Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Adib, cu tot respectul, de fapt se procedeaza exact invers!
Adica, da-i copilului sa manance zdravan ziua, mai ales la ultima masa de seara (care e bine sa fie dupa o baitza prelungita) cand, daca cumva dati si formula atunci e momentul pentru ea, iar noaptea, daca se trezeste (adica in urmatoarele 5-6 ore dupa ultima masa de seara) prostiti-o cu altceva, gen ceai, apa chioara sau chiar numai putina dragaleala pana adoarme.
Copilul invata in felul asta ca ziua e pt mancat, jucat, etc iar noaptea pt nani. Si nu se va mai trezi din somn doar pentru atat lucru. Daca transformati noaptea in perioada de papa gros..noaptea va deveni ziua si invers.
Mult succes cu printesa!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Cristina si Zax, tinem pumnii stransi de tot!

pozici

Mergi la inceput

Carmina, la vaccine e preferabila varinata Infanrix (hexa sau penta dupa caz) de cumparat. Varianta hexa are si antihepB pe cand cea penta nu. Se face alternativ, la 2 luni hexa, la 4 luni penta, la 6 luni hexa..etc.
Doar unul dintre avantaje ar fi ca antipolio din el e injectabil si nu oral asa cum se da in programul gratuit. Cel oral are virus atenuat si s-au vcazut cazuri - rare - in care copilul sa dezvolte boala. La cel injectabil nu e cazul din cate stiu.
Btw, fiica-mea a facut variantele gratuite la vremea respectiva (nu stiam de faza cu polio) si nu are nici pe dracu. Dar lui Serghei ii voi lua varinata "de cumparat". Se pare ca e oricum formata din subtante cu mult mai putine efecte adverse si mai eficiente.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

A nascut Cristina!!! sunt bine! am inteles ca nayel i-a facut generala in loc de rahi, de fapt peste rahi, ca nu prindea, da totul e bine cand se termina cu bine! Madalina are o gura maaare, de-abia ne-a lasat sa vorbim! bine c-a scapat si un milion de pupici!

ioana, sarumana pentru lamuriri! si acum, daca tot a venit vorba, hai sa te parasc la fete! fetelor, ioana ar trebui eliminata de aici, arata nesimtit de bine, nici nu se vede c-a nascut!! m-a si enervat cand am vazut-o, ce, asta e dreptate pe lume?!! ia sa faci bine sa te mai ingrashi nitel..

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Lu, esti o figura cu voluptatea Am ajuns si io la performanta sa scot 40 ml lapte de-al meu la o masa... Restul, completare. Ma indoiesc ca voi reusi sa ajung la capacitatea ceruta de bebelusul meu. Are si colici, dar deocamdata doar ziua si nu chiar de speriat. Suficient doar cat sa ma cheauneasca de cap. Acum vreau sa-l dezvat de brate, ca s-a invatat prost. Primul pas: lasat in patut, si mangaiat doar cu o mana... Noaptea se trezeste de 2 ori, dar mananca putin, cam 60 ml la 3 ore. Ziua nu mananca mai mult de 90 ml la 3 ore. Dar, acum 2 zile, adica la 2 saptamani, avea 3400g, adika cu 550 g mai mult decat minimul atins la iesirea din spital. Asa ca, nu ma mai stresez ca nu bea laptic in nestire... daca nu ramane cu greutatea in urma... Sa vedem la o luna cat o sa aiba.

Felicitari noilor mamici si nastere usoara celor care au mai ramas! Nu mai nominalizez, ca nu-s in stare sa mai citesc totul...
Ioana, multumim pentru informatii pretioase

Cu spatele sunt tot intepenita... dat cu voltaren, fastum gel si tot tacamul... si ma paste si o mica depresie, na, c-am spus-o! Abia acum, cand vad ca s-a dus pe apa sambetei libertatea mea pretioasa! Nu ca nu mi-ar fi drag asta micu', dimpotriva, dar chiar asa, stat numai in funduletul lui! Azi am condus vreo 10 minute prin cartier, iar in primele 5 m-am minunat nevoie mare de stangacia mea! Parca eram incepatoare... Apoi, la parcare, am atins nitel o masina in spate... nu se vede nimik, dar pare ingrijorator ca mi-am pierdut indemanarea!

Roxana, mai scrie si tu ceva draga, orice... Catalin al tau chitaie dupa brate? Sau nu e inka in categoria smecherilor, ca al meu??/

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ildyqo spune:

Uraaaaaaaa! Azi dimineta la ora 9 s-a nascut Blanca Andreea. O fetita sanatoasa de 2,600 Kg si 48 cm. Nasterea a fost pe cale naturala si mamica este bine si sanatoasa.

Ildy 39+ Blanca Andreea

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20600;104/st/20060619/dt/7/k/3b28/preg.png

Mergi la inceput

Felicitari Ildiqo! Poftim in tagma mamicilor, la alaptat, spalat scutece, schimbat pampersi, etc Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!

Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ildy, bun venit Blancai!! Tare frumos nume! sa fie sanatoasa, frumoasa, norocoasa!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Virgi, acum ti-am vazut papusica. Este MOR-TA-LA! Dragalasa, s-o mananci

Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

monnica da-mi si mie te rog preturile pe PM, sunt si eu pacienta dr T
spune-mi te rog cum pot face sa o evit pe dana lebit.dna DR lebit cum doreste ea sa i se spuna................
sa ii spun direct dnului dr T sa ma lase pe mana lui bogdan sau cum??? sper sa fie in tara oricum cand o sa nasc eu
te pup si multumesc
34+

quote:
Originally posted by Monnica

Steluta, imi cer scuze ca nu am mai reusit sa intru pe net pana acum. Incerc sa iti raspund la intrebari.Sper sa nu fie prea tarziu.

- Bogdan, per ansamblu a fost ok. Sunt foarte multumita de el, s-a comportat impecabil;
- mi-a facut epizotomie iar cusatura a fost f laudata de asistente, deci coase ok; nu acelasi lucru se poate spune de Lebit, cealalta rezidenta a lui t, daca poti fa in asa fel incat sa nu te coasa ea;
- asistentele au fost dragute, bineinteles ca trebuie sa le dai cate ceva.

Nu conteaza cu cine nasti, important este sa se ocupe de tine si sa nu ai probleme.
Preturile ti le-am trimis pe PM.
Te pup si nastere usoara.

Monica

Mergi la inceput