Mamici de mai-iunie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 21
iulyp spune:
Adriana felicitari sa iti traiasca printzesa si sa va bucurati de ea.
Am vazut pozici. Super copii avem in gasca asta de mai-iunie. Abia am reusit sa termin de citit din urma asa ca nu mai stiu ai cui cavaleri sau ale cui domnisoare le-am vazut. Cert e ca-s dulci fok toti.
Luana abia acum am aflat ce ai patit. Multa sanatate iti doresc. In legatura cu cpacul ala se pare ca ingerasul tau si al Hrei erau la datorie si v-au ferit de o nenorocire mare.
Virgi saru mana pt. incurajare. Abia astept sa scap de plul ala de burta. ricum la cum arata mai mult ca sigur sa trebuiasca si gimnastica. E superba fetitza ta cum savureaza momentele de relaxare in leganutul ala
.
Aura, mamica Nicoletei(29.09.2004) si a lui Andrei(12.06.2006)
POZE
oanaS spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI SA VA TRAIASCA BEBELUSII !!!
AMA e super dragut Seby,iar cu ochelari e mortal .
LUANA felicitari pt kg.HOREI.Iti faceai degeaba griji.
CARMINA si Erik al meu doarme asa.
PAPADIE ai niste fetite f.frumoase sa-ti traiasca.
RAALUCUTZA felicitari pt. luna implinita de RAUL.Am vazut si pozele tale.E f.dragut baietelul tau,iar tu arati super.
Imi pare rau ca nu am vazut toti bebelusii dar am dial up si se incarca greu.Sper de acum inainte sa pot tine pasul cu voi.
Mamicilor am si eu 2 intrebari
1.Mergeti anul asta la mare cu bb? (noi ne gandeam sa mergem la sf.lui august).
2.Fetelor care alaptati exclusiv la san le dati si altceva ?(ceai,apa).Dar cele care alimenteaza mixt san si formula?
Multumesc anticipat.
oana cu Erik (25 mai 2006) si Rebeca (3 august 1999)
nikolett2445 spune:
gabi25 de la jonson a facut si bb meu cosuri in cap si probabil de la ulei pe fata.eu initial credeam ca sunt de la laptele care se prelinge pe langa bibe,dar are si pe langa ochisori si pe frunte.l/am primit de la moasa si cum venise sa/i faca baie am zis sa fiu amabila si sa/l folosesc ,pt ca stiam de reclama proasta a lui jonson si eram aprovizionata doar cu nivea pt inceput nu stiu unde mi/a fost capul.sa dau cu ceva sau trec de la sine ca le are de vre/o 10 zilie.
la controlul de 6 saptamani cum e.ca mi/e groaza iar pe capra iar prin spitale,nici nu vreau sa ma gandesc.voi cum ati facut doar control intern sau si ecografie abdominala?
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006)
leistra spune:
Felicitari tuturor mamicilor, sa creasca bebelusii mari si sa fie sanatosi!
Eu sunt o mamica de la mamici iul-aug2006 si am o intrebare: cum iti dai seama ca ai pierdut dopul si care sunt urmarile imediate, daca puteti sa imi raspundeti as fi fericita!
Va pup!
http://photos.yahoo.com/adina_roberta
papadie spune:
dopul e o chestie gelatinoasa, maronie, uneori cu firisoare de sange. urmarile sunt ca nasti dar o poti face imediat -ca mine, sau in 2 saptamani.
SUCCES!
ama_kaly spune:
Oana multumim pentru aprecieri.
Tu cand ne pui poze cu Erik?
1.Noi nu mergem anu' asta la mare ca Seby e prea mic si ar fi si incomod la programul lui..
2.Eu il alaptez exclusiv la san si pana acum nu i-am dat nici apa nici ceai..ceai nici nu bea, se stramba.Apa am inceput sa ii dau de cand cu caldurile astea.Ii dau o data pe zi,cand mergem in parc ca nu pot sa-l alaptez si i se face sete si lui.
Eu
de
Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
papadie spune:
Oanas multumim de aprecieri
quote:
Originally posted by leistra
Felicitari tuturor mamicilor, sa creasca bebelusii mari si sa fie sanatosi!
Eu sunt o mamica de la mamici iul-aug2006 si am o intrebare: cum iti dai seama ca ai pierdut dopul si care sunt urmarile imediate, daca puteti sa imi raspundeti as fi fericita!
Va pup!
acum am vazut ca tu ai dpnul pe la sf lui august. e normal sa ai contractii nedureroase care sunt normale la ceasta varsta a sarcinii.
si la fel si scurgerile vascoase de culoare ALBA. Daca ai scurgeri gelatinoase, maronii, roze, rosiatice e mai bine sa mergi la spital sau sa-ti suni doctorul.
iti tin pumnii sa fie totul bine.
raalucutza spune:
OANA S multumim de aprecieri!

leistra spune:
Multumesc mult de raspunsuri, dar eu am dpn pe 4 iulie. Ieri si azi am avut mici scurgeri vascoase, de aceea m-am intrebat- sa fie oare dopul? Am si contractii destul de dese,dar nu la interval de cinci minute, si de aceea nu am sunat inca moasa.
Va 
papadie spune:
aaa...poi poti sa nasti linistita de-acuma:)))nastere usoara si bb sanatos!
_
ralucuta ce faci scumpa? doarme celestinu mik?
ama scumpik fok Seby cu okelarii aia:)))