Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

raalucutza meu doarme mai mult pe burtica si l-am urmarit ca imi era si mie frica sa nu se sufoce, dar sa stii ca ei au instinct de supravietuire si isi fac ei loc sa poata respira.....am inteles ca deocamdata bebei asa mici nu stiu sa respire pe gurita, numai pe nasuc.....daca dorm fara perna si fara nimic in jur care sa poata sa le obstructioneze nasucul nu e nici o sansa sa se sufoce....alex cateodata isi pune manuta sub cap si asa sta mai ridicat cu gurita si nasucul...dar mai adopta si pozitii din alea "cu capul in perna" si ma uit atnt sa vad daca respira sau nu...dar respira ....stie el cum sa stea.... cat despre fumat .....sincer si pe mine ma deranjeaza de mor fumul de tigara sau mirosul de tutun apoi pe bietii copilasi....
ahhh, sti ca sunt avantaje daca doarme bebele pe burtica....adica isi dezvolta mult mai repede muschii gatului si isi sustin capsorul mai repede(noi la 6 sapt ne tine capul ffff bine singurei si cercetam ce se intampla in camera stand pe burtica si cu capul pe sus-pozitie de flotare)

intrebare: intre ce interval de ore(cu caldurile astea) va scoateti bebei afara si cam cat dureaza la voi o repriza de stat afara?? alex nu vrea in ruptul capului sa pape din biberon(nici din ala anatomic nici din ala normal) ....vrea numai tzatza si disper cand ies cu el ca mai mult de 2 ore nu pot sta nici cum.....azi la juma de ora dupa ce a papat, eram afara si s-a pus pe un plans cu lacrimi de am crezut ca moare..si a trebuit sa-i dau tzatza...., nu era chiar loc public, am intrat pe o alee mai laturalnica in incinta parcului de la agronomie si am papat in aer liber :D, ma simteam asa de hippy

m-am gandit cu groaza...cam pana la 3 luni au colici, apoi de la 4 si ceva incep dintii....apoi mai stiu eu ce,... imbucurator, nu??oare cand o sa dormin mai omeneste si noi?
cred ca tot azi a fost si cea mai crunta criza de colici din viata lui...cred ca aia au fost de vina ca mi-a plans piciul o ora si il tineam in brate si-l leganam, ii cantam, il pupaceam si pace...plangea al meu cu lacrimi de imi venea sa plang si eu....a cedat saracu si a adormit nemancat si neimbaiat.....acum astept sa faca ochisori sa-l spal si sa-i dau papa....dar doarme dus de vreo 3 ore...voi cum mai stati la capitolul colici???

de ALEX (8 mai 2006)
POZE

www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

angelica, nici nu stiu cum se felicita pentru botez. sa fie intr-un ceas bun!!! Sara sa aiba noroc si sa o pazeasca ingerashul ei!

arleena, nu te mai gandi atat in avans, dai in depresie. ia-o pas cu pas, eu asa m-am hotarat sa fac. uite, acum cupilu doarme si eu ma scol ceas la patru jumate sa-i dau tzatza (ca asta era ora obisnuita). de vreo cateva zile nu se mai trezeste, iar eu nu sunt dusa cu pluta sa o trezesc, asa ca stau ca huhurezu...

mey, sunt sclerozata rau.... fata mea a fost ieri la cantarit. m-a pus sa o mai pun odata, credea ca e o greseala. la cinci saptamani si jumatate avem si noi 4300 gr si 57,5 cm, slava Domnului!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

JulyP - stai linistita ca burta se retrage si nu ramai cu ea, doar daca nu ai luat kg multe si trebuie sa faci sport. Eu la aproape 6 sapt. am burta plata..asa cum o aveam eu de cand ma stiu.

Angelica - draga mea..felicitari pt increstinarea bebelusei. Si inca o data felicitari ca poti sa mergi si la serviciu. Esti super mami!!!

Luana - sa-ti traisca grasunica!!!.

Eu am cam exagerat cu efortul, asta ca m-am simtit foarte bine si se pare ca ceva nu e in regula. DE vreo 2 zile simt o usoara durere in zona operatiei....si totul a inceput dupa o baie fierbinte. Lee mi-a spus sa fac doar dus, dar nu l-am intrebat cat timp..si am trecut la bai serioase..asa cum imi place mie. Mai mult de atat..am tot ridicat carutul meu urisas... Maine ma duc la Lee sa facem ultimul control...sper sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Copilul meu este innebunit sa stea in noul leagan. De dimineata privin cu atentie la TV..si ne leganam..asta ca afara ploua si nu putem iesi.

asa aratam..si ne place mult..chiar sa si dormim.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/82f1&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Vad ca toate ati nascut deja, fetelor si vorbiti deja de scutece, colici si botez. Mai este cineva care asteapta cu nerabdare nasterea puiulul? Am cam ramas in urma...Daca pana duminica seara...nimic, nimic, luni merg la dr. si sa -mi faca cezariana si gata! Pe 24 spune el ca este DPN , cu toate ca eu zic ca pe 21 (deci, a fost), UM fiind pe 14 sept.
E din ce in ce mai greu sa dorm noaptea cu burtica asta si mai ales pe caldura asta...
Deci, cine mai este in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Vad ca nu ati aflat, Adriana a nascut la 2 si 15 minute o fetita durdulie de 3.700kg si foarte fomista. E bine si foarte fericita ca este sanatoasa.

Felicitari tuturor mamicilor, nastere usoara si bb sanatosi.

Paula cu Paul & Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Va rog sa ma declarati nebuna ..... ieri iar a fost zi de cosmar....ma doare coloana, fac abces la o masea , pitica mea a plans si ieri aproape toata ziua si cu toate ca am scos-o afara fara caciulita si in casa stam la fel, avea capusorul plin de bubite....si cand am intrat in casa aseara pe la 7 i-am pus termometrul si avea 37,8....cu toate ca stiu ca nu e temperatura mare la bebei asta am imbracat-o si fuga la spital....normal ca mi-a spus doctorita ca nu are nimic, dar cica sa ii scimb samponelul (Johnson), am luat de la nivea si azi nu mai are nici urma de bubita, mi-a dat un praf (Biotics) sa ii dizolv in ceiut ca sa ii ajute mai bine la refacere florei intestinale....ca acum se formeaza inca multe la ei si daca se pot usura unele mai bine sa o facem....si am ajuns acasa si a baut domnisoara putin ceai dupa baie si nu va spun ca doarme si acum....cu mici intreruperi pentru masa.
La Rares parca nu am fost asa de agitata....sau ma gandesc ca el plangea tot timpul si poate de aia

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Initial creeata de paula2003

Azi la 2 si 15 minute a nascut o fetita de 3.700kg, frumoasa si foarte fomicioasa.
Sa-ti traiasca, sa va bucurati de ea si sa fiti sanatosi.

La multi ani!

Paula cu Paul 03.01.2006 & Alexandra 13.12.2003

Felicitari Adriana si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Virgi superb leaganul,la noi nu am vazut asa ceva,si bebele binenteles e superb.
Marilena si Robert (2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

FELICITARI Adriana!!! Sa va traiasca fetita grasunica si sa va aduca numai bucurii!! Te asteptam cu poze si povestea nasterii!!
Am mai pus poze cu Seby:caraghios si in parc.
la mamici si bebei.
Tinem pumnii fetelor care trebuie sa nasca : nasteri usoare si bebelusi sanatosi si frumosi!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput