Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor!!

Inaioana, Adriella, Vivighe La multi ani fericiti alaturi de prichindei si de toti cei dragi in general!!

Diana felicitari sa iti traiasca printesa mica si draga!! sper sa iti revii repede, cred ca e greu acum dar crede-ma durerea aia se uita repede, cand te uiti la bebe nici nu mai tii minte cat a fost de greu. Sa veniti cu bine acasica!!


Raalucutza sa stii ca si noi suntem tare galagiosi , mai ales daca ne este foame, parca ne apuca disperarea si tipam de o asurzim pe mami,

Amiss_zip din cate stiu eu icterul apare undeva in prima saptamana si colicii apar pana in 4-6 saptamani, dar am inteles ca numai 20% din copii au colici. poate scapati fara ei..
si ca tot venii vorba de colici Virgi sper sa scapati repejor de ei.. pana atunci uite un de la noi pentru tine si Luana mica!!


[cheer]Steluta [cheer] iti tinem pumnii nastere usoara si bebe mancacios si somnoros..

Hai Cristina!! facem galerie!! nastere usoara si tie!! bebe sanatos si sa veniti repede acasa!!

Cami & Sofia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/album?.dir=9318re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare!!!

Diana79- La Multi Ani micutei printese. Sa fie sanatoasa si sa va faca viata un vis frumos. Zambetul micutei va sterge repede amintirea dureroasa a nasterii.

Cristina - nastere usoara. Nu-ti fie teama, cezariana programata e cea mai sigura nastere.

Steluta - incepem galeria?

Luana - tu vorbesti de cirese!!!. Au trecut 3 ani de cand nu le-am mai vazut. Erau fructele mele preferate. Hei..ce vremuri...
Nu stiu daca intr-adevar copilul meu are colici, deoarece in brate la mami trec toate durerile. Suntem inca in cercetari.
Si eu mananc orice se poate manca aici in casa mea, ca de cand a venit bb, iesim foarte rar sa papam out, asta ca aici in restaurante te descalta la usa, si nu pot intra cu carutul, iar pe bb trebuie sa-l pun jos pe podea, si nu prea-mi convine. Iar eu acasa stiu sa fac cartofi prajiti, oua si friptura, iar dimineata pap lapte cu fulgi. In completare: fructe, cafea si uneori cate o bere. Chiar daca aceste alimente provoaca colici, nu pot renunta la ele..ca nu am cu ce sa le inlocuiesc deocamdata.

Bebelina mea papa destul de mult, iar dupa fiecare masa incepe distractia de eliminare a surplusului..( e prea mult sa-i zic voma ), dar am citit ca e bine imediat dupa masa s-o tin 20 de min in scaunul de masina...Suntem in a treia zi de incercari si metoda a dat rezultate bune. Ne cam chinuim putin, dar merita. Asa aratam dupa o masa sanatoasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/37d3scd


Cami - sa mai pui poze noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Steluta, imi cer scuze ca nu am mai reusit sa intru pe net pana acum. Incerc sa iti raspund la intrebari.Sper sa nu fie prea tarziu.

- Bogdan, per ansamblu a fost ok. Sunt foarte multumita de el, s-a comportat impecabil;
- mi-a facut epizotomie iar cusatura a fost f laudata de asistente, deci coase ok; nu acelasi lucru se poate spune de Lebit, cealalta rezidenta a lui t, daca poti fa in asa fel incat sa nu te coasa ea;
- asistentele au fost dragute, bineinteles ca trebuie sa le dai cate ceva.

Nu conteaza cu cine nasti, important este sa se ocupe de tine si sa nu ai probleme.
Preturile ti le-am trimis pe PM.
Te pup si nastere usoara.




Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Eu nu mai am rabdare si bb nu da nici un semn ca ar vreasa iasa.

Felicitari proaspetelor mamici!
Nastere usoara celor care se pregatesc sa nasca!

poze burtica 37 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/detail?.dir=e37bre2&.dnm=c7f4re2.jpg&.src=ph

poze serbare Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/album?.dir=3746re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/nastavelu/my_photos



Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

multumim pt laude si urari.
intr-adevar Raluca este superba. sint topit. sper ca mami sa nu devina geloasa. cred ca toti parintii sint la fel de topiti si pe buna dreptate daca te uiti la pozele publicate pe aici. toti copii sint extraordinari. mai ales cind dorm sau maninca.
vad ca nu sintem singurii care isi fac noptile leganind, cintind, plimbind... inca mai cautam o metoda de translatare a perioadei de somn de ziua mai spre noapte. ieri spre exemplu a dormit de la ora 10 la 18. ne-am speriat. azi noapte la ora 1 s-a dat desteptarea. nu mai tine nici cu plimbare, leganat sau alte metode. se linisteste pt citeva minute si incepe iar plinsul. de energie ce sa mai vorbim. da cu pumnii si picioarele ... chiar ne intrebam pe cine seamana asa violenta.
probabil pe la ora 10 se va da stingerea
cit despre greutate, in 3 saptamini am luat circa 700g. dar totul e relativ. si asta din cauza cintarului (cintarelor). aveam unul de bucatarie, vechi. depinde in ce pozitie statea copilul. am cumparat unul electronic cu precizie de 10g la 6 kg cu stabilizare daca copilul este agitat. tot aia. inainte de masa arata mai mult decit dupa ce maninca. deci am renuntat la cintarire. o face o data pe saptamina pentru a vedea evolutia. si atit.
am povestit destul.v-am plictisit.
numai bine.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/album?.dir=/8554re2&urlhint=actn,del%3as,3%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

FELICITARI DIANA79 PENTRU MICUTA EVELYN! SA FITI SANATOASE SI SA AVETI PARTE DOAR DE CE E MAI BUN! ABIA ASTEPT SA POVESTESTI CE SI CUM!

Adib - sunteti parinti oropsiti..cine sa va inteleaga mai bine decat mine?? Si inca la mine "tratamentul" asta e aplicat doar o noapte da una ba!!! Ce m-as fi facut daca ar fi fost in fiecare noapte???

Luana - am uitat sa-ti spun: caruselul cu albinute e de la Chicco. Am dat cam 100 lei pe el. Dar il ochisem demult si mi-l doream rau de tot.

Virgi - ce preocupata pare micuta Claudia dupa masa... Sta cuminte acolo 20 min???

Fetelor voiam sa intreb si cate ceva: am facut furia laptelui..ma mai tine mult?? Si cat pot pastra lapticul la frigider inainte sa-l pun la conge?? Dar la conge??

Roxana si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by zax

Buna fetelor si bebelusilor,

Sunt sotul lui zax si am intrat sa va spun ca este bine, internata la Polizu ca avea niste contractii destul de neregulate si tensiunea destul de mare.
Luc2 - o sa o gasesti acolo la etajul 2 salonul 9 (daca nu ma inseala memoria) (penultimul pe stanga in rezerva mica).
Cand am plecat eu de la spital inca nu se stia cand o sa nastem, dar este aproape.

Va transmite cele mai calde urari de bine



Dana 39w5d Horia Alexandru

POZE
Voinicel



Dana, facem galerie. Sa ai o nastere usoara si un Horia sanatos si mancacios.
Ciopric, multa putere si asteptam poze.

Va pupam,
Ralu si Mihaela

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Arabela, ceai de chimen si ceai de anason gasesti la orice plafar sau farmacie sau supermarket (la farmacie costa dublu, nu stiu de ce..). insa am descoperit baby tea, care contine: musetel, fenicul, fructe de chimion si iarba de menta; se gaseste in carrefour, de exemplu si scrie pe el ca e "supliment nutritiv pentru sugari si copii mici, util in prevenirea unor tulburari digestive specifice varstei (balonari, aerofagie, crampe si spasme gastrointestinale etc.). eu din asta beau acum si e JOS PALARIA! unde mai pui ca e si foarte racoros si gustos. fa-ti o oala, pune in sticle, baga la rece si bei toata ziua!

virgi, da nu poti merge la restaurant si sa o pui pe luana in scaunul de masina? asa nu ar mai sta pe jos, iar tu ai scapa de facut papa! sau sa mai iei acasa, si-acum imi ploua in gura dupa puiul ala cu chilli de care mi=ai povestit acum vreo 3 luni...

adib, cred ca am eu o solutie pentru mutat perioada de veghe: ca sa schimbi orele da-i ziua lapte mai putin, suplimenteaza eventual cu niste ceiutz, iar noaptea indoapa bine micutza tipatoare. astfel, dupa mesele mai diluate se va trezi mai iute, o mai aburesti nitel cu leganatul, cu ala bala, vezi tu..
daca ii bagi cumva completare, nu mai retin (scuze), atunci dai ziua lapte de la tzatza (aici intra in scena sotia ta....), iar noaptea de la bibe, se digera mai greu decat laptele de mama, cupilu doarme mai mult dupa o masa cu formula.

roxana, multumesc mult. descopar ca nu am gusturi rele si ca nu mai vreau carusel... laptele il poti pastra pana la 48 ore la frigider, iar la conge 3-4 luni. cumpara bibe ieftine (primii pasi) si cum umpli unul il bagi la conge. mai exista de la avent pungi speciale pentru pastrat laptele la conge, daca afli unde se gasesc si cat costa, sa-mi spui si mie, te rog mult!

aoleu, am uitat! tinem pumnii pentru zax!!!! pupaciuni multe!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

26octombrie
ideea e buna. chiar am incercat aseara sa-i dam pe la 22 mai putin lapte pentru ca la ora 1-2 sa se trezeasca flaminda ca dupa o masa serioasa sa doarma neintoarsa. degeaba inca. sint convins ca trebuie sa insistam.
asta e.


Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adib4900/album?.dir=/8554re2&urlhint=actn,del%3as,3%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Diana si Gicutza, felicitari. Refacere rapida si mult laptic. Bun venit bebeilor!

Zax tinem pumnii pt. o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios

http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos


Mergi la inceput