Mamici de mai-iunie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Papa spune-mi te rog cum ramane burta in final in raport cu taietura asta? Adik o sa-mi atarne burta peste taietura si peste cateva luni sau nu? Bine ca o sa fac mai mult ca sigur si ceva abdomene la un moment dat dar oare or sa aiba efect? Ma ingrozesc la gandul ca o sa raman cu burta atarnatoare.
Celelalte fete care a-ti facut cezariana vi s-a retras burta ca lumea sau nu inca? Oare o sa mai am burtika frumusika?

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Raalucutzo mama ce faci bre? Sunt chestii bune de stiut dar nu de insistat pe ele ca te apuca paranoia. Incearca si tu sa citesti ceva mai vesel nu despre morti subite si alte alea ca poate te influenteaza negativ doamne fere si dai in altele.

Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

iuli nuuu. mie una nu mi-a ramas nici una din burti:))) acu fac una noua ca maninc ca un porc:) da nu cat sa curga suncile ca la betivii de bere:)))

ralucuta te rog io sa nu te gandesti la asta. a fost cosmarul meu cu catrina. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr si acu vad ca dau semne da incerc pe cat posibil sa nu ma gandesc la tot felul de nenorociri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Saluatare!!!

Am luat si noi o scurta pauza, de cateva zile suntem puse numai pe plimbari..si abia daca mai reusim sa citim.
Luana - draga mea, m-am ingrozit de intamplarea nefericita cu copacul. Bine ca s-a terminat ok. Sper sa-ti rezolvi si problema de sanatate cat se poate de repede. Bb Hora are nevoie de o mama vesela. pentru bb Hora.

Eu astept sa monteze sotul boucerul - se munceste la el de o ora, dar nu ne putem culca pana nu e gata. E cel mai frumos lucru pe care i l-am cumparat pana acum Luanei. Ma bucur ca un copil.. NU mi s-a mai intamplat asa ceva de multa vreme.

Toate mamicile si toti bebelusii.

Ama si Lily -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Papa...cum reusesti tu sa dormi o noapte intreaga(cand te inlocuieste soatza)?Io am zis ...ca tot era bebe pe lapte praf cat io ma tratam de zor cu antibiotice...sa-mi ofer de ziua mea un week-end la munte -si implicit o noapte intreaga de somn si s-o pe Ingrid la mama.zis si facut...numai ca noaptea tot m-am sculat dupa 4 ore juma' ca-mi plesneau tzatzele ...si da-i si stai o juma de ora cu pompa in mana.Asa ca s-a dus naibii noaptea mea de somn

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ma pompez seara si dimineata:) acu nu-ti imagina ca dorm porceste cate 12 ore ca s-a dus perioada aia fericita din viata mea:))) si eu am pompa Medela electrica asa ca daca ma pocneste f-un muls la ore indecente am rezolvat problema in maxim 10 minute si doo sticle:))
va pup c-am adormit mitzlele si ma duc sa calaresc matura :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

ella, doar febra, cap si incheieturi.
da cu hidratarea stam bine, eu de felul meu beau multa apa, acum beau si mai multa. am ajuns ca vacile alea pe camp, cand incep sa fac pipi ma plictisesc pana se opreste, s-a dublat volumul...

floarea mea preferata, barbatu-meu e indignat, zice ca io is za best la boale, ca ce zici matale de cosh, ca io am avut si o eczema de pliu inghinal, si am si panaritiu la un deget, un genunchi bushit rau si imi coboara bolta de la greutate si, de fapt, el ar trebui sa fie za best ca ma suporta pe mine, cu toate astea, pe caine si pe cupil. io n-am avut replica... asa ca ti-am luat si bucuria asta :0(((

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

tanti cu otita, am uitat sa zic ce gustos povestesti matale!!!

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;

Lisboa 2005

Mergi la inceput

tocmai am descoperit ca prima data am scris pe forum pe 14 ianuarie, iar la exact 4 luni venea Hora! tare drag mi-a devenit acest site intre timp, mi-e greu sa imi imaginez cum ar fi decurs sarcina mea fara voi, nu mai vorbesc de zilele dupa nastere!!

Vreau sa va multumesc pentru existenta, dragele mele!!!

Hora Lucia

Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

CE DE BEBELUSHI SUUPEERBIIIIII!!!!!

BINE ATI VENIT ACASA, FETELOR SI BEBELUSILOR!

Noi ne-am botezat sambata, si intre timp am fost si la scarbici...

Bilirubina totala la 5 sapt a fost de 7,00, cea directa de 1,12...

....plange...

Irina, cu Robert (apr '97),Razvan (oct '03)si Sara 9 mai 2006

Mergi la inceput