptam cu colicii.Carmina si eu ma bucur ca am revenit..mi-era dor de voi toate! Sa-ti traiasca si tie bebe Mihnea ca e tarte frumusel! Mi se pare ca seamana cu tine, asa-i? Voichita draguta ca intotdeauna! Mersi frumos. Ai o fetita scumpica foc!!Lyly si multi lui Alexandru!! Mi se pare mie sau toti baieteii seamana cu mamicile lor?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Luana merci frumos de raspunsul promt. Crezi ca daca-l imbrac cu pantalonasi si body e prea subtire??
Mai chiar m-am salbaticit. Mi-e dor de zilele de dinainte cu sedinte la coafor si cosmetica , cand aveam si ce pune pe mine...Cred ca si in perioada sarcinii eram mai bine. Si vad ca de vreo 4 zile nu mai dau un gram jos....oare m-am blocat la 65 kg?? Crede-ma ca m-a spune pe sala, pe alergat orice...dar stiu ca am nascut de nici 2 sapt...si m-as prabusi imediat.
Pe de alta parte se apropie si nunta noastra iar eu nu am chef de nici un fel de pregatire. Sper sa-mi treaca starea rapid..ca am devenit o plangacioasa artagaosa urata si sensibila.

Roxana si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Am si eu o intrebare pentru voi: cum faceti cand iesiti in parc cu bebelusii si li se face foame?? Le luati biberon cu laptic muls? Si cum se pastreaza 2-3ore pana papa el? Ca al meu baiat manaca din 2h in 2h ore(si nu stiu cum sa-l fac sa manance mai rar) iar iesirile in parc le limitam la astea2h..Pe de alta parte, noi am trecut deja la alta marime de pampers-4-9 ca cei mini devenisera mici.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

[font=Comic Sans MS][purple]Am si eu o intrebare pentru voi: cum faceti cand iesiti in parc cu bebelusii si li se face foame?? Le luati biberon cu laptic muls?

[b]Punem laptic cald in sticla si sticla in gentuta termoizolanta, se pastreaza la aceeasi temperatura cam o ora-doua Poti sa-l incalzesti un pic mai tare, daca crezi ca dureaza mai mult de o ora pana il dai bebelusului sa-l pape

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Am pus aici cateva poze:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/florypop/my_photos

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput

Am mai pus cateva poze de azi sa vedeti ce mari ne-am facut.flory am primit mesajul tau dar eu pana ieri nu am avut net si n-am mai intrat, nu am avut cum sa anunt. Ti-am vazut baietelul, e un scumpic, sa va traiasca.Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Helau!Am intrat si noi repede sa va salutam si sa va pe toate.Nu va spun cat de dor imi este de voi,dar mai am putin si vin si eu acasa,cam 1 sapt si gata cu lucrarile.Noi crestem pe zi ce trece,tot probleme cu,constipatia si colicii.Am citit ca bebeii vostrii mananca la 2 ore si tare m-asi bucura sa pape si al meu la fel.El mananca la 1-1/2h,asa ca va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac sa-l aduc cu masa macar la 2 h,please.Va pup pe toate si nastere usoara celor care mai au putin,mult laptic celorlalte.
A!Am apucat sa vad si eu cateva poze cu bebeii vostrii si sunt tare dragalasi si frumosi!

Pup iu all!

Dana 36 + cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Am pus si eu cateva poze cu Andrei in albumul mami si bebe.

Dana si Andrei =azi 6 sapt

poze nunta

burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png

Mergi la inceput